gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
A čemu je zaslužio da se sada oseća kao Tito?
Ne ulazim u njegovu psihologiju kako se oseća.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A čemu je zaslužio da se sada oseća kao Tito?
Sada ti izvrćeš i bežiš od pravog odgovora.Ne ulazim u njegovu psihologiju kako se oseća.
Sada ti izvrćeš i bežiš od pravog odgovora.
Zato znači udaraš po mrtvima jer ne mogu da te iznerviraju.Nemam živaca da razmišljam da li neko drugi sebe vidi kao Tita ili nešto drugo.
Zato znači udaraš po mrtvima jer ne mogu da te iznerviraju.
Samo nemoj ti o lupetanju da pričaš.Kako samo lupetaš i lažeš.
Vrlo depresivno.Mislim da nema razloga za to.
Mislim da bi se sa USA,odnosno sa Trampom dalo dogovoriti bar o podeli KiM.Berlin je to stopirao.Smatram da bi trebala Srbija da udje u NATO.I to pod hitno.Od Rusije nema nista medjutimulaskom u nato bi skinuli sa ledja dobar deo pritisaka.Nema nikakvog razloga da SAD nastavi sa urusavanjem jedne nato clanice.Niko nama ne moze da zabrani da vodimo spoljnu politiku prema komsijama kakvu mi hocemo na osnovu cinjenice da smo nato clanica.Clanstvo u nato bi nam dalo novu snagu.Siguran sam u to.
Nato je pobedio Srbiju jos 99 ili smo ziveli u zabludi celo to vreme. Bice da je Sloba bio u pravu kad je tvrdio da smo pobedili Nato pakt.
Ne kenjaj bree jer Slobo je lepo rekao da posle njega ima da rasparčaju Srbiju.Da im je samo Slobo bio problem sada bi Srbija bila slobodna zemlja.Da, Sloba je bio u pravu, pobedili smo.
NATO nije država već zločinačka organizacija kaoNešto se opasno valja na horizontu. Predsjednik Vučić je danas izjavio "... Šta god mi govorili za NATO, oni su bili pobednici, mi smo potpisali delimičnu kapitulaciju..." Znači, počela je priprema za završni čin. Ovo je velika stvar da je konačno, poslije 20 godina jedan predsjednik Srbije priznao da je Srbija kapitulirala 1999. godine.