Navlachenje - stilovi - izvolite !

• Začetnik teme dugi7777jezik
  • Datum pokretanja
Margott:
Zak:
Margott:
pa shta fali Zak?
:twisted:
------------------------------------------------------
Ko je rekao da nesto fali,kretencino alanfordovska.Opet ne citas sta pisem... :twisted:
opet ti i tvoj dugi jezik....cccc...pa poginutjesh...
:twisted: :twisted: :twisted:

:wink: :wink: :wink: Ehej, iskulirajte, ovde govorimo o ljubavi i osvajanjima najmocnijeg zenskog oruzja svih vremena, posvetite se, stoga , izgledima medjupichja i ohhhhhhhhhh yeeeeaaahhhhhhhhhhhhh !... Zivite i volite !!! I sto bi rekao onaj groteskni lik iz "Okupacije u 26 slika" Lordana Zafranovica, ... "ljubite se, mnozite se, yebbitte se..." !!! :P :P :P :) :D 8)

Ej d777j na neki nacin nisi fer :) . Postavis temu i onda das tako dobar odgovor, da stvarno ne znam sta da dodam :roll: . Ne mora da bude stalno tako zestoko, ali uglavnom jeste :wink: ...
Probacu ovako recimo: oralni seks skoro uvek, gledamo jedno u drugo tada normalno, vristanje da(stvarno nezgodno ako si negde gde je to nemoguce, sto rece neko :wink: ), bezobrazne reci moze, ako ga ogrebem ne ljuti se, ako on mene pljesne ja se ne ljutim :P ...Ima jos toga kad se setim, javicu se opet 8)

medena:
Ej d777j na neki nacin nisi fer :) . Postavis temu i onda das tako dobar odgovor, da stvarno ne znam sta da dodam :roll: . Ne mora da bude stalno tako zestoko, ali uglavnom jeste :wink: ...
Probacu ovako recimo: oralni seks skoro uvek, gledamo jedno u drugo tada normalno, vristanje da(stvarno nezgodno ako si negde gde je to nemoguce, sto rece neko :wink: ), bezobrazne reci moze, ako ga ogrebem ne ljuti se, ako on mene pljesne ja se ne ljutim :P ...Ima jos toga kad se setim, javicu se opet 8)

8) 8) 8) Medena, definitivno, ti i Virgolina me obarate s nogu na kolena i svaki put me dobro oduSHEVITE vasim neodbranjivo dobronamernim komentarima, da ja ne mogu prezaliti sto vas lichno ne znam nego samo ovako... Hajde da malo ozivimo komunikaciju preko dopisa, preko poste, imate li adresu za pisanje, jer bio bih blagosloven da imam takve dve savrsene i daleko daleko bolje od mene sagovornice, od kojih bih uvek imao sta lepo , pametno i bistro cuti i nauciti ?!... Ucinite me srecnijim, obogatite me vasim cescim prisustvom barem na posti, za pocetak, a ako zelite i vise i manje od toga, OK, ali samo mi recite... Ja stvarno vodim zgusnut i bogat zivot, ali vas dve mi, ono, bas odskacete i terate me da gledam uvis, ali ne vama pod... sto ce se naci odmah neki zezatori da uglave... nego gore, ka nebu i svemu sto vredi i cini zivot idealnijim, bila to nauka, sex, ljubav, romantika, sport, zez, ili knjige... Eto, ovo nije nabacivanje, jer ne zovem samo jednu, vec dve vrlo mudre i zabavne Dame... Hajde da se vise i bolje druzimo, izaberite same vid toga... Zovem vas, javite se i ucinite moj prepuni svet jos bogatijim i pomozite mi da vam makar malo i ja uzvratim za sve sto sam do sada predivno (bez preterivanja) od vas dve cuo, a narocito osetio :wink: :) :P ...

Zak:
Margott:
ako bude trebalo da saznash,saznatjesh...za sada...imagine...
"ma skini svoju sminku sa sebe skini sve
hocu milovanje tvoje da ti skinem okove
i necu bilo sto kao svabi trala la
da mi prodaje fazone jer nisam ti budala
5 minuta fore 5 minuta srece
ni toliko tada zemlja danas nece da se
krece
damo jedno drugom da osetimo moc
koja nakon traje do duboko u noc
ma ~ajde pruzi nama sansu
da ove noci osetimo ljubavnu romansu
nek nas hladi divlja vatra koja sada u nama
sada gori
damo zeljna si i ti i tebe isto mori
osecam blizinu prilazis mi ti
necu da se okrecem dok miluju me prsti
polako pridji mi udji mi u snove
meni nesanicu leci hocu da odlete sove
i zato skini tu prokletu sminku
skini je!"
shto bi rekao sunshine...dovoljno?
:twisted:
---------------------------------------------------
Odlicna uvertira za romanticno vece... :twisted:

8) 8) 8) A ja ljubim Margott meche... :wink: :wink: :wink:

MUSKARCI CUTE NA OVU TEMU. NE ZNAM SAMO ZASTO CUTE?JA VOLIM DA ON BUDE NEZNO GRUB, DA ME UZIMA JAKO I DO KRAJA ME ISPUNJAVA. VOLIM OTPOZADI DOK ME ON SNAZNO DRZI ZA KOSU, VOLIM DA VRISTIM I UJEDAM, DA SE NE KONTROLISEM NI U CEMU, I VOLIM DA MI NA KRAJU SVRSI U GUZU. JELI DOVOLJNO?

SKORPIJA78:
MUSKARCI CUTE NA OVU TEMU. NE ZNAM SAMO ZASTO CUTE?JA VOLIM DA ON BUDE NEZNO GRUB, DA ME UZIMA JAKO I DO KRAJA ME ISPUNJAVA. VOLIM OTPOZADI DOK ME ON SNAZNO DRZI ZA KOSU, VOLIM DA VRISTIM I UJEDAM, DA SE NE KONTROLISEM NI U CEMU, I VOLIM DA MI NA KRAJU SVRSI U GUZU. JELI DOVOLJNO?

8) 8) 8) Skorpijo, ako si zensko , svaka ti cast, jer ovako odusevljeni su obicno samo decaci ! :wink: :wink: :wink:

dugi777jezik:
SKORPIJA78:

8) 8) 8) Skorpijo, ako si zensko , svaka ti cast, jer ovako odusevljeni su obicno samo decaci ! :wink: :wink: :wink:
JESAM ZENSKO,A TO SI VALJDA MOGAO I SAM DA PROVALIS.
STO SE TICE ODUSEVLJENJA; PA PITAO SI STA VOLIMO.........
I JA TI REKOH
PA STA CU KAD VOLIM ........... :oops: UBITE ME

SKORPIJA78:
dugi777jezik:
SKORPIJA78:

JESAM ZENSKO,A TO SI VALJDA MOGAO I SAM DA PROVALIS.
STO SE TICE ODUSEVLJENJA; PA PITAO SI STA VOLIMO.........
I JA TI REKOH
PA STA CU KAD VOLIM ........... :oops: UBITE ME

8) 8) 8) Valjda si mislila , "nabite" ... Jer samo bi te lud "ubio" a ne "nab(i)o" tako pravilno orijentisanu i zdravo nasadjenu. Tuci sestro i samo nastavi da nas bacas pred kolena ! :P :P :P

Back