Majutak1
Početnik
- Poruka
- 39
...dali vredi koristiti preparate ove firme i sličnih "natura" ...tipa vitamini, minerali, sojin lecitin , glukozamin, Q10....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postoji i kraći komentar na temu.... ;-)WithdrawnWater:Vredi.
Majutak1::shock:
postoji i kraći komentar na temu.... ;-)
kao recimo ...DA ...:wink:![]()
![]()
Ne postoji, minimalni broj karaktera kojih poruka mora da sadrzi je 5.Majutak1::shock:
postoji i kraći komentar na temu.... ;-)
kao recimo ...DA ...:wink:![]()
![]()
borisbg:Ne postoji, minimalni broj karaktera kojih poruka mora da sadrzi je 5.![]()
A ko može da ti ovde na forumu da kompententan odgovor na pitanje?Majutak1:![]()
![]()
![]()
;-)
WW
nije mi namera da reklamiram bilo koga samo bih volela da znam iskustva drugih na temu šarene pilule za lilule....ok trebalo je da formulišem drugačije pitanje 8)
Zagor BG:A ko može da ti ovde na forumu da kompententan odgovor na pitanje?
Šta su naučnici rekli? kako to da posle naučnika pitaš ne naučnike?Majutak1:...a sta je kompententan odgovor za tebenaucnici su rekli
samo sam htela da cujem iskustva drugih ;-) potrebni su mi neki vitamini, a šarenilo cena je prilično pa nije na odmet cuti tudja iskustva :wink:
I jako su zdravi, naročito mentalno!bas kao:Citiram:
Samo u Velikoj Britaniji, prema službenim vladinim podacima, Britanci godišnje potroše oko 70 milijuna funti (oko 780 milijuna kuna) na prehrambene suplemente, a oko 20% populacije koristi dodatke vitamina i minerala u svojoj ishrani.
Worldwide phenomenon of wellness?