NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa istina je da mu je spasao karijeru tom trojkom, jer je LeBitch imao nekoliko šuteva za pobedu pre toga, i naravno, promašio ih je :mrgreen:

Več vidim šta bi bilo, pljuvačina, raspad ekipe Cheata i ko zna šta još, samo da nije ušlo to sr*nje na kraju :D
Hahahaha,da...Ovi njihovi fake fanovi bi takodje krenuli da ih pljuju a Lequit i Wade bi ponovo cmizdrili na pres konferencijama :D

Jel gledate tekmu? Indiana gazi Cheat zasad, terorišu ih pod košem, malo West a malo Hibert :D
Kako ne kolega,prosto sam uzivao :D

Karaj miami :klap:

- - - - - - - - - -

Ne odmara ni Stephenson :D

Baš ih pošteno prcaju.

Samo oštro, i da ih izbace u što manje utakmica :D Sere mi se od Majamija iskreno :mrgreen:

Say WHAT?

Ne više od mene. ;) Valjda neće Cheat da preokrene kao što znaju da rade... Ne mislim samo na prvi meč nego na celu seriju.

Valjda će ostati pametni i igrati ovako kao sada :D
Koliko pametnih ljudi na temi :D :D :D :klap:

:D

Dobro došao na temu ponovo, kolega! :D

Najsmešnije je što je Bosh Spice čuvao Hiberta u nekim kombinacijama, pa ga je ovaj punio kao ćurku :D
A ni Birdman se nije bolje proveo :D
Bosh ocajno igrao,mada on svakako ne moze da cuva Hibberta :D West,koliko je to pametan igrac...Birdman umesto tih tetovaza sto je radio bolje da je vezbao post igru xD

A sir Lancelot sta im je pocinio :rotf:

Bosh ocajno igrao,mada on svakako ne moze da cuva Hibberta :D West,koliko je to pametan igrac...Birdman umesto tih tetovaza sto je radio bolje da je vezbao post igru xD

A sir Lancelot sta im je pocinio :rotf:

Ponizio ih je, kao i West :D Nemaju oni rešenje u odbrani za Indianu, a u napadu, što kažeš, Bosh se nije proslavio nešto. LeChoke je ubacio neke divljačke šuteve, to nije baš uobičajeno, i neće ga stalno tako kenjati :D
Samo da Allen ne počne da puni iz trećeg plana :D

Ponizio ih je, kao i West :D Nemaju oni rešenje u odbrani za Indianu, a u napadu, što kažeš, Bosh se nije proslavio nešto. LeChoke je ubacio neke divljačke šuteve, to nije baš uobičajeno, i neće ga stalno tako kenjati :D
Samo da Allen ne počne da puni iz trećeg plana :D
To je jedina opasnost,mada tesko.Jos kad se vrati Evan Turner nece jadan Ray Ray znati sta ga je snaslo :sad2:

Sad kada OKC igra bez obojenog naturalizovanog Pirinejca, voleo bih da PopoviĆ uđe u finale, što je negde i za očekivati. Klupa SA je neuporediva sa OKC rezervama. OKC osim Đeksona(!) nema valjanog i pouzdanog klupaša, Butler je u slabom ritmu, Fišer mator, ostali limitirani u svakom smislu, Adams+ za def, ali u napadu malo šta mož.

SA ima najboljeg trenere ikada, ima tim koji je uigran do savršenstva, najbolju 4ku ikada, Parkera i Đina, Lenarda, i ostalu neameričku plejadu vrsnih šutera i tehnićara.

Indijana je dobra, ali i njena klupa nije šampionska, sinoć je Stifsa išlo, ali ne mož tako. Majami će vrv proći nekako do finala i tu će bi trebalo da padne osveta.
Ne mogu da se otmem utisku da bi Majami vrlo verovatno izbacila kojagod ekipa sa Zapada koja se našla u završnici(svih 8!). Inači heat je dosta slabiji tim nego lane i pre toga. Jbg, kada je ISTOK dno, da jedan Bruklin čađavi bez trenera dođe gde doći ne bi smeo da je neke pravde.

NBA je nikad slabiji, to je valjda jasno. Šut je očajan. Da nema Karija, Dirka i DUrentule ladno bi mogli da ukinu tricu, koji će moj kada ekipe završavaju meč sa bilansom 2-20!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back