Navijačke teme

Najjaci navijaci u exYU

• Grobari (Partizan Beograd)

• Delije (C.Zvezda Beograd)

• Firma (Vojvodina N.S.)

• Lesinari (Borac Banja Luka)

• Horde Zla (Sarajevo)

• Ultrasi (Zrinjski Mostar)

• BBB (Dinamo Zagreb)

• Torcida (Hajduk Split)

• Armada (Rijeka)

• Neko iz Slovenije

• Neko iz Makedonije

• Neko iz C.G.

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Навијачи Партизана, Гробари, симпатизери, пријатељи,

сви ви који имате исправан осећај за правду и истину, сви који не желите да ћутите и трпите неправду, и сви ви који желите да искажете своје мишљење јавно, имате прилику да то и учините. ДАНА 26.12.2012. (СРЕДА), У 12 ЧАСОВА одржаће се миран скуп поводом скретања пажње на нашу неправедно осуђену браћу у случају "Татон", и јавног пружања подршке неправедно одузетој младости Србије. СКУП ЋЕ БИТИ ОДРЖАН НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ ИЛИ НА СТУДЕНТСКОМ ТРГУ.
Родитељи, браћа, сестре, пријатељи, и сви ми, њихови другари са трибине, који смо највише погођени овом неправдом, а којима су политички осуђени момци најдражи, МОРАМО ДА СЕ ПОЈАВИМО У ШТО ВЕЋЕМ БРОЈУ. Наша реч, изречена јавно, и наша бројност показана на делу, много ће више значити од свих досадашњих видова подршке.

Постоје тренуци који вам обележе живот. Схватите да више ништа није исто. Време је подељено на два дела. Пре тог тренутка и после њега. Управо је више него срамна пресуда и потврда те пресуде чин после које неке ствари једноставно не могу бити исте. А сви ми морамо да изнова и изнова скрећемо пажњу и подсећамо на проблем који постоји, и храбро утичемо на њега.

Позивамо на скуп све оне који у себи носе тугу због досадашњих удараца које трпе ти момци и њихове породице. Позивамо и све оне који желе да покажу да су истрајни у својим намерама, да се појаве у што већем броју како бисмо показали да се не слажемо са досадашњим одлукама суда, и још једном свима ставимо до знања да БОРБА ЗА ПРАВДУ И ИСТИНУ никада неће престати.

ХОЋЕМО ПРАВДУ - ХОЋЕМО ИСТИНУ
ПОДРШКА ЗА НЕПРАВЕДНО ОПТУЖЕНУ БРАЋУ!
26.12.2012. (СРЕДА), 12 ЧАСОВА
ТРГ РЕПУБЛИКЕ ИЛИ СТУДЕНТСКИ ТРГ (накнадно ће бити одлучено)

Имаш пар разлога...

Цигана је пре свега више... ако не дупло, онда барем 70% више.
То свако примети још у школским данима. Рецимо од 15 ликова у одељење 4-творица су Гробари. (бар код мене је тако било)

Друго, Гробари су данас подељени, многи бојкотују фудбал, имамо лош однос са управом (сваком у задњих 25 година).

Треће, карте су јефтиније у Љутице Богдана (бар за дерби).

Четврто, цигани много секташе... кадровање клинаца почиње још у основној школи. Преко часописа Тик-так, Зека (како већ?)... купиш један од тих часописа и добијеш чланску карту Ц.звезде.
Сад су почели да секташе на свим могућим местима. Улазим у пошту на вратима "И у овој пошти можете постати члан Ц.звезде". :roll:

Но, иако немам статистике, смем руку у ватру да ставим да је од краја бојкота па до ове последње поделе просечно било изједначено ако није било и више Гробара на текмама.
То је све пукло, ако се не варам 2010. од утакмице Партизан-Војводина или против Рада... не могу тачно да се сетим.
Знам само да против Воше нисмо могли да уђемо сат времена на стадион. Било је мурије колико хоћеш, а А....з довео обезбеђење са београдских сплавова да им чува шипку.

Генерално је све тад пукло, а стварно су то за мене били најлепши гробарски дани... Била дисциплина, а у исто време и лудница. :lol:
Кад је К..и микрофоном спичио оног лика што је пљугао у сред текме... :lol:

Nije ni na Marakani bilo bajno,dok nisu otpoceli onu cuvenu mobilizaciju...I uspelo im,doduse samo je sever konstantno pun ali i to je nesto.

Majmuni Prilepz:D

46448_103799899681775_5304961_n.jpg

45710_103799853015113_5946095_n.jpg

45710_103799843015114_1942363_n.jpg

Što se tiče *****, ja mogu samo da kažem da se nadam da će ga svi u klubu dobro primiti.

:zblesav:

ХОЋЕМО ПРАВДУ - ХОЋЕМО ИСТИНУ
ПОДРШКА ЗА НЕПРАВЕДНО ОПТУЖЕНУ БРАЋУ!
26.12.2012. (СРЕДА), 12 ЧАСОВА
ТРГ РЕПУБЛИКЕ ИЛИ СТУДЕНТСКИ ТРГ (накнадно ће бити одлучено)

ПОДРШКА ЗА ГРОБАРЕ! БОРБА ЗА ПРАВДУ!

Нађох и ја неку примерну тему...Као прво навијам за партизан(ма немој...(аватар))...као друго веома сам срећан због тога што симпатизујем тако добар и успешан клуб...(без обзира на све што се дешава иначе)..Виђа м клинце на улици који се договарају да неће омаложавати други глуб због изгубљене утакмице...а једва чекају дерби да са подругљивим смехом раде већ напоменуту радњу...Ваљда ће се опаметити кад порасту...на мени је само да се надам...Иначе ВОЛИМ ПАРТИЗАН....ДА СЕ ЗНА z:shock: z:shock: z:shock: z:shock: z:shock: z:shock: z:shock: z:shock:

Back