Navijačke teme

Najjaci navijaci u exYU

• Grobari (Partizan Beograd)

• Delije (C.Zvezda Beograd)

• Firma (Vojvodina N.S.)

• Lesinari (Borac Banja Luka)

• Horde Zla (Sarajevo)

• Ultrasi (Zrinjski Mostar)

• BBB (Dinamo Zagreb)

• Torcida (Hajduk Split)

• Armada (Rijeka)

• Neko iz Slovenije

• Neko iz Makedonije

• Neko iz C.G.

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ЉУБАВ ВЕЋА ОД ЖИВОТА!!!

delije sever.jpg

Moram da postavim jedno pitanje. Toliko godina zivim u BG i toliko godina sam isao na Partizanove utakmice, ali nikad nisam video zastavu "Grobari Vozdovac", niti grafit, niti sam cuo da takva grupa uopste postoji

Prolazim svakog dana kroz Vojvode Stepe i reklo bi se da tamo suvereno caruju Forsi

Jel postoje uopste organizovani Grobari sa Vozdovca ?

Ништа лепше од навијачког шала...Овај сам прво купио
bar-sal-fk-partizan-2012_1_3.jpg
Али кад сам овај видео,нисам могао да одолим...
bar-sal-fk-partizan-2013_1_3.jpg
Иначе прво је официјални за 2012 ,а други за 2013

Poslednja izmena od moderatora:
Moram da postavim jedno pitanje. Toliko godina zivim u BG i toliko godina sam isao na Partizanove utakmice, ali nikad nisam video zastavu "Grobari Vozdovac", niti grafit, niti sam cuo da takva grupa uopste postoji

Prolazim svakog dana kroz Vojvode Stepe i reklo bi se da tamo suvereno caruju Forsi

Jel postoje uopste organizovani Grobari sa Vozdovca ?

Imas forse u pocetku Vojvode Stepe, od Komande do ona 4 solitera otprilike, tu imaju i onaj grafit njihov i tu ih je bas bas puno...
Sta da ti kazem, u Jerkovicu je kao pola pola ali Senke tamo dominiraju u svakom smislu, skoro je bilo zaletanje cigana ali su dobili preko labrnje.
Medakovic takodje Senke...
Mislim da nismo imali zastavu Vozdovac, do duse tamo su invalidi bili do skoro kao u ratu sa forsima ali kako invalidi vise ne idu, tj. idu samo klinci ostaju samo forsi...

Inace je sada in biti "radovac", sve ih je vise 97,98 deca sve...

Back