Navijačke teme

Najjaci navijaci u exYU

• Grobari (Partizan Beograd)

• Delije (C.Zvezda Beograd)

• Firma (Vojvodina N.S.)

• Lesinari (Borac Banja Luka)

• Horde Zla (Sarajevo)

• Ultrasi (Zrinjski Mostar)

• BBB (Dinamo Zagreb)

• Torcida (Hajduk Split)

• Armada (Rijeka)

• Neko iz Slovenije

• Neko iz Makedonije

• Neko iz C.G.

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Covic legenda se nasao u haosu da smiruje :hahaha:

NEBOJSa-covic--%281%29foto-milo_620x0.jpg

Nema koga nije bilo na derbiju

CSKA Sofija, CSKA Moskva, PAOK, Njukastl, Nots Kaunti, Zenit, Olimpijakos, Spartak, Steaua, Visla...

Postade veciti derbi magnet za huligane sirom Evrope

- - - - - - - - - -

Inace navijaci Zvezde neka objasne otkud Steaua i Zenit na severnoj tribini, sta bi sa onim "prijatelji braco kumovi" :D

Za navijače Steaue nemam pojma da su bili (vidim da je jedan novinar to napomenuo) a za Zenitove koliko sam čuo bio je samo jedan i to ortodoksni huligan kojeg baš zabole za navijanje...došao da pravi nerede kao i ovi poljaci.

CDoA3LlWgAEYRT3.jpg:large

Nekakva grupa Combat 2009, navijaci Steaue bili na severu. Sad ces ti reci "samo ih je dvojica", pa za slicne stvari vi prozivate Grobare. Procuje se da su dosli neki navijaci na juznu tribinu i vi odma "prijatelji braco kumovi"

A drugo, ne ide se na sever ako tu nema nekog prijateljstva, jel da :D Bas ce neko da ide medju hard core navijace tek tako

Ja bi zabranio tim stranim ultrasima da dolaze na derbi,malo je domaćih budala i mentola samo nam fale još ovi strani što su došli tu samo da se biju.
Ono što ne mogu kod kuće na domaćim stadionima mogu bez problema ovde da rade ,Beograd je postao safari,najbolji provod,najbolja hrana,dođi udri pandura stolicom istrei se ko čovek sve za male pare...........

Poslednja izmena:
Ja bi zabranio tim stranim ultrasima da dolaze na derbi,malo je domaćih budala i mentola samo nam fale još ovi strani što su došli tu samo da se biju.
Ono što ne mogu kod kuće na domaćim stadionima mogu bez problema ovde da rade ,Beograd je postao safari,najbolji provod,najbolja hrana,dođi udri pandura stolicom istrei se ko čovek sve za male pare...........

Још једна добра шанса за развој српског туризма. :azdaja::pivce: Искористимо свој имиџ у свету.

Back