Zak
Iskusan
- Poruka
- 6.408
---------------------------------------------Margott:bez ljubljenja,molim...to kod gazdarice....
![]()
![]()
![]()

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
---------------------------------------------Margott:bez ljubljenja,molim...to kod gazdarice....
![]()
![]()
![]()
Gazdarica:A sto mene petljate u sve to...??? :shock::?
Navukli...??? :?dugi7777jezik:Gazdarica:A sto mene petljate u sve to...??? :shock::?
8) 8) 8) Kako sto, pa mnogi bi te rado, kao najtopliju zimsku carapu, toplu i meku...![]()
![]()
:wink: :wink: :wink:
ma neeee bwe ... svukliGazdarica:Navukli...??? :?
e i ti gazdinka brineš jaku brigu ,-) u ovom trenutku 8)Gazdarica:I sta ce onda s carapom...???![]()
![]()
Gazdarica:Hebi ga, bojim se da me ne bace u korpu za prljav ves... :?
------------------------------------------Margott:Zak opet nisi dobar...eeeee....
Gazdarica:Navukli...??? :?dugi7777jezik:Gazdarica:A sto mene petljate u sve to...??? :shock::?
8) 8) 8) Kako sto, pa mnogi bi te rado, kao najtopliju zimsku carapu, toplu i meku...![]()
![]()
:wink: :wink: :wink:
Zak:------------------------------------------Margott:Zak opet nisi dobar...eeeee....
Kretencino alanfordovska opet sam imao izraz divljenja...Citaj...
![]()
![]()
--------------------------------------------------Margott:Zak:------------------------------------------Margott:Zak opet nisi dobar...eeeee....
Kretencino alanfordovska opet sam imao izraz divljenja...Citaj...
![]()
![]()
I'm gonna kill y'a
![]()
![]()
![]()
Margott:e jovana nemoj neshto da zaboravish...ovde volimo pikanterije...pochni da belezish od vecheras...
![]()
![]()
![]()
Margott:pa ti se bash lako zasmejesh?!
ne valja ti to...moze neko to da zloupotrebi...pa da bude svashta...
bundeva:( :shock: :shock: Uh,zakacile se na tri teme.Bundeva,jadan,jedva prati)