NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То су ти амери, и њихово виђење слободе.
Ко га ебе што животне шансе нису исте за црнце и за белце у сваком погледу, битно је да се ствара, и одржава привид неког идеала. Идеал амерке је слобода, сваковрсна, па како год је ми тумачили. :)
Bas tako,ovo je odlican primer slobode govora i misljenja u Americi :D

Covek izneo svoje misljenje privatno devojci(sponzorusi) preko telefona i kaznili ga sa 2.5 miliona i suspenzijom iz nba xD Cak nije ni rekao da mrzi crnce vec da nece da vidjaju nju sa crncima...

Ovaj lik onda takodje zasluzuje kaznu za prostacko ophodjenje prema belkinji,cak je bilo i javno :lol:

ŠEKIL I BARKLI IZAZVALI ZEMLJOTRES!!! Tako je to kad se pošibaju dve gromade od preko 130 kg!

U emisiji “Insajd NBA” legendarni košarkaši Šekil O Nil I Čarls barkli, inače stručni konsultanti odlučili su da se oprobaju u rvanju.

Evo kako je izgledaoi taj zemljotres, koji su izazvale dve gromade od preko 130 kilograma!!!

Od kad do kad traje regularni deo sezone, kad se konstantno igraju mecevi na svaka 2-3 dana? Hvala unapred :)

EDIT: Nasao sam nesto ali nisam siguran: od October 29, do April 16? Jel' tako svaka sezona?

Poslednja izmena:
Bas sam se zesce iznervirao kada su sugavi i odvratni Netsi prosli dalje, mislim da sam se iznervirao vise negoli bilo koji igrac Toronta. Ja stvarno ne znam kako je moguce, ali uspeli su da u jedan tim ubace meni najogavnije likove iz NBA-a. Zato jedva cekam da im Majami ocita bukvicu.:super:

Bas sam se zesce iznervirao kada su sugavi i odvratni Netsi prosli dalje, mislim da sam se iznervirao vise negoli bilo koji igrac Toronta. Ja stvarno ne znam kako je moguce, ali uspeli su da u jedan tim ubace meni najogavnije likove iz NBA-a. Zato jedva cekam da im Majami ocita bukvicu.:super:

Ugazili ih 20 razlike u prvoj tekmi...laganica :D

Obožavam PopoviĆa, ako ne OKC, onda bi voleo da srbenda luda uzme prsten. Kad nisu prošle godine, zbog Alena šuntavog :D

Meni je ovaj Kid misterija kao menađer. Kako taj deli minute, kakve postave izbacuje, nije mi jasan nimalo.

Oldridž loš u ovom 2 duelu. 6-23 šut, 2 x promašio zakucavanje! :eek: kao Lebron onomad polaganje :D

Obožavam PopoviĆa, ako ne OKC, onda bi voleo da srbenda luda uzme prsten. Kad nisu prošle godine, zbog Alena šuntavog :D

Meni je ovaj Kid misterija kao menađer. Kako taj deli minute, kakve postave izbacuje, nije mi jasan nimalo.

Oldridž loš u ovom 2 duelu. 6-23 šut, 2 x promašio zakucavanje! :eek: kao Lebron onomad polaganje :D
Prejaki su spursi :D

Pop me iznervirao sto je ostavio Duncana na klupi u 6. mecu u zadnjem napadu kada je ljigavi Alen pogodio onu trojku xD

Netsi su se solidno drzali,jedino sto Williams ne moze nista da pogodi,da je on u formi i da se Lopez nije povredio ko zna sta bi bilo...

Prejaki su spursi :D

Pop me iznervirao sto je ostavio Duncana na klupi u 6. mecu u zadnjem napadu kada je ljigavi Alen pogodio onu trojku xD

Netsi su se solidno drzali,jedino sto Williams ne moze nista da pogodi,da je on u formi i da se Lopez nije povredio ko zna sta bi bilo...

Meni su NETSI čudna pojava i potpuna nepoznanica.Nisam ih pratio ove sezone,ali sam očekivao dosta od njih,s' obzirom na iskusan sastav koji imaju.Na početku sezone sam video neke njihove rezultate i čudio se zašto su tako loši?Posle sam se iznenadio kada sam video da pobeđuju timove poput Majamija.Ko ih je uopšte doveo do konferencijskog polufinala?Vidim da je Garnet omatorio i da na nekim utakmicava nema nikakav učinak.Vidim da se Viliams muči.Vidim da je Lopez povređen.Nisu valjda Pirs i Džonson okosnica ekipe?

Meni su NETSI čudna pojava i potpuna nepoznanica.Nisam ih pratio ove sezone,ali sam očekivao dosta od njih,s' obzirom na iskusan sastav koji imaju.Na početku sezone sam video neke njihove rezultate i čudio se zašto su tako loši?Posle sam se iznenadio kada sam video da pobeđuju timove poput Majamija.Ko ih je uopšte doveo do konferencijskog polufinala?Vidim da je Garnet omatorio i da na nekim utakmicava nema nikakav učinak.Vidim da se Viliams muči.Vidim da je Lopez povređen.Nisu valjda Pirs i Džonson okosnica ekipe?
Pa otprilike,Pierce i Johnson igraju najbolje...prosli mec je npr. Mirza predvodio tim,onda mozes misliti u kakvoj su formi ostali :D

Garnett je da ga covek ne prepozna,skroz je izgubio samopouzdanje.Verovatno mu je ovo poslednja sezona.Deron je propustio gomilu meceva zbog povreda,Lopez se povredio jos na pocetku sezone sto je i najveci problem ekipe jer prakticno igraju bez centra.Uglavnom raspad sistema...

E vidim da se pokacio sa Durentom sinoc :lol:

ma to manje više, ništa naročito. Nego se nogata, i sudija mu da 3 bacanja.Čovek ladno skok šut, i zvekne desnom nogom Džeksona, i to faul. :roll:

a da vidiš Ibaka što okrvavio Grifina, a tu nisu svirali faul kao kuća! :D

bleedin.gif

bleed_1_medium.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back