nestalo s cirkonima, jbg 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
necu promasiti...makar i ne pisalo nistaVenerica Bgd:ja imam majicu i od cirkona je napisano na grudima velikim slovima DONT MISS![]()
jacques:necu promasiti...makar i ne pisalo nista![]()
topmodelsica:Nosim ponekad majcu sa natpisom GIRL, kupila sam je zbog vezivanja na ledjima i zbog srebrnastih sitnih sljokica po tim slovima, ali nista nije slucajno, to moze svako da vidi i da mu prodje misao kroz glavu da sam ja devojcica, mada, vidi i ovako, kad je bilo zabrajeno u Beogradu da maloletnici kupuju cigare, trazili su mi licnu kartu na kasi da vide da li imam osamnaest godina. Kad sam bila u toj majci pa kad sam bila zajedno na nekom slavlju sa jednim deckom, on se igrao sa telefonom, da li slika li ne, nisam znala, i onda malo kasnije, dopisujem se ja sa nekim anonimcem preko poruka i nesto sam napisala u poruci "sija" a on mi na to odgovori "sijaju tvoje sise"
znam ,znam 8).....uf...a jos mame ....uf uf uf ...tesko se obuzdatiVenerica Bgd:zaki,znas i sam da ne moze da se promasi![]()
![]()
jacques:znam ,znam 8).....uf...a jos mame ....uf uf uf ...tesko se obuzdati![]()
za forumashice...
![]()
![]()