Navijačke teme

Najjaci navijaci u exYU

• Grobari (Partizan Beograd)

• Delije (C.Zvezda Beograd)

• Firma (Vojvodina N.S.)

• Lesinari (Borac Banja Luka)

• Horde Zla (Sarajevo)

• Ultrasi (Zrinjski Mostar)

• BBB (Dinamo Zagreb)

• Torcida (Hajduk Split)

• Armada (Rijeka)

• Neko iz Slovenije

• Neko iz Makedonije

• Neko iz C.G.

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Виђао сам на неким кошаркашким утакмицама зелених, србску заставу на једној трибини у част Жељка Обрадовића, а на другој хрватску због тих односа.:)

Виђао сам на неким кошаркашким утакмицама зелених, србску заставу на једној трибини у част Жељка Обрадовића, а на другој хрватску због тих односа.:)

А иза коша зна и америчка да буде застава. На грчком је праси нилаги, на српскомк зелени зечеви. Појаснили смо им пред баскет утакмицу у Оаки како стоје ствари у навијачком свету, виддели смо ту зелену бајку... :)

1468697_750213825001756_1122471815_n.jpg
OParola.jpg

13864560481272.jpg
delije09.jpg

Kako to možeš da potvrdiš i da dokažeš? To je jednostavno nemoguće.

Зато што немам проблем да признам да је било тога, а био сам ту све време присутан. Значи није. Можемо о неким другим недостатцима да причамо, само што их заиста има мало.

Зато што немам проблем да признам да је било тога, а био сам ту све време присутан. Значи није. Можемо о неким другим недостатцима да причамо, само што их заиста има мало.
Врло је тешко то тврдити с обзиром да Звезда има јако пуно навијача са свих страна.
Сада јесте тенденција у супротном смеру то је тачно.

И тачно сам знао да треба данас да прескочим утакмицу јер по обичају, наше текме против Пазара се претворе у националистичке испаде од којих ми се реално повраћа, а данас их је било зилион. Почев од скандирања Младићу и Караџићу, преко паљења турске заставе и на крају гусле. Јбм ти живот и гуслама и национализму. Шта ми палимо турску заставу, шта су ови из Пазара, да нису Турци? Дајемо им на значају само и безвезе вређамо грађане Турске у Србији. Али гусле кад сам чуо на стадиону. Да сам отишао у дом културе, то би ми било ок. Иначе ми фурамо урбану причу, ал' нам цепају гусле да подсетимо Србадију да смо се одрекли истих.... Баш сам се много изнервирао.

ПС - Да не схвати неко погрешно, не мрзим гусле, али им није место на северној трибини.

Grobar sam ali svaka caste delijama za ovo!! Valja oziveti gusle!! Nekad je glas guslara bio prvi a danas razni grandovci i bezveznjaci....... treba malo da se vratimo na pravi put.
"Dje se gusle u kucu ne cuju tu su mrtvi i kuca i ljudi"
Виђао сам раније да су неки носили гусле, фруле, трубе на утакмице репрезентације, али из њих нису свирали колико знам.
Јел ово пуштено са разгласа или је неко на северу гуслао?:D

Гробар сам, али ово је прелепо.

А тек Баја Мали Книнџа! ААА Па то је била лудницаааа!

Делије су по ко зна који пут доказале да су прави српски витезови и носиоци православног духа!
Нико се тако дивно не поноси Српством као они.

Back