Pomenuh zdravstvo jer sam citirao tvoj post gde si se i sam dodirnuo zdravstva.
Dalje, poenta same teme je što u zemlji imamo gomilu profila radnika koji su u istom položaju kao prosveta (pa i njihove tetkice), a samo posvetari tupe onu stvar, ne znajući gde i koliko udaraju. Pa zamisli da svako ko je nezadovoljan (s pravom, naravno) sutra počne da štrajkuje dinamikom prosvetara? Ima li granice? I gde je?
Ovo je stvarno samo za zapisnik, bez namere da raspravljam ko je prvi poceo..
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5467862&postcount=19
Cekaj, stani, ako imamo gomilu radnika koji su u istoj poziciji kao prosvetari a prosvetari jesu u losoj poziciji, zar nije onda dobro da se bar deo svih tih radnika pobuni?
Zar je tim radnicima bolje kada se niko ne bi bunio???
Prosvetari udaraju gde boli, kao i svaki strajkaci. Kada je pravosudje strajkovalo, ko je ispastao? Sada kada strajkuju prosvetari , ko ispasta? Da ne duzim, ispastaju BIRACI, na ovaj ili onaj nacin.
Vidis, kada prosvetari strajkuju, onda hiljade i hiljade djaka ne ide u skolu. A onda stotine hiljada zaposlenih ne mogu da se koncentrisu na posao jer razmisljaju gde im je dete kada nije u skoli i ne mogu da budu produktivni u meri u kojoj se to od njih zahteva.(jeste, karikirano je, znam, pa sta). A sve su to biraci.
A kada 50 radnika iz Pambukovice zatvori Kneza Milosa na dva tri sata, to naljuti 50-100.000 beogradjana ali do veceri se zaboravi.
Kada bi se sindikalne organizacije udruzile videlo bi se da li bi se kupovali laptopovi za majmune u skupstini i da li bi se letelo o trosku drzave na Baleare....ili bi se te pare usmeravale tamo gde treba...