pa shta fali Zak?

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Zato sto nemam zelju da je probam... :wink:dugi7777jezik:Gazdarica:Hvala na ponudi, Dugi, no nisam zainteresovana... 8)
8) 8) 8) Zasto se unapred odrices , recimo, dobre Coca Cole, ako je vec nisi probala... Probaj, pak onda odluci, tako je mudrije... Nemoj suditi po pretpostavci i predrasudi, vec po iskustvu... :wink: :wink: :wink:
------------------------------------------------------Margott:pa shta fali Zak?
![]()
opet ti i tvoj dugi jezik....cccc...pa poginutjesh...Zak:------------------------------------------------------Margott:pa shta fali Zak?
![]()
Ko je rekao da nesto fali,kretencino alanfordovska.Opet ne citas sta pisem...![]()
Margott:opet ti i tvoj dugi jezik....cccc...pa poginutjesh...Zak:------------------------------------------------------Margott:pa shta fali Zak?
![]()
Ko je rekao da nesto fali,kretencino alanfordovska.Opet ne citas sta pisem...![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------Margott:opet ti i tvoj dugi jezik....cccc...pa poginutjesh...Zak:------------------------------------------------------Margott:pa shta fali Zak?
![]()
![]()
![]()
![]()
---------------------------------------------------Margott:777 pusti ti nas...razumemo se mi
![]()
![]()
![]()
medena:Ej d777j na neki nacin nisi fer. Postavis temu i onda das tako dobar odgovor, da stvarno ne znam sta da dodam
. Ne mora da bude stalno tako zestoko, ali uglavnom jeste :wink: ...
Probacu ovako recimo: oralni seks skoro uvek, gledamo jedno u drugo tada normalno, vristanje da(stvarno nezgodno ako si negde gde je to nemoguce, sto rece neko :wink: ), bezobrazne reci moze, ako ga ogrebem ne ljuti se, ako on mene pljesne ja se ne ljutim...Ima jos toga kad se setim, javicu se opet 8)
Zak:---------------------------------------------------Margott:ako bude trebalo da saznash,saznatjesh...za sada...imagine...
"ma skini svoju sminku sa sebe skini sve
hocu milovanje tvoje da ti skinem okove
i necu bilo sto kao svabi trala la
da mi prodaje fazone jer nisam ti budala
5 minuta fore 5 minuta srece
ni toliko tada zemlja danas nece da se
krece
damo jedno drugom da osetimo moc
koja nakon traje do duboko u noc
ma ~ajde pruzi nama sansu
da ove noci osetimo ljubavnu romansu
nek nas hladi divlja vatra koja sada u nama
sada gori
damo zeljna si i ti i tebe isto mori
osecam blizinu prilazis mi ti
necu da se okrecem dok miluju me prsti
polako pridji mi udji mi u snove
meni nesanicu leci hocu da odlete sove
i zato skini tu prokletu sminku
skini je!"
shto bi rekao sunshine...dovoljno?
![]()
Odlicna uvertira za romanticno vece...![]()
dugi7777jezik:Kada punim voljenu, volim da dahce, ne smeta mi i ako psuje, ali neizostavno volim da je pritom gledam u oci dok mi sisa jezik i macom muze alat, a ja pritom , u pocetku, naravno lagano, a potom sve dinamicnije, do kreshenda,
Margott:bez ljubljenja,molim...to kod gazdarice....
![]()
![]()
![]()
SKORPIJA78:MUSKARCI CUTE NA OVU TEMU. NE ZNAM SAMO ZASTO CUTE?JA VOLIM DA ON BUDE NEZNO GRUB, DA ME UZIMA JAKO I DO KRAJA ME ISPUNJAVA. VOLIM OTPOZADI DOK ME ON SNAZNO DRZI ZA KOSU, VOLIM DA VRISTIM I UJEDAM, DA SE NE KONTROLISEM NI U CEMU, I VOLIM DA MI NA KRAJU SVRSI U GUZU. JELI DOVOLJNO?
JESAM ZENSKO,A TO SI VALJDA MOGAO I SAM DA PROVALIS.dugi777jezik:SKORPIJA78:MUSKARCI CUTE NA OVU TEMU. NE ZNAM SAMO ZASTO CUTE?JA VOLIM DA ON BUDE NEZNO GRUB, DA ME UZIMA JAKO I DO KRAJA ME ISPUNJAVA. VOLIM OTPOZADI DOK ME ON SNAZNO DRZI ZA KOSU, VOLIM DA VRISTIM I UJEDAM, DA SE NE KONTROLISEM NI U CEMU, I VOLIM DA MI NA KRAJU SVRSI U GUZU. JELI DOVOLJNO?
8) 8) 8) Skorpijo, ako si zensko , svaka ti cast, jer ovako odusevljeni su obicno samo decaci ! :wink: :wink: :wink:
SKORPIJA78:JESAM ZENSKO,A TO SI VALJDA MOGAO I SAM DA PROVALIS.dugi777jezik:SKORPIJA78:MUSKARCI CUTE NA OVU TEMU. NE ZNAM SAMO ZASTO CUTE?JA VOLIM DA ON BUDE NEZNO GRUB, DA ME UZIMA JAKO I DO KRAJA ME ISPUNJAVA. VOLIM OTPOZADI DOK ME ON SNAZNO DRZI ZA KOSU, VOLIM DA VRISTIM I UJEDAM, DA SE NE KONTROLISEM NI U CEMU, I VOLIM DA MI NA KRAJU SVRSI U GUZU. JELI DOVOLJNO?
8) 8) 8) Skorpijo, ako si zensko , svaka ti cast, jer ovako odusevljeni su obicno samo decaci ! :wink: :wink: :wink:
STO SE TICE ODUSEVLJENJA; PA PITAO SI STA VOLIMO.........
I JA TI REKOH
PA STA CU KAD VOLIM ...........ops: UBITE ME
Betty:a pa vi ste se bas nasli....samo napred!