NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da sam izostavila zagradu
majami hits,njujorkski niksi i la.lejkers,njih(lejkerse) gotivim samo zbog nasih
jbg.koliko se ja secam divac je u americi poceo sa njima 88/89 valjda.odavno ne pratim kosarku ali ranije sam kao uz burazera navijala za majami.znam da su kao u osnovnoj svi navijali za sakramento zbog NASIH :lol: i za kliperse zbog marka

da, i nesto malo vise pre 15-ak god.pa jbt. '95 bio je igrac nedelje za NBA,'88 izabran kao 26 na draftu,pa tako je i poceo.i bio im je jedan od boljih igraca.na razumem se mnogo u kosarku ali o divcu dosta znam
p.s.da igrao je 2004/2005

I poslednji "originalni" King odlazi iz Sacramenta - Rick Adelman kome je istekao ugovor i Sacramento ne zeli da produzi taj ugovor.

Bila je to fenomenalna generacija - Webber, Divac, Stojakovic, Christie i Williams, trener Adelman.

Mrzi me da citam pa nisam bash u toku... Dakle, Stojakovic je izjavio da nece igrati na SP u Japanu.. Verovatno da ce provesti veliki deo leta sa porodicom u Grckoj.. Informacija je neproverena, pa me zanima jel zna neko nesto vise o tome..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back