- Poruka
- 60.291
Uau, a shto nisu udarili nekog Shiptara? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oj Dunjice, igračkice za delijice, ne moraš mi pp-om odmah "ljubav" izjavljivati. Ništa ti ja nisam rekao, samo sam te citirao. Meni ni iz džepa ni u džep što si ti ološ i narkoman, ako je istina to što veliš
Pitanje - je li istina da su rime debilnije što su navijači vatreniji?![]()
Uau, a shto nisu udarili nekog Shiptara?![]()
Pa zato što valja dobiti nazad po labrnji.![]()
A kako si Delije navikli napadati 50 na jednog, odnos na Kosovu od 1000 Albanaca na jednog Deliju im nešto nikako nije odgovarao.![]()
Дела су битнија од речи зато гледај и учи се
Malo je to analbananaca...........1000 shipaca na 50 delija................nemoj da si smesan
![]()
Olimpijakos je crveno-bijele boje, braniš Delije,
omalovažavaš Albance...
Da pogađam - Zvezdaš
, starost oko 20-25 godina
, izdržavaju te roditelji?![]()
Uau, a shto nisu udarili nekog Shiptara?![]()
Aham...![]()
Јесте, тачно![]()
колико сам ја схватила, Делије су и направили лик цара Лазара на платну...
Pročešljaj malo po tjubu, mislim da ima snimak... i forume ako te ne mrzi, imaš korisnih linkova koji će ti dokazati neke stvari...
Pre par godina jedan kontigent Delija krenuo je da isporuči neku humanitarnu pomoć, Šiptari postave blokadu, ne znajući ko je unutra, pa ti zaključi šta je potom bilo... imam par slika, ali nisu za širu javnost...
Четири аутобуса којима је део Делија дошао на Космет су сами, без пратње КПС-а ушли у јужни део Косовске Митровице, и нико им ништа није смео.Pa zato što valja dobiti nazad po labrnji.![]()
A kako si Delije navikli napadati 50 na jednog, odnos na Kosovu od 1000 Albanaca na jednog Deliju im nešto nikako nije odgovarao.![]()
А где си ти да нам помогнеш ?Pa junaci shto ne oslobodiste celo Kosovo?![]()
Четири аутобуса којима је део Делија дошао на Космет су сами, без пратње КПС-а ушли у јужни део Косовске Митровице, и нико им ништа није смео.Иначе, сви аутобуси и возила којима се обављао организован превоз до Газиместана су морали имати пратњу полиције да би прешли мост према јужној Митровици.
![]()
Pa junaci shto ne oslobodiste celo Kosovo?![]()
E pa ti vidi kad je sledeca tekma,pa lepo na sever.......sidjes na dno tribina,okrenes se prema navijacima pa ih to lepo pitas.........objasnice ti oni kada te to bas toliko interesuje.![]()
Уосталом, зашто ти не радиш нешто корисно, и манеш се писања глупости по српским форумима?Pa to, došli nenajavljani, neprimijećeni, prošli dalje, normalno da se ništa nije desilo. Šta se trebalo desiti?
Nek se najave da ih šipci sačekaju pa da vidimo hoće li se onda šta desiti.
Uostalom, zašto ta besposlena navijačka bagra svoju energiju ne uloži u nešto društveno korisno umjesto izazivanja ranoraznih sukoba?
Pa to, došli nenajavljani, neprimijećeni, prošli dalje, normalno da se ništa nije desilo. Šta se trebalo desiti?
Nek se najave da ih šipci sačekaju pa da vidimo hoće li se onda šta desiti.
Uostalom, zašto ta besposlena navijačka bagra svoju energiju ne uloži u nešto društveno korisno umjesto izazivanja ranoraznih sukoba?
A pa znam da se palite na te odnose 1000:1 zato ste junaci...![]()
Укључи се и ти као земунац, ја ћу као радовац и идемоEto,na kraju se svadjaju grobari i cigani......*** koji smo mi likovi..![]()