N3M0N
Ističe se
- Poruka
- 2.015
Moram se izviniti jer sam burno reagiro ne shvativsi post, mislio sam da si napisao da je uopsteno bilo vise BBB od domacih i Delija, a ti si reko da je bilo vise od 20 BBB, sta je i istina, ja samo kazem da je omer Gate7 i Delija bio ipak puno veci od BBB sta je i logicno.
Ostalo, vidim da si dosta neinformisan, koliko ja znam, a znam, Francek je podrzavao Croatiu, a ne BBB, BBB je mrzio jer su oni uvek hteli ime Dinamo, koje on nije mogao smisliti, postavio je Canjugu koji je bio grozan prema navijacima, slao miliciju na njih, tukao ih, tako da si pomesao nesto.
Drzava sada itekako gotivi Dinama a unistava Hajduka, i tako je vec dugi niz godina, pa Mamic drzi sve, HNS, njihovu reprezentaciju, sve...opet si pomesao nesto.
- - - - - - - - - -
Gotivio je Croatiu a ne Dinamo, to su dve razlicite stvari, kao sta je gotivio Croatiu tako nije gotivio BBB koji su oduvek hteli povratak imena Dinamo, dakle ono sta si procitao si krivo razumeo.
- - - - - - - - - -
Nece Hajduk biti prvak, nema tu snagu ni moc niti bi se to dozvolilo...prvak ce biti 90% Dinamo a samo 10% dajem Rijeki koja ce morati uraditi stvarno veliko cudo, ne samo da bude bolji od Dinama vec i od drzave, HNS-a...
A kad bi se to desilo, dajem Hajduku minimum sanse, previse je mladica u Hajduka, trener je dobar, ali uci, pod pritiskom su jako losi, Zvezda ako bi zadrzala okosnicu ekipe bi bez problema prosla a i Grof mi se cini trenutno bolji trener sto nije nevazno
- - - - - - - - - -
Nije im Tudjman za to trebao...
- - - - - - - - - -
Havariju treba "traziti" kada igraju klubovi koji imaju "bratske" odnose sa ovima drugima...kao sad u Grckoj, osiguranje na utakmici Zvezde i Hajduka bi bilo preogromno, muva ne bi mogla proci a jedino sta bi se moglo je izvesiti neki transparent kao sad Zvezdini navijaci u Zagrebu ili Hrvatski u Beogradu, pa svrsavati nad tim "velikim" ultras "potezom"
Dakle ne bi bilo apsolutno nicega.
Nisam ja nigdje spomen'o dinamo već BBB koje njih država nikako ne gotivi, to što im klub gotivi to je nešt' drugo i nebitno za ovu diskusiju. Mamić je sklep'o monopon nad komplet državom boli ga *****, a neki su mi rekli da je on navodno bio ratni profiter. Ne čudi me, iskreno, i za Čovića se šuška ista priča.
Nego, sada će svako da hvali svoje, ovi što su ih prebili, a ovi što su imali muda. Nema ti ovdje pravog pobjednika.
E'o, priča se da su bojsi prvi potegli nož te je neko od cigana izbio nož te tim istim ubo nekog od bojsa...
Poslednja izmena:
pazi citao ih, pa ako sam ja sa svojom logikom indijanac, onda je i Cira..auuuu to ti se bas i ne uklapa, zar ne...