Natašu skidali sa bine!

nisam reko da bi je ja gledo nego te pitam jel bi ti mogao da gledaš taj pogled
koji pogled?

šta fali ovom

Image1.jpg

Jesam, glupa sam kao noć, nema merila za to koliko sam glupa, ali se bar borim protiv gluposti....
Toliko mora da mi se uzme u obzire.
Ne znam da li ću sutra biti na forumu.
Na privatnim porukama dobijam negodovanja... ali nekih dana prosto neću biti aktivna.
Unapred se izvinjavam ako sutra ne budem dostupna, a moguće je. :)
zašto to? Ti baš uvek imaš interesantne i neglupe komentare

Jesam, glupa sam kao noć, nema merila za to koliko sam glupa, ali se bar borim protiv gluposti....
Toliko mora da mi se uzme u obzire.
Ne znam da li ću sutra biti na forumu.
Na privatnim porukama dobijam negodovanja... ali nekih dana prosto neću biti aktivna.
Unapred se izvinjavam ako sutra ne budem dostupna, a moguće je. :)
mene zaista ne zanima dali ces ti biti na forumu

ja se borim protiv laznog moralisanja

zena je na sceni, ne ide tako ulicom

zašto to? Ti baš uvek imaš interesantne i neglupe komentare
Nekih dana neki misle da im ne odgovaram jer ih bojkotujem, a ja tih dana ne primiruišem forumu.
Znajte da neki među nama ne posećuju forum svaki dan!
A što se tiče lepe Nate, jeste lepa, dugo je lepa... ali to ne sme da bude sve što ona ima da ponudi. Ja verujem da to i nije sve... ali po splavovima i diskotekama je to to. Prodaje sebe, njoj je to super.

Izvini, u tim godinama moraš biti ozbiljnija.
Šta misliš, koliko godina imam ja?
Mislim da Nata nije ništa lepša od mene.. dobro, jeste popularnija, ali baš zato treba da oseća odgovornost.
Dobra je, ali... kad će ona da bude malo više od same sebe? Očekujem to od nje. Valjda sam zgubidanka.
Ako se baba Brena skida i nogata, onda može ova ... jer njen posao i jeste da se skida, nudi,
stavlja silikone i izigrava idiota da bi zaradila... Ona ne peva naročito, zato mora da se skida... Marija Šerifović peva za troje, ne mora da se skida...Ogromna prostitucija vlada na tzv estradi...Ova jadnica se tako razgolićena nutka lovanima, a ovi šalju ponude...

ne znam kako porediš Natu i sebe... ona je drugačiji tip od tebe...

Ona ne peva naročito, zato mora da se skida...
Netacno. Ona ima sasvim pristojan pop vokal, ali je odabrala da se predstavlja tresh muzikom bez sustine i onda...dzaba (i glas kad ti ukus mehhh).
njen posao i jeste da se skida, nudi,
stavlja silikone i izigrava idiota da bi zaradila...
To se zove "comic relief", budalasto stvorenje koje svojim performansima skrece paznju sa stvarnih problema, takvi su po pravilu u kolu s generatorima istih.
Najtupastije, pak, biva kad i takve osobe tripuju da je to sto rade "nesto ozbiljno do koske", pa mu ga daju po serioznosti, nadmenosti persone,itd. Bzvz skroz...

Nata je Nata. Od kad znam za nju znam i za napade na nju.
Meni je jedna od ljepših. Da li je glupa ne mogu da znam, ne družimo se.
Skine se na bini, nešto ne vjerujem da takva hoda gradom. J. Lo je ribetina jer je tudja a Nata je tu pa treba da se obuče kako dolikuje babama njenih gpdina :mrgreen:
Ne babama vec zenama... ;) Dzej Lou bas ne pamtim kao clanicu Nipl-Pipl, if ju nou vat aj min.. ;) :cool: :lol:

Back