Natpis za majicu

E, uzela sam odavde neke ideje, sada se majice štampaju. :)
Drugarica je kupila i neku gde piše ''Single in shirt'', simpatično.
Zamalo da kupi: ''Dalje ruke od moje majice. Brojim do hiljadu''. :)
Pošto putujemo u Švajcarsku, onda smo tražile i sa natpisom ''Moj je život Švajcarska'', mada sam ja htela da bude samo deo te pesme koji nas je inspirisao: ''... skoro pa savršen...'' (delovalo mi je višesmisleno)...

za forumashice...

tits.jpg
;)

Jedan komshija Dule ima majicu na kojoj pishe "Lepi Dule sa fabrichkom greshkom".... vala,istina,pristaje mu. :twisted:
Negde sam videla i "Ne kradi,Bog te gleda"... a, da...to sam prochitala u busu,okacheno je bilo o onaj krovni prozor....

Ako hoces da pobijedis, na cilj moras stici prvi!

"bolje ispasti glup nego iz voza"

" Bolje ziveti 100 godina u bogatstvu i slavi, nego tjedan dana u bjedi i siromastvu".

Tko vrijedi leti,
Tko leti vrijedi,
Tko ne leti ne vrijedi

Tko hoda, ne trci

Bolje zivjeti sto godina kao milijunas nego sedam dana u bijedi!

Tko gubi dobitak dobija gubitak!

Bolje častan bijeg nego nečastan poraz

Bolji je castan bijeg nego necasna smrt!"

Ko hoda ne trči! – Grunf

grunfsl4.jpg

Pravi član tajne grupe TNT nema pravo da se žali

Pozzzzzz od Sir Olivera
siroliverbi8.jpg

jao meni su ekstra oni natpisi za frikom "lizi pazljivo", to kad vidim uvek se nasmejem... a videla sam i par puta grupu macana i svi su imali neku belu majcu na kojoj je pisalo "klub neodoljivih muskaraca" a sa druge strane nesto poput "samo sanjaj sta je ispod"

Sokolica_M:
E, uzela sam odavde neke ideje, sada se majice štampaju. :)
Drugarica je kupila i neku gde piše ''Single in shirt'', simpatično.
Zamalo da kupi: ''Dalje ruke od moje majice. Brojim do hiljadu''. :)
Pošto putujemo u Švajcarsku, onda smo tražile i sa natpisom ''Moj je život Švajcarska'', mada sam ja htela da bude samo deo te pesme koji nas je inspirisao: ''... skoro pa savršen...'' (delovalo mi je višesmisleno)...

...gde ti je drugarica kupila te majice?

Back