Natašu skidali sa bine!

Nasilni koji tako komentarisu neku nasu pevacicu privatno tako komentarisu zensko bice ...moguce su nasilni u cetiri zida moguce su nasilni kad izadju bilo gde van njih...

Ovde nije bitna ona vec jezivi primitivni muski nazovi mozak koji je ostao u proslosti pre dva veka gde su im devojke zene sestre babe sluzile robovale te ima svaka oboda smeta...

Zato imamo toliko nasilja...to je ono uzasavajuce iza takvih komentara...al' muske boli uvo da shvate kakvih bolesnika ima medju njima...da je ovo komentarisanje poremecenih...
nasilno je sto kazem da ne mora da bude gola ako ima pevackih kvaliteta?

eto , ja kazem da je nasilje to sto ti kazes da goli bolje pevaju

Neko mi izreklamirao temu ;)
Ovog puta komentari @Nona2 su mi najbliži

Zašto ljudima smeta kada se neka žena koja je u zrelijim godinama a još uvek je lepa oblači provokativno i uz to unovčava svoj stas i glas?
Jel to ljubomora u pitanju? Nesrećan život? Neispunjeni snovi?

nasilno je sto kazem da ne mora da bude gola ako ima pevackih kvaliteta?
Izvrces...
..to da li se tebi bilo kome dopada ovo ne dopada je u redu kad imas stav dopada ti se ne dopada...
...nasilje je kada se etiketa plus cena plus blato baci kao u poremecenim komentarima ispod vesti...
eto , ja kazem da je nasilje to sto ti kazes da goli bolje pevaju
....huh...ti kao musko ne zelis da shvatis kako poremeceni komentatori postoje zato sto tebe ne ugrozavaju...ugozavaju zenski svet ti nisi zensko sta te briga...

Noć za pamćenje!

Veče za pamćenje u Budvi i to zahvaljujući Nataši Bekvalac. Novosadska barbika još jednom je dokazala zbog čega je regionalna zvezda broj jedan.

U savršenom stajlingu i duge plave kose, Nata je napravila ludu žurku i tako postavila visoke standarde koje sigurni smo neće skoro neko nadmašiti.

Takođe, u jednom momentu zbog prevelike gužve pevačica nije mogla regularnim putem da se spusti sa scene i napravi pauzu, već su joj u tome pomogli članovi obezbeđenja koji su je pridržali da siđe sa strane bine.

Pogledajte prilog 1200054
Zgodna, lepa žena i tu se sve završava.
Scena , nastup , masa , umetnost ..pa biću iskrena i reći ću šta mi je prvo palo na pamet :
Ko kad bi Jelena Bačić Alimpić bila u tripu da je Hemingvej.

zene komentarisu druge zene jos gore
Otrovni muski su doveli do toga da taj njihov otrov one prosipaju po drugima...na zalost umesto zenskog zajednistva tu je koska bacena da se zene kolju...takvi muski se podsmevaju srecni sto su nasli zamenu za neko zensko koje je do tada cistilo pralo kuvalo...
Dok se zene kolju medju sobom mrze ...služeci ih umesto sestre majke babe tetke ujne koje god zenske osobe koja ih je sluzila do tada...ti muski su postigli svoj cilj...

Otrovni muski su doveli do toga da taj njihov otrov one prosipaju po drugima...na zalost umesto zenskog zajednistva tu je koska bacena da se zene kolju...takvi muski se podsmevaju srecni sto su nasli zamenu za neko zensko koje je do tada cistilo pralo kuvalo...
Dok se zene kolju medju sobom mrze ...služeci ih umesto sestre majke babe tetke ujne koje god zenske osobe koja ih je sluzila do tada...ti muski su postigli svoj cilj...

Sto bi ljudi osecali zajednistvo po polu?
Ja prema Ceci ne osecam nikakvu srodnost, ni polnu, ni nacionalnu, ni umetnicku, ni moralnu...ako izuzmem cinjenicu da smo obe homosapiensi i po tome slicne.

