Naš folker imao je toliko žena da im ne zna brij, a otkrio da je bio intiman i sa muškarcem: "Više mi se sviđa sa..."

Plavooki Treptač

Ne pušim, ne pijem, imam dobra primanja
VIP
Poruka
95.772
Era Ojdanić šokirao je javnost kada je uplovio u vezu sa 43 godine mlađom devojkom, a on priznaje da mu razlika u godinama ne prestavlja nikakav problem.

Era Ojdanić je nedavno javno pričao o istopolnim odnosima, te otkrio da nije fan istih

77-godišnji folker priznao je da je imao prilike da se oproba u njima.

- Okusio sam i intimne odnose sa muškarcima, ali više mi se sviđa sa ženama - rekao je Era svojevremeno za domaće medije.

https://stil.kurir.rs/celebrities/241379/era-ojdanic-istopolni-intimni-odnos
1754065071434.png

Inače Era se oženio kada je imao 19 godina, ali nikad nije odrastao. Brigu o njemu nastavila je njegova, sada već pokojna supruga koja je vodila motel, odgajala decu, svirala i kuvala dok je on putovao i imao razne avanture sa ženama.

Pevač narodne muzike to nikad nije zaboravio svojoj prvoj supruzi za koju je često govorio da je to najbolja žena na svetu.

Pevač narodne muzike to nikad nije zaboravio svojoj prvoj supruzi za koju je često govorio da je to najbolja žena na svetu.
I moja prva zena je bila najbolji covjek kojeg sam upoznao. Svima iz nase generacije je ista prica. Era je samo malo stariji od mene

Back