Наташа Кандић!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mrzi me opsirno da ti pisem ,ali istinu znas i sam.
Da Seselj nije najvio Zoranovu smrt ,a banda ga ubila ,mogli bi smo malo drugacije da se postavimo u svetu ,ovako mozemo samo da cekamo i kad docekamo videces da ce sve ispasti onako kako ne treba govorim o Kosovu i RS.. I mi tu ne mozemo ama bas nista jer smo nas kredit odavno ispucali .
Nisam nikakav skeptik ,samo sam realan i vidim kako smo najebali ...
I posle toga bi najbolje bilo da dodju radikali (kao sto ce i doci) ,pa cemo jos malo da duvamo u zar dok nas skroz neraspizde i okupiraju kao Iraq, tako cemo hteli mi ili ne uci u EU :)

Ја не видим никакву везу између тога ко ће да добије следеће изборе и овога што Кандићка папагајише да је српски народ крив.То није везано за неку одређену странку.Народ није странка.

Zar su ona i one druge dve zasluzile da im se posveti bilo kakva pažnja.Njih tri uz ‚‚voditeljku‚‚ mislim da ni rođene majke ne vole,njih četiri su za ‚‚Lazu‚‚ do smrti,jer za njih nema leka.Nije mi jasno što pojedinci mešaju odmah radikale,kada se priča o ovim ludačama,koje po meni treba kazniti po Dušanovom zakonu,tj.vezati ih konjima za repove i poterati konje na sve četiri strane sveta. :confused:

Hmmmm!

Prilozi

• toilet_.gif
    toilet_.gif
    42,1 KB · Pregleda: 7
drbob:
Zar su ona i one druge dve zasluzile da im se posveti bilo kakva pažnja.Njih tri uz ‚‚voditeljku‚‚ mislim da ni rođene majke ne vole,njih četiri su za ‚‚Lazu‚‚ do smrti,jer za njih nema leka.Nije mi jasno što pojedinci mešaju odmah radikale,kada se priča o ovim ludačama,koje po meni treba kazniti po Dušanovom zakonu,tj.vezati ih konjima za repove i poterati konje na sve četiri strane sveta. :confused:
Ti izgleda najbolje znas kako je to strasno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back