NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ahahahahahahahahaha :hahaha1:

He and his Miami boyfriends, well they might win a ring.
But even if they do it, really don’t change a thing.
It’s just as simple as this,

LeBron James is a bitch.

- - - - - - - - - -

Juu kako mi ide na zivce taj birdman,strasno :D

I ono kad kaže nešto: You will learn quick, but can't get to the spotlight riding Wades dick :hahaha: :hahaha:

Haha i meni :D Lažnjak, kao i Deandre Jordan, ne zna 2 poteza na postu da odigra a ovamo centar.... Šta bi mu nekadašnji Shaq iz Lakersa uradio, to bi bilo za zatvor

I ono kad kaže nešto: You will learn quick, but can't get to the spotlight riding Wades dick :hahaha: :hahaha:

Haha i meni :D Lažnjak, kao i Deandre Jordan, ne zna 2 poteza na postu da odigra a ovamo centar.... Šta bi mu nekadašnji Shaq iz Lakersa uradio, to bi bilo za zatvor
Lebron je Wadeova kucka :rotf:

Birdman je jos gori od Deandrea,ovaj je bar atleta i zna da zakuca.Jos sto pokusava da izigrava opasnog lika s tim imidzom :roll:

Pa sta mu je Duncan radio prosle godine u finalu,njemu i Boshu.Smejurija :D

Birdman je jos gori od Deandrea,ovaj je bar atleta i zna da zakuca.Jos sto pokusava da izigrava opasnog lika s tim imidzom :roll:

Pravio decu, sve u 16. :D

Smešni su i Pticoliki i onaj lažni Đordan.

Oladžuvon bi postizao 50+ po meču, i imao bi 25+ skokova danas u ligi bez konkretne petice. Čoek je imao 5 blokada po meču 90 ih kada su svi tukli.

Oladžuvon bi postizao 50+ po meču, i imao bi 25+ skokova danas u ligi bez konkretne petice. Čoek je imao 5 blokada po meču 90 ih kada su svi tukli.
Hakeem,ubedljivo najbolji post igrac u istoriji kosarke. Strasno je i zamisliti sta bi radio ovim panjevima danas :sad2:

Umetnost :D

Hahaha napunio ih kao špajz pred slavu :hahaha: :hahaha: :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ne mogu više da se složim! Sa ovakvim soft suđenjem kakvo je danas, garant bi dominirao sa takvim brojkama.

- - - - - - - - - -

Od centara ove sezone jedini za oko mi je zapao Al Dzeferson.

Majstor u reketu, steta sto se povredio na prvom mecu protiv Majamija...

I Hibert je dosta dobar.

- - - - - - - - - -

Hakeem,ubedljivo najbolji post igrac u istoriji kosarke. Strasno je i zamisliti sta bi radio ovim panjevima danas :sad2:

Umetnost :D

Baš sam gledao ovo danas....plakao sam kako je pravio Admirala na budalu :rotf:

A Admiral je realno brži od bilo kojeg centra u NBA danas :dash:

Strašno loše suđenje. mnogo grešaka sa svih strana, igrači bez imalo pameti. Zaista, danas je košarka teško dno. Istina, svi znaju da igraju, da skaču kao majmuni, da trče 45 min, ali mozga nigde. Koliko samo katastrofalnih izbora, izgleda da od silnih teretana-treninga, sportisti ne ostaje ništa osim toga. Posereem se ja na ovu košarku.

Ovo je košarka u kojoj jedan Lebron može da bude najbolji!!!

Poslednja izmena od moderatora:
Salio sam se :mrgreen:

Veceras Majami lagano odradjuje Bruklin i verovatno isto tako Indijanu u finalu konferencije.

Sramota koliko je Istok slab.
Ljigavi Allen ih opet izvukao :roll: Miami je ***** bez njega...

Koliko je ovo tuzno gledati,takav igrac otisao da bude potrcko Lebitchu,ne smem da zamislim kako se tek osecaju Pierce i KG.Respect za njih dvojicu :)

Raspali Netsi sa Teletovicem ispali:lol:, i jos plus ona preplacena neznalica Dok Rivers pukao, mojoj sreci nema kraja sada:worth::super: Ja bi namerno sudio sve protiv Klipersa samo da gledam Riversa kako skici:lol:

Ljigavi Allen ih opet izvukao :roll: Miami je ***** bez njega...

Koliko je ovo tuzno gledati,takav igrac otisao da bude potrcko Lebitchu,ne smem da zamislim kako se tek osecaju Pierce i KG.Respect za njih dvojicu
smile1.gif.pagespeed.ce.WRJf6nrjAw.gif

Prejadan je u kontakt igri, gubi se potpuno kada ide na prodor a neko mu izvrsi malo jaci pritisak, stoji u cosku i ceka da drugi naprave prednost i ostane sam na sutu....Alen ne samo da treba da bude potrcko i posilni Lebronu, vec da mu daje pola svoje plate.

Garnet je najvece gvno u ligi, a Pirs...Pa sta reci, dovoljno je samo pogledati tu ruznu facu :lol:

Prejadan je u kontakt igri, gubi se potpuno kada ide na prodor a neko mu izvrsi malo jaci pritisak, stoji u cosku i ceka da drugi naprave prednost i ostane sam na sutu....Alen ne samo da treba da bude potrcko i posilni Lebronu, vec da mu daje pola svoje plate.

Garnet je najvece gvno u ligi, a Pirs...Pa sta reci, dovoljno je samo pogledati tu ruznu facu :lol:
Taj jadnik mu je spasio karijeru sa onom trojkom protiv spursa,tako da Lechoke treba da mu lize noge (sto verovatno i radi,samo sto ne vidimo to pred mec) :hahaha:

- - - - - - - - - -

Inace da,Pierce,Garnett i Doc Rivers su delimicno krivi sto se oformila ova jadnicka ekipa miami cheata.Posto su i Lebitcha i Wadea ponizavali redovno u playoffu :lol:

Taj jadnik mu je spasio karijeru sa onom trojkom protiv spursa,tako da Lechoke treba da mu lize noge (sto verovatno i radi,samo sto ne vidimo to pred mec) :hahaha:

Kad bi kosarka bio jedan potez...

- - - - - - - - - -

Inace da,Pierce,Garnett i Doc Rivers su delimicno krivi sto se oformila ova jadnicka ekipa miami cheata.Posto su i Lebitcha i Wadea ponizavali redovno u playoffu :lol:

Pirs, Garnet I Dok Rivers, ekipa do jaja, ja ne znam da li bi ih neko pustio u kucu :lol:

- - - - - - - - - -

Pa istina je da mu je spasao karijeru tom trojkom, jer je LeBitch imao nekoliko šuteva za pobedu pre toga, i naravno, promašio ih je :mrgreen:

Več vidim šta bi bilo, pljuvačina, raspad ekipe Cheata i ko zna šta još, samo da nije ušlo to sr*nje na kraju :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back