Da li neko moze da zamisli drugog sampiona do GSW? Ovo sto radi Kari do sada nije vidjeno, najbolji i najbrzi suter u istoriji NBA,a kad uz to dodas onakve driblinge i kretnju s loptom dobijes mvp-a.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko moze da zamisli drugog sampiona do GSW? Ovo sto radi Kari do sada nije vidjeno, najbolji i najbrzi suter u istoriji NBA,a kad uz to dodas onakve driblinge i kretnju s loptom dobijes mvp-a.
Jokic upao u ekipu rukija na Ol-Staru. Decko je zaista uspeo iz prve.
Stavili su ladno Bojana Bogdanovica medju rukije, smesno.
Blic ima da posizi zasto nema najefikasnijeg igraca po naprednim statistikama, boljeg od Parkera i Dankana zajedno, coveka koji je jednim zakucavanjem promenio istoriju teksaskog derbija, i jos 100 cuda.
Inace je realno Bobi vise zasluzio poziv nego recimo Hezonja.
Realno. Za Hezonju zu najavljivali da ce biti ne znam ni ja sta, a nije sad lik nista posebno
Sutra u oko cini mi se pola pet ujutro San Antonio-Golden stejt
Za koga navijate, sta ocekujete?
Lik ima 20 godina, igra sasvim lepu sezonu za rukija, s obzirom da je bek a od crnaca se tu tesko dise.. Nisu ovi iz Orlanda majmuni da ga pokupe tek tako kao 5. pika.
Ovo ti nije nikakav argument, timovi jako cesto naprave pogresan izbor na draftu. Entoni Benet je bio prvi pik pre koju godinu, a decko jos malo nece ni igrati vise u NBA...
nije ni vama to ste zakljucili da posle solidne godine ne vredi.. I drazen je presedeo 2 sezone na klupi pa onda eksplodirao..
Takodje imamo i slucaj sa Ian Mahimniem , koji je u NBA jos od 2007., 2008. i prakticno nigde nije igrao dosad a evo tek sad je dobio pravu sansu i minutazu i igra startnog centra u Indijani i to veoma dobro.
Cemberlen 5 malo sutra...