- Poruka
- 5.822
Al oni jedini obracaju paznju na to. Svi cute i gledaju svoja posla..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cns | Kimi:kopiraju se svi,od kad postoji navijanje tu je i kopiranje.
kopirate jedni druge,ali nikad se nece saznati ko je poceo prvi...
p0z 8-)
kopiraju se svi,od kad postoji navijanje tu je i kopiranje.
kopirate jedni druge,ali nikad se nece saznati ko je poceo prvi...
p0z 8-)
crve sto si glup,sta je sa frizurom jesi i dalje onako cupav i ruzan
alo maloumnice sta ces ti ovde?!**** te pas 8-)
napisi mi tvoj broj na private
p0z

Ja nisam cuo da ih je bilo!!!!A mamu im *****,zapalili 2 baklje i uefa nista nepreduzima...Da je neka nasa grupa zapalila odrali bi nas...
Ко зечеве!!!:-?Ja nisam cuo da ih je bilo!!!!A mamu im *****,zapalili 2 baklje i uefa nista nepreduzima...Da je neka nasa grupa zapalila odrali bi nas...
Cuo sam da ce u Solunu sem Arisovih,Olimpikosovih i Zvezdinih biti u gradu i navijaci Paoka i Panatenaikosa...(bice do jaja..) H-R-A-B-R-O GATE_4...
Pa šta je tu novo......tako rade i u Zvezdi pred svaku veliku fudbalsku utakmicu.....Protiv Bajerna (24.04.1991.) su najavili prodaju karata u ponedeljak u 10 časova.U sedam sati izjutra ispred je već bilo 10-15 hiljada ljudi u redu.Čekali smo do 13 časova dok nije zapretila opasnost da navijači uđu na stadion i polupaju sve zato što blagajne ne otvaraju.Javljeno preko nekakvog razglasa da karata nema.Nikad se nisu ni prodavale nego su date tapkarošima.Zato je i bilo 75-80 hiljada na dan utakmice a ne krcat stadion.
Tamo stoje orlovi, uopste nisu normalni, jedno isto pevaju opet, opet, opet...
alo druskane pa otkud znas pesmu??8-)
to ti je druga pocinje:
i opet nisam otis'o sa zenom na pijacu,a dete sam poveo na tribinu sindjinu(pa onda ovo sto si napisao)
a druga strofa isto sve samo tamo stoje orlovi chepovi ko pijani jedno isto pevaju opet, opet, opet...
p0z
dolazis u nedelju?