No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.505
Osim već pomenutih klubova Paok,Panatenaikos i Galatasaraj,dodao bih i Čelzi koji ima zbratimljene odnose među navijačima bbb i grobaraDa li Delije ili Grobari imaju neke klubove van ex yu koje baš ne vole?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osim već pomenutih klubova Paok,Panatenaikos i Galatasaraj,dodao bih i Čelzi koji ima zbratimljene odnose među navijačima bbb i grobaraDa li Delije ili Grobari imaju neke klubove van ex yu koje baš ne vole?
Ко се то побратимио од Гробара са навијачима Челсија?Готиве га можда многи али братимљење.......
To što druge navijačke grupe dolaze nema veze sa ovim što ti pričam u vezi Čelzija.Били су и представници других група на нашој трибини као и на вашој па нису браћа.
Рецимо навијачи Њукастла углавном редовно долазе на дерби.
Ja znam originalnu pesmu Partizana za Celzi ali nećemo takav rečnik ovde.
Ta pesma vaša je (kao po staroj vašoj dobroj tradiciji) prepravljena u tekstu.
Ono moje nije bilo lično vređanje,već deo teksta iz pesme tako da nisi morao da brišeš (još sam i zvezdice postavio).
Олимпијакос односно ПАОК, Спартак односно ЦСКА, остали нити смрде нити миришу и ствар је индивидуалног мишљења.
Левски не воле.
Delije ne vole PAOK i Pan. zbog čega? Zbog čega ne vole Galatasaray? Mislim zašto ne Besiktas?
Koga Grobari ne vole?
- - - - - - - - - -
Zašto Levski?
PAOK je pobratimljen sa Partizanom, Panatanaikos je pobratimljen sa BBB. Zato ih ne vole.
Navijaci Galatasaraja su prosle godine ubili jednog navijaca Zvezde u Istambulu.
Grobari ne stoje dobro sa Zvezdinom bracom, Olimpijakosom, Spartakom iz Moskve...
Navijaci Levskog podrzavaju fasizam pa ih niko ne voli cak ni u Bugarskoj.
Ta pesma vaša je (kao po staroj vašoj dobroj tradiciji) prepravljena u tekstu.
Ono moje nije bilo lično vređanje,već deo teksta iz pesme tako da nisi morao da brišeš (još sam i zvezdice postavio).
Зато што су антисрпски оријентисани за разлику од ЦСКА, опет уопштено говорећи.Zašto Levski?
Tko je Delijama a tko Grobarima Archenemy?
Ja znam originalnu pesmu Partizana za Celzi ali nećemo takav rečnik ovde.

Ili je naša pjesma originalna?![]()
Ili je naša pjesma originalna?![]()

Kako nema veze?Ne znam koji deo ti nije jasan?Знам за тај однос из тог периода као и за ту песму али то нема везе са братимљењем, као однос са навијачима Милана данас, чији клуб лично не готивим.
Скоро све песме су преправљене јер су на трибини ретки композитори, то ваљда и сам знаш пола наших преправки сте поново преправили.

Ко се то побратимио од Гробара са навијачима Челсија?Готиве га можда многи али братимљење.......
Јасно је једино да навијачи Челсија нису у братским односима са Гробарима.Kako nema veze?Ne znam koji deo ti nije jasan?
Jel treba pečat?![]()