Ljudi su razliciti i svako sebi bira drustvo...ne biramo prijatelje vec i umetnike kojima prekidamo tisinu.
Tako i umetnici biraju kojoj grupi zele da se obrate.
Zenu vracali na binu, znaci da prija svojoj publici ali je iluzorno ocekivati da cela planeta bude necija publika i da dobija podrsku za odevanje, pevanje, izgled, sta god.
Meni je glupo da kazem ali nisam sigurna da znam makar jednu njenu pesmu...znam neku Lazi me kada sam bila gimnazijalka...i tu moje znanje prestaje...videla sam kada je ovako isto odevena psovala Trifunovica, znam da je demolirala advokatsku kancelariju pouzdano i cula sam da se vise puta razvodila i udavala i za tu tucu sa bivsim sam cula....brate mili, sta ima da mi se svidja?

Mozda i mi malo treba da proberemo koga stavljamo na binu.

Jel bi ti savetovala svoju drugaricu da hoda gola okolo... Jel bi to bilo drugarski da joj kazes: too ribo, bas si super...? :cool:
Ili bi joj rekla pravi savet, cak iako se to njoj (kakvoj god) nimalo ne svidja?...

Sto bi ljudi osecali zajednistvo po polu?
Ja prema Ceci ne osecam nikakvu srodnost, ni polnu, ni nacionalnu, ni umetnicku, ni moralnu...ako izuzmem cinjenicu da smo obe homosapiensi i po tome slicne.

Ljudi su razliciti i svako sebi bira drustvo...ne biramo prijatelje vec i umetnike kojima prekidamo tisinu.
Tako i umetnici biraju kojoj grupi zele da se obrate.
Zenu vracali na binu, znaci da prija svojoj publici ali je iluzorno ocekivati da cela planeta bude necija publika i da dobija podrsku za odevanje, pevanje, izgled, sta god.
Meni je glupo da kazem ali nisam sigurna da znam makar jednu njenu pesmu...znam neku Lazi me kada sam bila gimnazijalka...i tu moje znanje prestaje...videla sam kada je ovako isto odevena psovala Trifunovica, znam da je demolirala advokatsku kancelariju pouzdano i cula sam da se vise puta razvodila i udavala i za tu tucu sa bivsim sam cula....brate mili, sta ima da mi se svidja?

Mozda i mi malo treba da proberemo koga stavljamo na binu.
Alal ti vera! Utešno deluješ... Ima nade za nas pored takvih kao ti...
:vzagrljaj:

Jel bi ti savetovala svoju drugaricu da hoda gola okolo... Jel bi to bilo drugarski da joj kazes: too ribo, bas si super...? :cool:
Ili bi joj rekla pravi savet, cak iako se to njoj (kakvoj god) nimalo ne svidja?...
Ako pricamo o Natasi, pa ona ne hoda gola unaokolo. To je scenska garderoba.
Najbolje da sve pevacice zamotamo kao sa smo u Avganistanu.
Neka slavi svoju lepotu dokle god je ima, a ti nemoj da gledas ako ti se ne svidja. Stvar izbora.

Мени је много ружније то што без проблема куде ову жену због гардеробе, а са још мање проблема имају да флертују по форуму с ким стигну.
Лицемерно.

Neka slavi svoju lepotu dokle god je ima, a ti nemoj da gledas ako ti se ne svidja. Stvar izbora.
Nije problem kako se oblačite već šta stvarate i da li se to može nazvati umetnost . Ukoliko već radiš nešto , uradi to kako treba ,sasvim je nebitno da li ćeš da pevaš gola ili umotana do brade.

Pa ako je scena nije kupleraj, majka mu stara.

Bila je scena i kada je vikala sa nje "zbog da jedes govna"!
Ne znam koliko je vremena proslo a meni i dalje nije jasno zasto je onom coveku rekla da jede govna (i zbog zato da pojede ta govna) i u kojoj normalnoj sredini se tako nesto dopusta...onaj Vil Smit dozivljava ostrakizam jer je na fakat neumesnu salu reagovao mimo pravila dok u Srbiji pliva uspesno svasta primitivno.

I posle treba da budemo solidarne.

Ovde se uopste ne radi o vrsti muzike vec o njoj samoj dok o Rozgi ne verujem da bi neko nesto lose kazao iako pevaju slicnu muziku...ili makar mislim da pevaju.
Eto, Rozga je bas primer lepe zene.

Back