New Age
Domaćin
- Poruka
- 3.218
А за другове....70 посто су гробари![]()
Ista stvar i sa grobljem

Mene cale uvek ucio za partizan da navijam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А за другове....70 посто су гробари![]()

a dobro samo nam trebaj jos elitne grupe tipa Grobari Sivac , Backi Maglic i slicne metropoleBzzz, zivis u Mitrovici
Zive u Srbiji, a u Srbiji je Vojvodina, kad svi vec gledaju granice, izdvajaju gradove i neku vrstu lokal patriotizma mogu i ja da gledam "granice" Vojvodine i da kazem da idem na Vojvodinu jer sam iz Vojvodine i opet ne bih bio daleko od onoga "mentalita ultras" , mogu da kazem i da idem na Vojvodinu jer moj kraj pripada Novom Sadu,
.
, neka bolja je ova gradska prica i nesto malo sa strane 
Немој неко да ми дира гробаре и доводи њихов патриотизам у питање
Сигурно да је Север далеко испред југа и нема неких грешака.....
Али ми је сваки гробар брат и далеко милији од било ког анархисте,комуњаре и којекаквих "европејаца".
Кад смо код фотки....
за Ђолета и комплексаше
http://img687.imageshack.us/img687/4761/cumeiklokan.jpg
и
Добро ајде нек буде такоOn je malo udaren.![]()

када долазите ви овде??kako ne bi lagao ...![]()
kako ne bi lagao ...![]()
))уз Партизан одрасто сам јааа
de ste ludaci?!?!))

Nego sta ... Jajare p***ste ... Prijateljstvo puno razumevanja i harmonije... Mrs u *** **** vise bre
![]()
Nego sta ... Jajare p***ste ... Prijateljstvo puno razumevanja i harmonije... Mrs u *** **** vise bre

Peco brate odmori, to sto si ti proziveo nijedan od njih nikad nece, nadam se da si sad svestan da to nisu samo price i da stvarno rade to sto rade, sad je pitanje da li ides do kraja...
Batali ovde sve, izloguj se ne pojavljuj par dana, lakse ces podneti veruj mi![]()
Peco brate odmori, to sto si ti proziveo nijedan od njih nikad nece, nadam se da si sad svestan da to nisu samo price i da stvarno rade to sto rade, sad je pitanje da li ides do kraja...
Batali ovde sve, izloguj se ne pojavljuj par dana, lakse ces podneti veruj mi![]()
'de ne idem
Kontao sam i pre, samo nisam osetio...
I rekao sam ti da se izlogujes, i ne glupiraj se sa pricama ne znas ko je ko!![]()
hahahahahahhahaha