- Poruka
- 13.940
E ne znam jesam li ovo već kačio?
Malo je starija pesma, ali je tema aktuelna - LeBitch 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juu kako mi ide na zivce taj birdman,strasnoJedva čekamTaman da lažnog centra BIrdmana nauči pameti
![]()
Ahahahahahahahahaha
He and his Miami boyfriends, well they might win a ring.
But even if they do it, really don’t change a thing.
It’s just as simple as this,
LeBron James is a bitch.
- - - - - - - - - -
Juu kako mi ide na zivce taj birdman,strasno![]()
Lebron je Wadeova kuckaI ono kad kaže nešto: You will learn quick, but can't get to the spotlight riding Wades dick![]()
Haha i meniLažnjak, kao i Deandre Jordan, ne zna 2 poteza na postu da odigra a ovamo centar.... Šta bi mu nekadašnji Shaq iz Lakersa uradio, to bi bilo za zatvor
Lebron je Wadeova kucka
Birdman je jos gori od Deandrea,ovaj je bar atleta i zna da zakuca.Jos sto pokusava da izigrava opasnog lika s tim imidzom![]()
Pa sta mu je Duncan radio prosle godine u finalu,njemu i Boshu.Smejurija![]()
Hakeem,ubedljivo najbolji post igrac u istoriji kosarke. Strasno je i zamisliti sta bi radio ovim panjevima danasPravio decu, sve u 16.
Smešni su i Pticoliki i onaj lažni Đordan.
Oladžuvon bi postizao 50+ po meču, i imao bi 25+ skokova danas u ligi bez konkretne petice. Čoek je imao 5 blokada po meču 90 ih kada su svi tukli.
Lebron je Wadeova kucka
Birdman je jos gori od Deandrea,ovaj je bar atleta i zna da zakuca.Jos sto pokusava da izigrava opasnog lika s tim imidzom![]()
Pa sta mu je Duncan radio prosle godine u finalu,njemu i Boshu.Smejurija![]()
Pravio decu, sve u 16.
Smešni su i Pticoliki i onaj lažni Đordan.
Oladžuvon bi postizao 50+ po meču, i imao bi 25+ skokova danas u ligi bez konkretne petice. Čoek je imao 5 blokada po meču 90 ih kada su svi tukli.
Od centara ove sezone jedini za oko mi je zapao Al Dzeferson.
Majstor u reketu, steta sto se povredio na prvom mecu protiv Majamija...
Hakeem,ubedljivo najbolji post igrac u istoriji kosarke. Strasno je i zamisliti sta bi radio ovim panjevima danas
Umetnost
Ljigavi Allen ih opet izvukaoSalio sam se
Veceras Majami lagano odradjuje Bruklin i verovatno isto tako Indijanu u finalu konferencije.
Sramota koliko je Istok slab.
Neka,Hibbert se sprema da ih karaUžas...Kako mrzim taj Miami, ufZašto nije prebio tog Allena, da ni ne primi loptu?
Tu bi imao samo 2 slobodna a ne priliku za 3
![]()
Ljigavi Allen ih opet izvukaoMiami je ***** bez njega...
Koliko je ovo tuzno gledati,takav igrac otisao da bude potrcko Lebitchu,ne smem da zamislim kako se tek osecaju Pierce i KG.Respect za njih dvojicu![]()
Taj jadnik mu je spasio karijeru sa onom trojkom protiv spursa,tako da Lechoke treba da mu lize noge (sto verovatno i radi,samo sto ne vidimo to pred mec)Prejadan je u kontakt igri, gubi se potpuno kada ide na prodor a neko mu izvrsi malo jaci pritisak, stoji u cosku i ceka da drugi naprave prednost i ostane sam na sutu....Alen ne samo da treba da bude potrcko i posilni Lebronu, vec da mu daje pola svoje plate.
Garnet je najvece gvno u ligi, a Pirs...Pa sta reci, dovoljno je samo pogledati tu ruznu facu![]()
Taj jadnik mu je spasio karijeru sa onom trojkom protiv spursa,tako da Lechoke treba da mu lize noge (sto verovatno i radi,samo sto ne vidimo to pred mec)![]()
Inace da,Pierce,Garnett i Doc Rivers su delimicno krivi sto se oformila ova jadnicka ekipa miami cheata.Posto su i Lebitcha i Wadea ponizavali redovno u playoffu![]()
Taj jadnik mu je spasio karijeru sa onom trojkom protiv spursa,tako da Lechoke treba da mu lize noge (sto verovatno i radi,samo sto ne vidimo to pred mec)
- - - - - - - - - -
Inace da,Pierce,Garnett i Doc Rivers su delimicno krivi sto se oformila ova jadnicka ekipa miami cheata.Posto su i Lebitcha i Wadea ponizavali redovno u playoffu![]()
Ibaka povredjen do kraja plejofa, veliki hendikep za OKC.