Đoković letuje u Hrvatskoj sa Modrićem, Čeferinom i Kovačićem

Sećam se kad je ono kao na nekim izborima Ponoš bio kao ozbiljan kandidat, gostovao u nekoj emisiji na RTS-u, pita ga voditeljka - kako komentarišete to što vam mnogi zameraju da ste u dobrim odnosima sa Hrvatima. A on počne nešto da serre i da se pravda, kao, ja sam ratovao za Srbiju, ja ovo, ja ono.... Umesto da kaže, čekaj, jel preduslov da bi neko bio precednik da pre svega bude u što lošijim odnosima sa Hrvatskom. Da se pljuje, provocira i izaziva kao ovaj trenutni izdajnik koji sebe zove precednikom. Koliko je ovaj narod glup i bezobrazan, to je van svake pameti!
Primitivci....Nekulturni, neobrazovani, zatucani, nikad nisu putovali nigde i nisu se druzili sa ljudima. Zive ucaureni u svom ogorcenju i mrznji.

Primitivci....Nekulturni, neobrazovani, zatucani, nikad nisu putovali nigde i nisu se druzili sa ljudima. Zive ucaureni u svom ogorcenju i mrznji.

Нешто се питам, јесу ли примитивнији они који никога до себе не разумеју и не схватају, а знају да лупетају или људи широког ума и срца који могу бити и необразовани? Наш, српски сељак, рецимо.

Нешто се питам, јесу ли примитивнији они који никога до себе не разумеју и не схватају, а знају да лупетају или људи широког ума и срца који могу бити и необразовани? Наш, српски сељак, рецимо.
Ovi prvi definitivno...Srpski seljak ako je neobrazovan, al ako je posten i drzi do sebe, nece se gurati i pametovati kao sto rade neobrazovani primitivci koji misle da su pametni.

Постоји нешто што се зове национално достојанство а ми то немамо. Немамо га као народ, а нема га ни Новак.
Хрвати тога имају више од нас (ма колико то било накарадно код њих).
Nikad ga nećemo ni imati. Ne vidjeh nikad Hrvata da ode u ovakvu rasrbljenu Crnu Goru izuzev poslovno. Ne žele da ostavljaju pare četnicima. I gadi mi se taj naš prenos. Do juče svi ukivali u nebesa Noleta prvi moji ukućani a meni je uvijek djelovao kao slina.
Dobro ih je Dodik opisao kakvi su mada ni njega ne volim.

Nikad ga nećemo ni imati. Ne vidjeh nikad Hrvata da ode u ovakvu rasrbljenu Crnu Goru izuzev poslovno. Ne žele da ostavljaju pare četnicima. I gadi mi se taj naš prenos. Do juče svi ukivali u nebesa Noleta prvi moji ukućani a meni je uvijek djelovao kao slina.
Dobro ih je Dodik opisao kakvi su mada ni njega ne volim.
Новак је Србима дао разлог за срећу и понос, можда први пут у историји после јако дуго времена да једна јавна личност толико уједини овај народ у нечему што је позитивно, а не нечему што је много лоше за све нас као што су до тада радиле све државне вође, и то после јако тешког и ружног 20. века и безнадежног увода у 21. век, и због тога су многи спремни да му прогледају кроз прсте и опросте много тога њему и његовима.

Ako bolujete od zaborava ...Letujte u Turskoj

1753948782505.png

Back