Navlachenje - stilovi - izvolite !

• Začetnik teme Začetnik teme dugi7777jezik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Virgo:
Tauruse,bez vređanja,čovek je samo slikovit i brutalno iskren.A kako sam ja izazvala pokretanje ove teme,red je i da odgovorim. :lol: Sex stvarno volim i uvek sam za istraživanja po tom pitanju.Nisam od onih konzervativnih seka-persa,koje se zgražavaju na svaki novi predlog koji isključuje misionarsku pozu,mada meni najviše prija kada sam dole ili kada klečim pa ga primam od pozadi.Mmmm,kada razmislim,volim i bočno.Ne psujem,jednostavno nije mi u prirodi,ali obožavam da vrištim,ako su uslovi takvi da ne mogu da budem glasna,onda mi je užitak prepolovljen.I oralni sex mi je na vrhu liste,69-ka je bez premca.Dugi,nadam se da sam bila jasna,mada nemam tvoje literarne sposobnosti. :lol: (Mora da pišeš neke erotske priče) :wink:
Izvini ali meni nesto raste.

JOVANA77:
Incognito:
sassa:
Izvini ali meni nesto raste.

Obrati se bundevi... on je imao taj problem :lol:

koliko ja znam bundeva nije imao vec jos uvek ima taj problem.
jesam li u pravu?

8) 8) 8) Jovka77, manider se periferija i nem'da vrdas kao doooobra riba ispod (recimo) moje udice, nego predji na stvar sa svojom ispovescu od "ludoga" utorka, da i nama malo potece voda na usta... Kao sto je i tebi (valjda)... :wink: :wink: :wink:

luciano:
PA U POSLEDNJE VREME, POSTO SE TO STALNO MENJA, NAJBOLJE JE NA STOLU ZAPOCETI, ONDA JE MALO OKRECES OKO "OSE" DOK JE CELU NE OKRENES ZA 360.POSLE JE POLOZIS PREKO STOLA, DA LEGNE NA STOMAK PA ULAZIS ODPOZADI, SNAZNO I DUBOKO.ONDA JE PRENESES NA STOLICU ILI NA FOTELJU, DA TI MALO SKAKUCE U KRILU, NA KRAJU JE OKRENES NA KLASICAN DOGGY STYLE, SKORO STOJECI I ZAVRSIS. A PONEKAD I UZA ZID, SPREDA, BITNO JE ISKORISTITI SVE POVRSINE U "DOBRO OPREMLJENOJ SOBI" :D
PONEKAD SNAZNO, PONEKAD LAGANO I DUBOKO....SVE ZAVISI.A RAZNOVRSNOST SVAKOG PUTA JE NAJBITNIJA :lol: :wink:
MORAM DA NAPOMENEM DA NE VALJA PRODUZAVATI DEVOJCI ORGAZAM, PUSTI JE DA SVRSAVA KOLIKO HOCE, 5-6-7 PUTA, TI SE SAMO "UDENI" U JEDAN OD NEKOLIKO NJENIH...NEMA BOLJEG OSECAJA :)
:evil: :twisted: :D
MISLIM DA JE BILO DOSTA :twisted:

8) 8) 8) Izvini, ali toga nikad nije dosta ! :P :P :P

dugi777jezik:
JOVANA77:
dugi7777jezik:
JOVANA77:
E PA DRAGI MOJI U OVE SITNE SATE BI MI BAS DOBRODOSLO JEDNO NAVLACENJE SVE JEDNO KOG STILA SAMO DA BUDE DOBRO. A MOJ DRAGI JE U JUGI I JA SAD TAKO BLENEM U OVAJ MONITOR I SVASTA MI PADA NA PAMET.
A KAD SE VRATI (U UTORAK UVECE) BICE NAVLACENJA NA 1001 NACIN. JAVICU SE DA VAM ISPRICAM..............................

8) 8) 8) Johana, pusti ti ove dunde i bunde, predji ti na stvar ( :twisted: ) i zasoli nam kako ti je bilo NA provodu i kako si se svega DOYmila...?
Ljubi te, kako i gde pozelis i divi ti se, Dugi777jezik... :wink: :wink: :wink:

pa dugi izgleda da cu imati jos stosta da vam ispricam kada zavrsim sa gazdaricom u jurenju stotke?

gzdarice sta ti kazes?
jel cemo da im ispricamo?

8) Cekam te i kod pedeset pitanja... :P

8) 8) 8) Ili si mislila na pedeset navlachenja ??? :twisted: :wink: :P

dugi7777jezik:
dok navlachite svoju voljenu na sebe, ili ako ste zena, ako se nasadjujete na voljenog, kako to radite, najcesce, znam da je sve stvar trenutka i raspolozenja, ali ipak uvek postoji preovladjujuci nacin... Kada punim voljenu, volim da dahce, ne smeta mi i ako psuje, ali neizostavno volim da je pritom gledam u oci dok mi sisa jezik i macom muze alat, a ja pritom , u pocetku, naravno lagano, a potom sve dinamicnije, do kreshenda, ISTERUJEM ZLO iz voljene i UTERUJEM (joj!) DOBRO, i naravno , dugo, dugo... :wink: :wink: :wink: Naravno, prethodno je pripremim dobrim, socnim i dubokim kunilingusom !
:P ...

Back