Natašu skidali sa bine!

Da pitam: u kojim godinama ovo "priliči"? Pošto joj sada ne priliči...
Svakojake kaljuge je ona sebi do sada dozvolila...
A kako misliš da može da postane nešto drugo?
Gde je ta gumica kojom se brišu smrdljivi tragovi?
Ja od nje očekujem još gore...
Ma... upravu si!
Meni je nešto život kratak da se uopšte bavim time kako će ona od sad pa dalje.
Svakako ne očekujem da bude članica crkvenog hora jer svojom muzikom nikada nije marila za bilo kakvo uzdizanje morala nacije, žena i sl..
Peva žena večito o slomljenom srcu, o tome kako je žensko samo tu negde na vetrometini ukrštanja puteva raznih muškaraca koji su svi barabe, beslovesno i spremno na sve.
Šta me briga. Treba da još i kažem da je njeno stvaralaštvo umetnost? Pa... ok, umela je i zato je, valjda, umetnica.

Ma... upravu si!
Meni je nešto život kratak da se uopšte bavim time kako će ona od sad pa dalje.
Svakako ne očekujem da bude članica crkvenog hora jer svojom muzikom nikada nije marila za bilo kakvo uzdizanje morala nacije, žena i sl..
Peva žena večito o slomljenom srcu, o tome kako je žensko samo tu negde na vetrometini ukrštanja puteva raznih muškaraca koji su svi barabe, beslovesno i spremno na sve.
Šta me briga. Treba da još i kažem da je njeno stvaralaštvo umetnost? Pa... ok, umela je i zato je, valjda, umetnica.
Daleko je ona od umetnosti, a umetnica - nije...

Nama se takve zene namecu.
Koga ne zanima ne slusa...
I onda deca to gledaju i smatraju da treba da izblajhaju kosu, stave silikone, pobegnu od kuce sa 16 godina u Crnu Goru (kako vidim), idu od muskarca do muskarca, psuju i javno slikaju svoje tuce sa muzevima.
Juce sam pogledala. Ovo je strasnije nego sto sam mislila.
To je zbog toga sto od svog rada da zivis ne mozes...nemas kod koga da odes u inostranstvo ... nema para ovde...
Na neki nacin treba doci do njih...na zalost dovedeno je do takve situacije da se zna kako je moguce doci do para...
Rijaliti je do toga doveo...Natasa je iz kruga sa mnogo para...nije morala ovim da se bavi kao mnogi narodnjaci iz okruzenja bez para...
Kao i Ceca...i cela armija tih takvih iz novina...skupa sa njihovim potomcima jer su Cecini potomci nastavili gde su roditelji stali uz aplauz drzave i publike...rekoh sinoc sebi da mozda gresim...pa ovo je jos gore nego sto sam mislila! Kakvi su ovo ljudi, pobogu...i u publici...
Ceca je pokazala sta jedino uspeva na zalost danas je tako isto...ona nije nikakav primer zato sto se zna sta je...isto kao Karleusa sto nije primer zna se ko je cuva...
Nisu one obicne zabavljacice kao ostale ...imaju jake cuvare eto to je sve...
Ne treba opravdavati sistem koji je napravio toliko zla.
Poceo je sa Lepom Brenom Ćaćak Ćaćak dok se valja po liscu u parku ...okrenuo pun krug do svega danas...sistem je ucinio to da se nema para za fakultet operu pozoriste putovanja van zemlje na neka okupljanja osoba sa istim hobijima...
Ko mora da se iz dana u dan zakrpi u ovoj zemlji tome treba odmor dekolte plocice zabava...da se ne razboli od stalne brige.
To nas cini saucesnicima.
Mnogi ne mogu da se sklone u inostranstvo ...niti imaju gde...da ovde moze nesto da se menja ne bi toliko nasih otislo...

Misliš "ne oblači"? :D
Ove gologuze i ne poslušam, nemam pojma kako pjeva,
Kpop zakon🤞🤞🤞🤞🤞uzivaj 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
da to zna pjevati ne bi se skidalo golo :D
...stvaaarnoooo ? ....

Screenshot_20220807-120031_YouTube.jpg

Poslednja izmena:

Back