navlakuse i navlakaci

NovaIsta

Legenda
Poruka
51.033
videh na onoj drugoj temi.....

daklen, da li mislite da ste nekada imali psola sa navlakusama/acima?
kako je objasnjeno na drugoj temi, to su oni koji glumataju kako bi vas uzeli za plen. tipa, zene glume bespomocnost slabos, muskarci glume svasta, sposobnost itd, kako bi druga strana bila razoruzana itd...
el ste imali posla?

kako je objasnjeno na drugoj temi, to su oni koji glumataju kako bi vas uzeli za plen. tipa, zene glume bespomocnost slabos, muskarci glume svasta, sposobnost itd, kako bi druga strana bila razoruzana itd...
el ste imali posla?
Ne, imala sam razmirica drugih vrsta.
Uostalom, taj ko je stupidan, nije mi ni žao da bude navučen-a, treba još da se zhavali nalakačima-ca za prosvetljenje.

el ste imali posla?
Da, jesam. Ne znam da li pod navlakusom podrazumevas to da neka osoba zaista hoce da bude sa nekom osobom pa glumi zbog toga ili zapravo pod navlakusom mislis na koktiz?

pa i jedno i drugo.
motivi se razlikuju ali samo ponasanje se svodi na isto
Pametno.
Mene je smekala jedna mala, ali ja sam se nesto dvoumio, jer sam u planu imao drugu devojku i ona je nakon toga bivala sve agresivnija sa tim nekim glumatanjem toliko da je to bivalo nepristojno.
Maltene je jednom prilikom glumila kao da ce da umre zbog toga sto joj ne prilazim.
Nije mi bilo jasno zasto me jednostavno nije pozvala na kafu i da vidi na cemu je umesto da se tako ponizava.

Sve mi je to izgledalo toliko blesavo, a nakon toga je bilo jos gore, jer se skroz kao iskompleksirala.:roll:

Na kraju sam odlucio da joj pridjem i to zbog toga da nekako resim celu tu njenu glupost, ali ona me je odbila i posle je to pricala okolo.:roll:

Pametno.
Mene je smekala jedna mala, ali ja sam se nesto dvoumio, jer sam u planu imao drugu devojku i ona je nakon toga bivala sve agresivnija sa tim nekim glumatanjem toliko da je to bivalo nepristojno.
Maltene je jednom prilikom glumila kao da ce da umre zbog toga sto joj ne prilazim.
Nije mi bilo jasno zasto me jednostavno nije pozvala na kafu i da vidi na cemu je umesto da se tako ponizava.

Sve mi je to izgledalo toliko blesavo, a nakon toga je bilo jos gore, jer se skroz kao iskompleksirala.:roll:

Na kraju sam odlucio da joj pridjem i to zbog toga da nekako resim celu tu njenu glupost, ali ona me je odbila i posle je to pricala okolo.:roll:

epilog je zesci:lol:
a koji ste razred bili?;)

jesam, ali nisam idot da ne mogu da skapiram neke stvari, tako da to najstrasnije odjjebem i iznapusavam, da posle ona postane navucena... ne mos' tu drukcije, brate...
Meni je to njeno ponasanje bilo jedna vrsta maltretiranja i drago mi je bilo samo to sto se zavrsila cela ta stvar.
stvarno simptomaticno:think:
Tacno tako, a kako bi tebi izgledalo da neko stalno uzdise za tobom i da te proganja tako?

el ste imali posla?
Tesi me to sto sam oduvek znala da prepoznam takve likove pa ako sam ponekad i bila navucena,to je zato jer sam sama tako htela :malav:

pa pile cemu ista tema..imao sam naravno svaka pokusava manipulisati..najvise sam voleo jednu naivnu sto je imala trenutke postavljanja nevine face..kad se kao pravi ranjiva..detinjasta..to je bio trening lica i pogleda koji bi me kao trebao omeksati..od nje napraviti detinjastu neznu prezaljubljenu..al vredelo je zbog rupica precutati

pa pile cemu ista tema..imao sam naravno svaka pokusava manipulisati..najvise sam voleo jednu naivnu sto je imala trenutke postavljanja nevine face..kad se kao pravi ranjiva..detinjasta..to je bio trening lica i pogleda koji bi me kao trebao omeksati..od nje napraviti detinjastu neznu prezaljubljenu..al vredelo je zbog rupica precutati

Kakvih rupica?

533299_373847526002099_1625237198_n.jpg

jesam ali sam odmah odbacila takve to su zgodni frajeri koji bi da zive na rn mene traze novac a kad im nedam pocnu da prete urlaju udaraju cak i na pumpi kad mu nedam za gorivo a pre toga ide zamnom ceka i zove me da se vozamo ili dr tip sve fino a trazi da mu kupim cigare pivo kad odbijem on isti ko prvi treci me pesnici u srce jer mu nedam pare to su frajeri koji kradu oblace se super neodoljivi su a ja sam njihova KAZNA i plus su ****** a ja volim STOJECI bez savijanja vole u DUPE

Back