- Poruka
- 387
po meni je nato organizacija koja, svakome koji se qrci nad slabijim, dodje i i siledjiji "pokaze" kako je kada te drugi zahebava, a sto je najgore, jos moras da se smeskas dok slusas
'Oces da kazes nesto poput reketasa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
po meni je nato organizacija koja, svakome koji se qrci nad slabijim, dodje i i siledjiji "pokaze" kako je kada te drugi zahebava, a sto je najgore, jos moras da se smeskas dok slusas
'Oces da kazes nesto poput reketasa?
jok bre, vise kao
"ne cini drugome sto ne zelis sebi"
a "kamata" je kao baksis
u Iraku je do sada Iracki pokret otpora poubijao oko 4000-5000 stranih okupatora vojnika iz NATO i oko 6500 policajaca i 3500 vojnika Iracana koji su sluzili NATO-u kao saradnici okupatora.![]()
Bice svudje referenduma naravno.
SnIrački pokret otpora zvan FUNDAMETALISTI sa snajperima?
ademe, dobar si...pa sto onda ne pokaze, npr turskim siledzijama koji tuku slabije Kurde? A povrh svega Turska je clanica NATO.
Bice svudje referenduma naravno.
Ovaj napisa i osta ziv...
Pa nisu oni pricali price o Americi do Tokija, nisu oni uveli americki narod koji je zivio u Hrvatskoj, u Bosni i Hercegovini, u Sloveniji, na Kosovu.... u rat i svaki od njih po naosob - izgubili. Nisu se oni nikada rekli a ni pomislili "Svi Amerikanci u jednoj drzavi".
a zamisli da su NEMILOSRDNI ANDJELI...sto bi onda bilo?
Dobro je i ovako