Navijači!

Oj Dunjice, igračkice za delijice, ne moraš mi pp-om odmah "ljubav" izjavljivati. Ništa ti ja nisam rekao, samo sam te citirao. Meni ni iz džepa ni u džep što si ti ološ i narkoman, ako je istina to što veliš

Pitanje - je li istina da su rime debilnije što su navijači vatreniji? :D

Дела су битнија од речи зато гледај и учи се

0708_cz_par_kup_21-1.jpg

delije1-1.jpg

delije4-1.jpg

n1053107816_2120235_2441-1.jpg

Pročešljaj malo po tjubu, mislim da ima snimak... i forume ako te ne mrzi, imaš korisnih linkova koji će ti dokazati neke stvari...
Pre par godina jedan kontigent Delija krenuo je da isporuči neku humanitarnu pomoć, Šiptari postave blokadu, ne znajući ko je unutra, pa ti zaključi šta je potom bilo... imam par slika, ali nisu za širu javnost...

Pročešljaj malo po tjubu, mislim da ima snimak... i forume ako te ne mrzi, imaš korisnih linkova koji će ti dokazati neke stvari...
Pre par godina jedan kontigent Delija krenuo je da isporuči neku humanitarnu pomoć, Šiptari postave blokadu, ne znajući ko je unutra, pa ti zaključi šta je potom bilo... imam par slika, ali nisu za širu javnost...

A Shiptari su u stvari bili Cigani...:mrgreen: daj te :slike: :per:

Ma lupaju gluposti.......cuj pitanje sto ne dokace kojeg shiptara:roll:........pa kako da ih dokache kada ovi kad cuju da dolaze delije u odredjeni grad/selo naprave kulturishka bezaniju tipa-gde su svi-pa otislo celo selo u grad na pivo......:hahaha:.....a delije po defaultu saceka kontigent kfora sa par tenkica.......

Pa zato što valja dobiti nazad po labrnji. :lol:

A kako si Delije navikli napadati 50 na jednog, odnos na Kosovu od 1000 Albanaca na jednog Deliju im nešto nikako nije odgovarao. :lol:
Четири аутобуса којима је део Делија дошао на Космет су сами, без пратње КПС-а ушли у јужни део Косовске Митровице, и нико им ништа није смео. ;) Иначе, сви аутобуси и возила којима се обављао организован превоз до Газиместана су морали имати пратњу полиције да би прешли мост према јужној Митровици. ;)

Четири аутобуса којима је део Делија дошао на Космет су сами, без пратње КПС-а ушли у јужни део Косовске Митровице, и нико им ништа није смео. ;) Иначе, сви аутобуси и возила којима се обављао организован превоз до Газиместана су морали имати пратњу полиције да би прешли мост према јужној Митровици. ;)

Pa to, došli nenajavljani, neprimijećeni, prošli dalje, normalno da se ništa nije desilo. Šta se trebalo desiti?

Nek se najave da ih šipci sačekaju pa da vidimo hoće li se onda šta desiti.

Uostalom, zašto ta besposlena navijačka bagra svoju energiju ne uloži u nešto društveno korisno umjesto izazivanja ranoraznih sukoba?

Pa to, došli nenajavljani, neprimijećeni, prošli dalje, normalno da se ništa nije desilo. Šta se trebalo desiti?

Uostalom, zašto ta besposlena navijačka bagra svoju energiju ne uloži u nešto društveno korisno umjesto izazivanja ranoraznih sukoba?
Уосталом, зашто ти не радиш нешто корисно, и манеш се писања глупости по српским форумима? :dontunderstand:

Ништа није "ненајављено", шиптари врло добро знају да за Видовдан долази велики број Срба... зашто им нису спремили "дочек" ?
Не мислим на те ваше заседе, 10 мајмуна са пушкама, па оплети по ненаоружаним људима..

:hahaha:Pa ti ni ne mozes da pretpostavis koliko si smesan.............:hahaha:

Shipci da sacekaju delije..........:hahaha:.......bilo ko da saceka delije ali shipci.......:hahaha:

Ybt oni ne smeju ni da napadnu srpkinju od 80 i kusur godina ako ih nema vise od 12 a da sacekaju delije :hahaha:

Ni milion shipaca ne bi smelo da saceka 200 delija -realno :ok:

P.S-I da te sad onako iskreno pitam.........sto svegde guras nos a nemas pojma ni o cemu........bilo je najavljeno itekako.........;)

A pa znam da se palite na te odnose 1000:1 zato ste junaci...:D

A ti si jos veci........

Eto,na kraju se svadjaju grobari i cigani......*** koji smo mi likovi..:dontunderstand::eek::eek:
Укључи се и ти као земунац, ја ћу као радовац и идемо :mrgreen:

На Космету су сви били сложни, није било сукоба и инцидената између навијачких група. ;) Тако ће да буде и на паради, а надам се и после ње..:cool:

Back