Navijačke teme

Najjaci navijaci u exYU

• Grobari (Partizan Beograd)

• Delije (C.Zvezda Beograd)

• Firma (Vojvodina N.S.)

• Lesinari (Borac Banja Luka)

• Horde Zla (Sarajevo)

• Ultrasi (Zrinjski Mostar)

• BBB (Dinamo Zagreb)

• Torcida (Hajduk Split)

• Armada (Rijeka)

• Neko iz Slovenije

• Neko iz Makedonije

• Neko iz C.G.

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
:lol:

10001546_722775687766900_9046189509880876592_n.jpg

Aaaaaaaaaaaaaaa, ja sam se spremio da postavim tu sliku sad a ti si me preduhitrio. :D
Danas sam se iskidao od smeha. :rotf:

To je tebra zato sto su balavurdija koji ne znaju ni ko su ustvari kao navijaci, inace bi znali zasto nas zabole za njihove baloncice i sarene papirice ala "scuola Italiana", jer je nasa osnova navijanja "grla, salovi i dlanovi", iliti "English school"!

To je tebra zato sto su balavurdija koji ne znaju ni ko su ustvari kao navijaci, inace bi znali zasto nas zabole za njihove baloncice i sarene papirice ala "scuola Italiana", jer je nasa osnova navijanja "grla, salovi i dlanovi", iliti "English school"!

A šta je ono juče nego pokušaj koreografije? :D Šta je ono PAR TI Z AI nego pokušaj koreografije? :D Ne brukaj se Lomnice, života ti.

@Лекизан, ti znas koliko oni paznje posvecuju koreografiji.
Pa jesi li video one cheerleadersice iz Arene:
Наравно сасвим споредна ствар.
Ове као да су из неког ноћног клуба дошле.Ваљда биле Чокију јефтиније, да уштеди за затворске дане.:D

Ima li istine u ovome ..?????

BEOGRAD - Navijači Partizana počeli su da sprovode pakleni plan kako bi sprečili po svaku cenu održavanje 146. derbija, tako što su sve stolice na severnoj tribini premazali lepkom, saznaje Kurir.

Ovim planom nameravali su da omame zvezdine navijače na severnoj tribini udisanjem velike količine lepka. Boravak na ovom prostoru doveo bi da velikom broju navijača pozli zbog čega bi bila potrebna intervencija hitne pomoći.

Kurir sazanje i da policija već intenzivno u pravu prema stadionu privodi navijače kod kojih je pretresom pronađena pirotehnika, noževi i predmeti pogodni za napad. Prema poslednjima inofrmacijam privedno je desetine navijača.

Sada cu reci neke svoje impresije jucerasnjeg derbija

Izgleda da su "Grobari" i "Zabranjeni" u sve manjim razmiricama medjusobno. Juce nisu napadali jedni druge, nisu gadjali bakljama jedni druge, cak su i pevali zajedno veci deo meca

Takodje hocu da kazem da sam video veliki broj stranaca. Kada sam dolazio dva pijana navijaca CSKA iz Sofije su pevala nesto o Levskom, na samoj utakmici pored mene su bila neka tri lika, stranci, ne prepoznajem jezik, rekao bi da su iz Skandinavije. Posle utakmice neki Rusi su prolazili pored mene, dva lika i devojka

Video sam i nekog Japanca (kose oci sta li je sad ne znam) tri reda ispod mene

Sve u svemu mozemo da ga omalovazavamo, ali jedno je sigurno - nas derbi uziva veliko postovanje u svetu fudbala. A i dan posle uvek izlaze snimci na youtube stranaca koji kace klipove sa derbija sto su snimali

Back