Hickok,
Zbog tvog dusevnog zdravlja, mozda ne bi bilo lose da potrazis jos neke izvore informacija, osim Vujosevicevih, Tegijevih i Andjusovih seansi. Vidim da sada paranoja koja vas razdire govori da protiv institucije nije bila samo zavera drzavnog vrha, vec da je to belosveCka zavera u koju je ukljucen ULEB, FIBA i drugi koje potplacujemo.
Ajde ovako, dali smo mi pare evroligi i ona nas je pustila da igramo, dala nam je Cibonino mesto. Ako je tako, jel su i oni velikani poput Nimburka, Rige, Zjelengore,Hapoela, Ostendea i drugi, isto potplatili pozivnicu za kvalifikacije. Ili evroliga tako nesto dopusta samo Zvezdi. Ako dopusta samo Zvezdi, pa jel si svesan kakve smo onda mi mudonje kada jedan Bartomeu mora da nas pod pritiskom i potplacivanjem ubaci u najjave evropsko takmicenje. Ja ne znam, ali da sam na tvom mestu, nakon takvot razvoja situacije, imao bih problema sa snom.
Koliko je jak bio sistem u instituciji najbolje govori brzina kojom se raspao kada je u periodu od dve godine izostao rezultat. Punih 13 godina billi niste uspeli da stvorite odrziv sistem pa da vas boli uvo ko je na vlasti. Ponovicu, ponasate se kao da je Covic sa carapom na glavi i utokom u ruci upao u vase prostorije i oteo vam neke pare koje su vase, pa sad mi imamo vi nemate. Dok ste imali ekskluzivno sponzorstvo drzavnih firmi nije bio problem. Problem je ako drzavna firma sponzorise i rivala, onda krecemo da palimo kartice, da kukamo i prosimo. A kada ista ta drzava dopusti da ta ista drzavna firma ponovo postane sponzor institucije, onda lepi kartice, salili smo se. Ali ni to nije dovoljno.
Kada je lopuza Covic objasnjavao kako od jednog meca u Evroligi Zvezda prodajom karata u Areni zaradi oko 100.000 evra, u isto vreme je gospodin Dusan Dule Vujosevic objasnjavao da je Partizan na gubitku cak i kada igra Evroligu, jer ne postoji zarada ni od prodaje karata. Ali koga boli ku.ac sta kaze Covic jer on ionako laze, a gospodin Dusan Dusko Dule Vujosevic govori istinu.
Sad, podsmevas se poseti od 16.000 ljudi na mecu Evrolige, a to je mislim bila najveca poseta kola u tom takmicenju. I naravno, ako ne verujes meni, niti Covicu niti onome sto ti neko prica, valjda znas da pregledavas internet portale, pa je pre pocetka postojao raspored utakmica i najava da ce se igrati u Pioniru, jer je Arena bila zauzeta. Kako se otvaarao koji termin, tako su se utakmice igrale tamo. Arena je losa za navijanje i atmosferu, ali je dobra za klub jer proda vise karata i vise zaradi. Ali ajde, ako ti je Vujosevic sapnuo drukcije, neka bude da smo izabrali Pionir jer je slaba poseta u Areni.
Ko je nama oprostio dug od 15 miliona, to ti meni objasni, posto imas neke pouzdane izvore informacija. O Zvezdi znas sve, a kako i ne bi kada je svaka konferencija za novinare bivseg trenera Partizana pocinjala i zavrsavala se pominjanjem Zvezde, u pauzama kada se kukalo, napadalo i javno prosilo. Cisto jedno pitanje, odakle ti informacija da je dug KK Partizana sada 3 miliona, odnosno da je prepolovljen. Ako znas da jeste, molim te objasni mi kako, jer nise imali prihode, niste imali nista. Nisam naleteo na taj podatak nigde u medijima, ali posto si upucen, podeli sa nama kako ste uspeli da smanjite.
To koliko cemo trajati, pa to ce zavisiti od nas, a ne od vas. Zlo smo proboli kocem, resetovali smo vas na fabricka podesavanja, sada ste tu gde i treba da budete. Moguce da necemo osvajati titule, da necemo svake sezone igrati Evroligu, ali ako se domacinski posluje, onda to vise nece znaciti potrese i strah od gasenja kluba. Sistem agresivnog prosjacenja koji ste imali neprimenjiv je danas u civilizovanom drustvu.
U trenucima najvece slave niste znali da budete dostojanstveni, kao ni u trenucima pada. Nesto sto se zove karma, za nju kazu da je kucka, a na vasem primeru se vidi i zasto. Uostalom, svakom zlu dodje kraj.