A anakin Gost 08.12.2003. u 01:02 - Nauka VS vera #101 a u vezi toga sta je zapravo religija se apsolutno slazemo...
rdeki Elita Poruka 17.948 08.12.2003. u 01:03 - Nauka VS vera #102 anakin: ma necu bre ja da te svrstavam! pitam onako.... no frx? Kliknite za proširenje... Ma kakav frx? U svakom slucaju, bez obzira na veroispovest, treba biti tolerantan. Zar ne?
anakin: ma necu bre ja da te svrstavam! pitam onako.... no frx? Kliknite za proširenje... Ma kakav frx? U svakom slucaju, bez obzira na veroispovest, treba biti tolerantan. Zar ne?
A anakin Gost 08.12.2003. u 01:06 - Nauka VS vera #103 rdeki: anakin: ma necu bre ja da te svrstavam! pitam onako.... no frx? Kliknite za proširenje... Ma kakav frx? U svakom slucaju, bez obzira na veroispovest, treba biti tolerantan. Zar ne? Kliknite za proširenje... da!!
rdeki: anakin: ma necu bre ja da te svrstavam! pitam onako.... no frx? Kliknite za proširenje... Ma kakav frx? U svakom slucaju, bez obzira na veroispovest, treba biti tolerantan. Zar ne? Kliknite za proširenje... da!!