Vojvođanin libertarijanac
Aktivan član
- Poruka
- 1.710
hahaha navijali ste za njega da ispadne što pre i evo vam ga sad, karma je čudoAko već moraju da izgube dobro je što je brzo da bi bio spreman za repku.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaha navijali ste za njega da ispadne što pre i evo vam ga sad, karma je čudoAko već moraju da izgube dobro je što je brzo da bi bio spreman za repku.
Pa 90% nas je znalo da neće igrati za reprezentaciju, kad je već nekoliko puta odbijao da igra za Srbiju a da neće sad kad mu je NBA sezona završi pre neki dan. I to ne da neće igrati turnir u BG već neće igrati ni na OI ako se plasiramo.hahaha navijali ste za njega da ispadne što pre i evo vam ga sad, karma je čudo![]()
Nažalost tačno je.Ako je ovo tačno to je debelo razočarenje. OI su ipak nešto posebno.
Tako je, jokic je ovde naucio igrati, poceo kosarku odavde primecen...Pa 90% nas je znalo da neće igrati za reprezentaciju, kad je već nekoliko puta odbijao da igra za Srbiju a da neće sad kad mu je NBA sezona završi pre neki dan. I to ne da neće igrati turnir u BG već neće igrati ni na OI ako se plasiramo.
Dakle tu se rodio i tu je naučio igrati košarku, srpski treneri i srpski stručnjaci su ga naučili najosnovnijim koracima basketa, nije naučio igrati košarku u Americi, tamo samo lovu uzima. Očito da mu roditelji nisu neke stvari objasnili, no nema veze koga nema bez njega se može i mora.
Što se tiče Bogdana niti on neće igrati turnir u BG ali sam siguran da će igrati OI opet naravno ako se kvalifikujemo
Tako je, jokic je ovde naucio igrati, poceo kosarku odavde primecen...
A sada?
Boli ga kur. ac za Srbiju , nije ovo prvi put da odbije!
NIJE TO LJUDSKA VELICINA POPUT DIVCA DJORDJEVICA I OSTALIH LEGENDI IZ TE GENERACIJE KOJI SU SVAKO LETO BILI SA REPREZENTACIJOM NA EVROPSKOM, SVETSKOM, ILI OI...
nek jase konje nek uziva sa bracon u ameriki I NEK SE TERA U VRAZJU MATER!
Kompletira se tim snova, Harden igra na Olimpijskim igrama!
Pogledajte prilog 951450
Fantastična vest za ljubitelje košarke u SAD
Sjedinjene Američke Države na dobrom su putu da kompletiraju pravi tim snova, pošto je svoje učešće na Olimpijskim igrama danas potvrdio i fantastični Džejms Harden.
As Bruklina se tako pridružio ekstremno snažnom timu. Prethodno su učešće na turniru potvrdili Drejmond Grin, Kevin Durent, Devin Buker, Džejson Tejtum, Dejmijan Lilard i Bredli Bil.
Stigla je potvrda i da će na olimpijskom turniru učestvovati i krilni centar Majami Hita Bem Adebajo. Tu informaciju preneo je dobro upućeni Adrijan Vonarovski, koji je objavio i da je definitivno otpao bek Jute Donovan Mičel, koji nema dovoljno vremena za potpuni oporavak od povrede desnog članka.
Izostanak prvog pika sa drafta 2017. godine predstavljaće podjednako težak udarac, kao što je bio slučaj i sa otpisanim Kajrijem Irvingom. Još od ranije je poznato da na Igrama neće biti Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa. Ipak, i pored toga Amerikanci već sada imaju izuzetno snažan sastav na raspolaganju.
Prema informacijama iz SAD, verovatno je da i Stef Kari neće igrati na Olimpijskim igrama.
Do sada je zvanično potvrđeno osam igrača, pa je ostalo da se sve linije u potpunosti kompletiraju. Stoga s velikim nestrpljenjem iščekujemo nove vesti iz tamošnjih medija.
Mozzart vesti
Ne igra Lenard. Vjerovatno Feniks dobija.Procitao sam na oficijalnom sajtu da su ucesce na OI potvrdili dvojac iz Milvokija Kris Midlton i Dzru Holidej kao i povratnik u reprezentaciju Kevin Lav , Bem Adebajo se takodje izjasnio da bi hteo da igra pa sad stvar je do selektora hoce li ga zvati ili ne a Dzejms Harden je isto rekao da bi igrao ali nije jos uvek izvesno da ce igrati kao ni Kevin Durent zbog povrede koju vuce.
No otom-potom kod njih se to do zadnjeg dana ne zna.
Nego veceras igraju Finiks i LA Klipersi, videcemo moze li Finiks do 2:0 veceras, mada imali su i Dalas i Juta 2:0 pa nisu prosli, Klipersi su ocigledno kao macka, imaju 9 zivota.![]()
Atlanta se baš ne zajebava
Inače nisam ljubitelj ovakvih poteza, ali mlad je, ekipa mu gazi trenutno, neka ga malo.
Inače nisam ljubitelj ovakvih poteza, ali mlad je, ekipa mu gazi trenutno, neka ga malo.
Brutalna klasa, toliko talenta da je uživanje za gledati.Gledam ovaj draft iz 2018-e... ako se po jutru dan poznaje, ovo bi mogao da bude istorijski draft, jedan od najboljih ikad.
https://en.wikipedia.org/wiki/2018_NBA_draft#Draft_selections
Dončić, Ejton, Jang, MPJ, ŠGA, JJJ su sigurno all nba - all star kalibar. Dončić i Jang već i zvanično jesu, kontam biće i ostali u budućnosti.
Mikel Bridžis i Kolin Sekston su mi tu negde na granici all star kalibra, nisam siguran dal će ikad biti, al definitivno mogu. Sekston očito ne može da nosi tim do plejofa i pozitivnog skora, ali bi u budućnosti u nekom dobrom timu koji se bori za titulu možda mogao da bude treći igrač. Biće još bolji, veliki je radnik. A Bridžis možda nije neki kreator iz driblinga, ali ima sve ostalo, sigurno će biti u bar u all defensive timovima.
A u ovoj kategoriji dobrih igrača koji nisu ol star, ali su već sad bitni kontributori u plejof timovima - Majls Bridžis, Kevin Herter, Robert Vilijams, Mičel Robinson, Džejlen Branson, Geri Trent Jr, Donte Divićenco, Deandre Melton, Devonte Grejem. Možda neko od njih napravi još jedan iskorak, dogura do ol stara.
Šejk Milton, Lendri Šamet, Brus Braun, Hami Dialo i Enferni Sajmons dobijaju kao honorable mention, oni su svi trenutno kvalitet osmog ili devetog igrača u rotaciji.
Vendela Kartera i Bambu ne mogu još da provalim.
Marvin Begli... njega mi je žao. Očito je jako talentovan ofanzivno, ali povrede ga remete, Sakramento ga gura na četvorku kad je očito petica... nadam se da će stvari kliknuti i za njega.
Brutalna klasa, toliko talenta da je uživanje za gledati.
Najjače mi je kako je transfer Dončić-Jang od Atlantinog velikog zajeba došao do svi zadovoljni, a tek na kraju karijera u svojim ekipama će se moći dati konačna ocjena.
Koliko sam ja mislio da je ovo Beglijeva sezona najbolje govori to što sam ga na fantaziju skrajnuo tek kada se na duže povrijedio![]()