Navijačke teme

Najjaci navijaci u exYU

• Grobari (Partizan Beograd)

• Delije (C.Zvezda Beograd)

• Firma (Vojvodina N.S.)

• Lesinari (Borac Banja Luka)

• Horde Zla (Sarajevo)

• Ultrasi (Zrinjski Mostar)

• BBB (Dinamo Zagreb)

• Torcida (Hajduk Split)

• Armada (Rijeka)

• Neko iz Slovenije

• Neko iz Makedonije

• Neko iz C.G.

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Prvo sam tražio prikladnu političku temu za ovaj post, ali stvarno mi ništa nie bilo prikladno.
Dobro ljudi, pa zar nema među vama Srbima nitko, niti među diplomatskim predstavništvima, bilo u ministarstvu vanjskih poslova da prvo diplomatski reagira, a onda i još nekako tehnički da se "zamrzne" ili kako hoćete makne ona fejsbuk stranica s naslovom "akcep kosoovo to FIFA and UEFA"? Pazite to jje stranica otvorena prije samo šest mjeseci a utjecaj je ogroman, do sada imaju 58.000 članova. Međutim to nije obična stranica, to se vidi da je to "profesionalno" vođeno. To i budale znaju što je i da nema veze s sportom, samo što neki vole praviti se budalama pa vjeruju u to što im se servira. Zašto to pišem, zato što svi i kosovski i hrvatski i ostali zapadni mediji samo pišu jedostrano, prešučujući da u sporazumu piše još stvari i da im prikaz kako je sve gotovo i riješeno nije točan i nije istinit. Ovi su se razmahali i oni su stvarno uvjerili svoje da je sve već gotovo! kako to da nitko nije reagirao? Bilo od službene Srbije, FSS nije tu značajan toliko jer ovo nije sportsko pitanje, ovo je međunarodno diplomatsko pitanje pa zato pitam?

Prvo sam tražio prikladnu političku temu za ovaj post, ali stvarno mi ništa nie bilo prikladno.
Dobro ljudi, pa zar nema među vama Srbima nitko, niti među diplomatskim predstavništvima, bilo u ministarstvu vanjskih poslova da prvo diplomatski reagira, a onda i još nekako tehnički da se "zamrzne" ili kako hoćete makne ona fejsbuk stranica s naslovom "akcep kosoovo to FIFA and UEFA"? Pazite to jje stranica otvorena prije samo šest mjeseci a utjecaj je ogroman, do sada imaju 58.000 članova. Međutim to nije obična stranica, to se vidi da je to "profesionalno" vođeno. To i budale znaju što je i da nema veze s sportom, samo što neki vole praviti se budalama pa vjeruju u to što im se servira. Zašto to pišem, zato što svi i kosovski i hrvatski i ostali zapadni mediji samo pišu jedostrano, prešučujući da u sporazumu piše još stvari i da im prikaz kako je sve gotovo i riješeno nije točan i nije istinit. Ovi su se razmahali i oni su stvarno uvjerili svoje da je sve već gotovo! kako to da nitko nije reagirao? Bilo od službene Srbije, FSS nije tu značajan toliko jer ovo nije sportsko pitanje, ovo je međunarodno diplomatsko pitanje pa zato pitam?

To je samo fejsbuk stranica. Imas takvih gomilu na face-u. Sitna je to stvar da bi drzava reagovala a i nema nikakav uticaj na krajnji ishod.

To je samo fejsbuk stranica. Imas takvih gomilu na face-u. Sitna je to stvar da bi drzava reagovala a i nema nikakav uticaj na krajnji ishod.

Dobro može se i tako to gledati, ali opasno to potpiruje atmosferu? Oni stvarno vjeruju u to da je to gotova stvar, i ovo doživljavaju kao neki konačni trijumf. A nije, jos se to može i izokrenuti poprilično.
Ah, ne znam što bi rekao?

Malo su se oni prezaigrali, uživili u ulugu, pa pogledajte pixnariju Sammir nije mogao u hrvatsku reprezentaciju jer je trebalo 5 godina od državljanstva i 5 godina nastupa u hrvatskoj ligi da može ostvariti nastupe za reprezentaciju. A ovi oće sad preko noći omastiti brk, jer računaju na ove skupe njihove igrače. Pito bi ja da nemaju te igrače da li bi toliko žurno hrlili u uefu i fifu. Mislim da znate odgovor! Da sad moraju minimum 6 godina čekati da mogu računati na ove igrače izvana! Da moraju 6 godina samo s onima koji nemaju nikakve druge nastupe, je li bi i onda bilo toliko pritisaka? Moš mislit!

Pa zbog mnogo manjih nepodopšina moderatori zaključavaju teme i brišu postove. Ovo nije fan klub, ovo je specijalni rat!

Dobro, možda nije da se reagira na razini ambasada, ali pa zar nema netko tko je "iz Fejsbuka" nadležan za Srbiju ili općenitio iz Fejsbuka da ako niko drugi FSS reagira na ovo? Ne znam unutrašnju i pravnu strukturu Fejsbuka, ali pretpostavljam da nije to baš "ničija zemlja" pa da se može baš sve i svašta?

Riješite to sa Fejsbukom nekako!

Ha, ništa onda uzvratiti na isti način pa kad Srbija igra utakmice službene, međunarodne, npr. u Švicarskoj mirni prosvijed i štampajte majce i zasteve s ovim textom, ispred stadiona vam to ne mogu zabraniti. No admission of Kosovo in FIFA and UEFA!

Oni smiju ići po državama s tim zastavama i slikati se, a vi ne smijete isto to, naglašavam mirnim načinim. Ne zagoovaram ja nikakve nemire ili rat, ali ako ovi mogu kampanje provoditi ispred svakog stadiona gdje je neka velika utakmica, zašto bi vama to onemogućavali pod uvijetom da prosvijed mora biti najavljen i odobron. Pa KOLIKO SU SAMO LOVE utukli u sve ove "suvenire" Kosova accept in UEFA and FIFA, pazi lopte plave s tim tekstom, zastave, ne znam možda i na računu za kavu koji izdaju im piše i taj slogan!?

Dobro ako je zabranjeno na stadionu i službenim osobama reprezentacije, nije nikakav šovinizam od Srba da se samo bore protiv primanja kosova u institucije. To je apel, nije parola!

Прекид меча између Трабзона и Фенера

CVgDKcZ.jpg

http://www.tribinasrb.net/t1887-topic

Navijaču ugrožen život posle tuče u Novom Sadu!

M. S. (35) iz Smederevske Palanke teško je povređen u tuči navijača u Novom Sadu i lekari se bore za njegov život, potvrđeno je MONDU u Urgentnom centru.

Lekari Urgentnog centra u Novom Sadu bore se za život M. S. (35) iz Smederevske Palanke!

On je, sa povredama opasnim po život, primljen na odeljenje intenzivne nege posle tuče koja se dogodila u Novom Sadu.
"U pitanju su višestruke teške telesne povrede opasne po život. Pacijent se nalazi u intenzivnoj jedinici Urgentvog centra u Novom Sadu pod stalnim nadzorom lekara", rečeno je za MONDO u toj zdravstvenoj ustanovi.

Nezvanično, posle utakmice Donji Srem - Crvena zvezda, koja je odigrana u subotu na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu, došlo je do tuče između navijača Vojvodine i Crvene zvezde.

Back