NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jokic upao u ekipu rukija na Ol-Staru. Decko je zaista uspeo iz prve.

Stavili su ladno Bojana Bogdanovica medju rukije, smesno.

Blic ima da posizi zasto nema najefikasnijeg igraca po naprednim statistikama, boljeg od Parkera i Dankana zajedno, coveka koji je jednim zakucavanjem promenio istoriju teksaskog derbija, i jos 100 cuda.

Jokic upao u ekipu rukija na Ol-Staru. Decko je zaista uspeo iz prve.

Stavili su ladno Bojana Bogdanovica medju rukije, smesno.

Blic ima da posizi zasto nema najefikasnijeg igraca po naprednim statistikama, boljeg od Parkera i Dankana zajedno, coveka koji je jednim zakucavanjem promenio istoriju teksaskog derbija, i jos 100 cuda.

Nije to vise ruki - sofomor tekma, nego SAD protiv ekipe iz ostatka sveta i u obe ekipe igraju i rukiji i sofomori...

Lik ima 20 godina, igra sasvim lepu sezonu za rukija, s obzirom da je bek a od crnaca se tu tesko dise.. Nisu ovi iz Orlanda majmuni da ga pokupe tek tako kao 5. pika.

Ovo ti nije nikakav argument, timovi jako cesto naprave pogresan izbor na draftu. Entoni Benet je bio prvi pik pre koju godinu, a decko jos malo nece ni igrati vise u NBA...

Takodje imamo i slucaj sa Ian Mahimniem , koji je u NBA jos od 2007., 2008. i prakticno nigde nije igrao dosad a evo tek sad je dobio pravu sansu i minutazu i igra startnog centra u Indijani i to veoma dobro.

Takodje imamo i slucaj sa Ian Mahimniem , koji je u NBA jos od 2007., 2008. i prakticno nigde nije igrao dosad a evo tek sad je dobio pravu sansu i minutazu i igra startnog centra u Indijani i to veoma dobro.

Ili na primer Kari koji je dosao u NBA 2009. i niko nije cuo za njega do 2014. kad je postao dobar i kad su svi poceli da ga obozavaju i uramljuju njegovu sliku i tako dalje

Ja sam čuo za njega još onda kad je počinjao, ali činjenica je da je eksplodirao i samim tim postao poznatiji tek malo kasnije. Naravno, navijači Golden Stejta svakako ne žale što su čekali jer je njihov pulen izrastao u jednog od najboljih igrača lige. Eh, valjda će u doglednoj budućnosti i kod "nas" da se tako izbrusi neki talenat...

12644674_885942128189675_7492582119957479754_n.jpg

Sutra Golden Stejt- Oklahoma City, neki Ameri se loze da je Vestbruk jedini koji ima muda da se suprotstavi Woriorsima, ali mislim da Oklahoma ne igra kao tim, nego kao skup pojedinaca; a to je u danasnjoj kosarci veliki minus. Da se igra ona kosarka od pre 20 godina, oni bi bili prvaci, ali ovo sada, mrka kapa.

ESPN objavio listu 100 najboljih igraca ikada u NBA. Evo prvih 20:

20. David Robinson
19. John Stockton
18. Charles Barkley
17. Dirk Nowitzki
16. Karl Malone
15. Moses Malone
14. Julius Erving
13. Jerry West
12. Kobe Bryant
11. Oscar Robertson
10. Hakeem Olajuwon
9. Shaquille O'Neal
8. Tim Duncan
7. Bill Russell
6. Larry Bird
5. Wilt Chamberlain
4. Magic Johnson
3. LeBron James
2. Kareem Abdul-Jabbar
1. Michael Jordan

Po meni jako losa lista. Stvarno ne znam po kojoj logici Lebron moze da bude treci, a Kobi dvanaesti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back