- Poruka
- 96.149
kažeš nisi romantičar a ovamo bi da je gledaš u oči, ogledalo duše... ajde bremoro bi joj naglavu staviti poklopac od bombonjere
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kažeš nisi romantičar a ovamo bi da je gledaš u oči, ogledalo duše... ajde bremoro bi joj naglavu staviti poklopac od bombonjere
Šteta za nju, naravno da vas savršeno zabole što je glupa ko q i pesme joj glupe ko tri qŠto šteta?![]()

nisam reko da bi je ja gledo nego te pitam jel bi ti mogao da gledaš taj pogledkažeš nisi romantičar a ovamo bi da je gledaš u oči, ogledalo duše... ajde bre
vazno da tiSestro, simbol si glupih stvari.. Hajde, tako želim da te vidim pametnu! Razbij sve glupo, hajde... što su sve lepe žene glupe? Zbog tebe, ti nećeš ništa uraditi jer profitiraš na gluposti. Tebi je glupost nasušno potrebna.![]()
normalno da me savršeno ne interesuje. Ja je ne smatram muzičkim umetnikomŠteta za nju, naravno da vas savršeno zabole što je glupa ko q i pesme joj glupe ko tri q![]()
S tim da se to preko noći može promeniti.Šteta za nju, naravno da vas savršeno zabole što je glupa ko q i pesme joj glupe ko tri q![]()
koji pogled?nisam reko da bi je ja gledo nego te pitam jel bi ti mogao da gledaš taj pogled
Nisam baš siguran. Ima ih dosta koji su lepo to unovčiliLepota sama po sebi je besmislena. Lepota je svuda... i ništa ne postiže.
Jesam, glupa sam kao noć, nema merila za to koliko sam glupa, ali se bar borim protiv gluposti....vazno da tinisiglupa

zašto to? Ti baš uvek imaš interesantne i neglupe komentareJesam, glupa sam kao noć, nema merila za to koliko sam glupa, ali se bar borim protiv gluposti....
Toliko mora da mi se uzme u obzire.
Ne znam da li ću sutra biti na forumu.
Na privatnim porukama dobijam negodovanja... ali nekih dana prosto neću biti aktivna.
Unapred se izvinjavam ako sutra ne budem dostupna, a moguće je.![]()
mene zaista ne zanima dali ces ti biti na forumuJesam, glupa sam kao noć, nema merila za to koliko sam glupa, ali se bar borim protiv gluposti....
Toliko mora da mi se uzme u obzire.
Ne znam da li ću sutra biti na forumu.
Na privatnim porukama dobijam negodovanja... ali nekih dana prosto neću biti aktivna.
Unapred se izvinjavam ako sutra ne budem dostupna, a moguće je.![]()
Nekih dana neki misle da im ne odgovaram jer ih bojkotujem, a ja tih dana ne primiruišem forumu.zašto to? Ti baš uvek imaš interesantne i neglupe komentare
Ako se baba Brena skida i nogata, onda može ova ... jer njen posao i jeste da se skida, nudi,Izvini, u tim godinama moraš biti ozbiljnija.
Šta misliš, koliko godina imam ja?
Mislim da Nata nije ništa lepša od mene.. dobro, jeste popularnija, ali baš zato treba da oseća odgovornost.
Dobra je, ali... kad će ona da bude malo više od same sebe? Očekujem to od nje. Valjda sam zgubidanka.

moree, nemo sad da te prebijemamira je dosadna ko zaz

Netacno. Ona ima sasvim pristojan pop vokal, ali je odabrala da se predstavlja tresh muzikom bez sustine i onda...dzaba (i glas kad ti ukus mehhh).Ona ne peva naročito, zato mora da se skida...
To se zove "comic relief", budalasto stvorenje koje svojim performansima skrece paznju sa stvarnih problema, takvi su po pravilu u kolu s generatorima istih.njen posao i jeste da se skida, nudi,
stavlja silikone i izigrava idiota da bi zaradila...

To samo Šoubizkako je mita mod, forum se pretvorio u kurir![]()
Ajd slikaj se u istoj garderobi ko NB na koncertu, pa okači ovde da mi to proverimoMislim da Nata nije ništa lepša od mene.. dobro, jeste popularnija
Dobra je, ali... kad će ona da bude malo više od same sebe?

Ne babama vec zenama...Nata je Nata. Od kad znam za nju znam i za napade na nju.
Meni je jedna od ljepših. Da li je glupa ne mogu da znam, ne družimo se.
Skine se na bini, nešto ne vjerujem da takva hoda gradom. J. Lo je ribetina jer je tudja a Nata je tu pa treba da se obuče kako dolikuje babama njenih gpdina![]()