Наташа Кандић - територијалне претензије Србије !

Ех, Рудник колега ... Ако Бог да да дочекам пензију, ето мени
и мало живота на сред Букуље. Мало, прилично опустело село,
трошна кућица, нешто земље и "душа" и мириси који су ме увек
смиривали, чинили да се осећам живим ...

Господу из Фонда нећу ни питати.

dr hirurg:
Колега онда смо комшије. На Букуљи имам доста фамилије. Иначе оно Ђикино Брдо, носи име по... хајде да кажем некоме, коме сам потомак.
Много речи хвале сам чуо о доктору који је у Аранђеловцу легенда !
Посебно ми се допадао његов однос према људима, пријатељски,
без надмености с поштовањем, иако су пацијенти били из свих околних села -
дакле углавном сељаци.
И ја имам доста родбине у Ар.

Upravo tako.

Miloševićeve politike dovode do loših rešenja i po Srbiju i po ljude kojih se tiču.

Srbiji je potrebna nova politika. Nije tragedija to što je Kosovo nezavisno tragedija je ako tamo ljudi ne budu mogli da žive, a sa ovakvom DSS-SRS politikom neće moći.

Važno je takođe da Srbija izvuče pouke i da se kosovo ne ponovi u Bujanovcu ili u Subotici, a neće se dogoditi samo ako te ljude integrišemo u Srbiju.

Видите колега ерасер, само у овом посту пишете ствари које сваки иоле паметан човек када прочита мора да се насмеје колико је памфлетски испразно. Милошевићева политика - сложили се ЕУ и САД да је раскинуто са њом. И да је овај Устав тачка на то. Косово - независно? Дајте документ где то пише. Да видимо. Није ДСС-СРС, ДСС-СРС, па ДС, па све остале парламентарне странке у Србији. Косово се неће поновити у Бујановцу, то будите сигурни. Ако се Србија конституише како треба, шиптарски терористи ће проћи као за време друга Љеке. :)

Upravo!
Za njega (Milosevica Mladjeg) je bolje da ima pizdarija, kako bi pumpao populisticki nacizam i ubirao dnevno - politicke poencice na tome kako situacija nije sjajna i kako nam je jelte ugrozen:
suverenitet, teritorijalni integritet i sl. demagoske smicalice -
koje ce jel resiti Vlada Nacionalnog Jedninstva - DSS SPS SRS DS a sve u cilju borbe protiv stranih placenika, domacih izdajnika i stranih neprijatelja .

A to sto je zemlja u qrcu... i to sto se problemi ne resavaju, vec samo priglupo demagoski komentarisu... zabole ga isti mlohavi :idiot:

сложили се ЕУ и САД да је раскинуто са њом

I baš zato je Srbija jedina zemlja koja ne ide ka EU i kojoj je zamrznuta američka pomoć.

И да је овај Устав тачка на то.

Ovaj ustav koji se donosi po Miloševićevoj proceduri je kontinuitet.

Косово - независно? Дајте документ где то пише.

Nije vam potreban dokument ako želite da mućnete glavom. Dovoljno je da pogledate realno stanje.
Dokument se upravo piše. A takvi kao vi koji čekaju dokument i dovode do nesreće po ljude.

Синоћ вести колега из целог света. Србија раскинула са Милошевићем, изгласава нов Устав. Из света колега, не из Новог Пазара или да је рекао Агим или Харадинај. Помоћ колега, биће тога ако се изгласа и Србија буде конституисана а можда ће бити и рата опет, ко то зна.

Опет ви колега о теоријама завере. Ко пише и где је тај документ. Имате ли увид у то или неке везе. Ако је тако, што вам онда смета да је Косово у преамбули. Ионако ће испасти цела власт смешна ако буде како ви кажете.

Lacibg:
Поштоване колеге, управо јуче сам гласао са Да > За
јер и Ја такође имам територијалне претензије на Косово и Метохију
као и Војводину, Шумадију, Источну, Западну и Велику Србију.
Pa i Bugari udjose u Sofiju, mame mi!
6.gif

Lacibg:
Ја такође имам територијалне претензије на Косово и Метохију
као и Војводину, Шумадију, Источну, Западну и Велику Србију.
E ako ovo procita kakicka odmah ce da te prijavi hagu; ima karla da te potrazi cim uFati mladica :D .

Naravno necu branicu se
Brani se, samo ne znam čime ćeš se braniti. Možda kišobranom, dotrajalim raketama, rukama, suncobranom...?

A posle cu se zaliti,na sudu regularno.
Kojem sudu?
A bombe po mojoj glavi nece padati
Hoće, ukoliko u Srbiji postane većinsko mišljenje kao tvoje. Tj. da Srbija anektira BIH, što bi značilo NATO intervenciju protiv Srbije.

Kad su nas bombardovali, na TV-u smo bili zasipani propagandom kako VJ uspešno zaustavlja NATO avione.
A onda isti ti, koji vrše propagandu, kukaku da ih je NATO skroz uništio (kad dođe neka TV sa istoka da snimi stanje u BG-u).

Back