WHITE_TIGER
Početnik
- Poruka
- 3
Posle cestih divljanja navijaca po sportskim terenima i oko njih, najcesce u Beogradu, pitam ja Vas-da li opravdavate upotrebu sile od strane policije prema njima???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne opravdavam silu navijaca! To je grupa pijanih i drogiranih kretena koji kada dodju na stadion najmanje gledaju fudbal! Najvise zbog takvih koji dodju na stadion sa decom opravdavam upotrebu sile od strane policije!rastamann:Jednog dana cu pozeleti da odvedem dete na utakmicu...
Opravdavam...Jel' ti opravdavash silu navijacha? Ja uopshte ne kontam celu tu foru...
Delija_do_smrti_:Kako vas sto branite policiju nije sramota?Jel ste videli kako je prosao mali Milan Vasic koga su zandari pogodili po sred face gumenim metcima.
Pitao bih vas sta mislite da se vase dete nadje na mestu tog Milana!Alo bre to je ista ona stoka,koja nas je maltretirala za vreme demonstracija!!
STOP REPRESIJI NAD NAVIJACIMA!!
emy_331:Ma bre murija preteruje u vezi navijaca.U inostranstvu kada se navijac pone na stolicu pandur mu pridje i zamoli ga da sidje,isto tako u Engleskoj ne bi moglo da se desi da isprebijaju nekog ni krivog ni duznog na stadionu.Ali se to kod nas milion puta desilo,evo sad poslednji puit na derbiju Partizan-Zvezda.
A samo cu reci:
NIJE TESKO CIGAN BITI,KAD CIGANE ZAKON STITI!!!!!!!!!!!!!!
ZA DRUGE SE NAVIJA ,PARTIZAN SE VOLI!
ma ne...strasno kako napadaju mirne navijace...strasno...WHITE_TIGER:Posle cestih divljanja navijaca po sportskim terenima i oko njih, najcesce u Beogradu, pitam ja Vas-da li opravdavate upotrebu sile od strane policije prema njima???
E, "delija"...Nemoj da se siris...Delija_do_smrti_:Alooo rastaman pitao bih te da li bi branio tu istu policiju da tebe pocne da bije ni krivog ni duznog.Oni kad krenu ne gledaju koga udaraju.To ti kazem iz iskustva.Evo ti slucaj Vrsac kad je klinac zavrsio u bolnici.Bila je i slika cak!Ali ne ti i dalje branis policiju.Ako ti Vrsac nije bio dovoljan pokazatelj,onda ne znam sta da ti kazem sem nije tebi lako.
Delija_do_smrti_:emy_331:Ma bre murija preteruje u vezi navijaca.U inostranstvu kada se navijac pone na stolicu pandur mu pridje i zamoli ga da sidje,isto tako u Engleskoj ne bi moglo da se desi da isprebijaju nekog ni krivog ni duznog na stadionu.Ali se to kod nas milion puta desilo,evo sad poslednji puit na derbiju Partizan-Zvezda.
A samo cu reci:
NIJE TESKO CIGAN BITI,KAD CIGANE ZAKON STITI!!!!!!!!!!!!!!
ZA DRUGE SE NAVIJA ,PARTIZAN SE VOLI!
Aloo!Solju mleka,pa spavanje!Vreme ti je!Nas zakon stiti?!Koji ste vi lazovi!!VI niste imali nevolje sa njima u smrdljivom Vrscu,posle tekme sa Zenitom....
Zato tisina!Ako nekoga zakon stiti onda ste to vi!!Lepo pesma kaze
Aleeeeeeeee,svako dete zna,
ceo grad to zna,
da ste * vi,
da su vam vodje sve MURIJA!
Aleeeeeeee
miss:ne opravdavam postupke huligana,ali sam uvek protiv kerova...