Natasa Kandic,sta mislite o njoj?

Е баш је занимљив овај ЕраСера кад се љути. Лупета само тако. Вероватно си ти Машане учио да се српско издаје на часовима кодс Наташе Кандић и Соње Бисерко

Ццццц. Ја не знам само ЕраСере да си ти изнео један аргумент овде. Све што си овде написао је највероватније или извор Б92 или плод твоје маште. Морамо признати имаш бујну машту.

@Pavle_da_Great

Pavle, Pavle... Jeste... kul bi bilo da napravimo "pozorišnu predstavu" pod nazivom "Egzekucija" na sred Terazija... ali zamisli koliko bi bolje bilo da napravimo neku vrstu TV serije za sve od 7 do 107 godina...
Iz fazona.... U svakoj epizodi predstavimo po neku javnu/kvarnu ličnost i takođe ljudima predočimo (u svakoj epizodi) po neko tradicionalno mučenje!
Tako bismo dobili dupli efekat (u pozitivnom smislu):

Pod 1) Dobro nam poznate kvarne ličnosti bi dobile savršeni tretman za svoja (ne)dela... Na kraju svake epizode bismo im masakrirali tela (nešto poput "fatality" udarca iz mortal kombata)...

Pod 2) Današnja deca, bi se kulturno uzdizala na viši nivo tokom svake epizode... Pitaš se zašto i kako... Pazi... kako bismo koristili tradicionalna mučenja, u totrure bi sigurno spadale i sledeće stvari:
- Odsecanje kapaka, polivanje medom/šećerom oči mučenika i na kraju... spektakularno puštanje mrava na dotične...
- Stavljanje mučenika u vlažnu sobu zavezanog za stolicu... Ovo mučenje je kul, jer od njega ljudi polude! Fora je u tome... da na čelo zatvorenika u jednakim periodima kaplje po kap vode!
- Zabijanje trske ispod noktiju!
- Lomače...
- Vešanje...
- Čerečenje...
- Bičevanje...
- I tako dalje...

Kao što neki (koji poznaju dobro istoriju :)) znaju - svi ovi vidovi mučenja su specifični za određenu istorijsku epohu... Samim tim, deci bismo predočili kako je nekada bilo...
A Pavle, koliko te ja znam, ti si rođeni istoričar, budući profesor... Tako da kapiram da bi želeo da se deca što bolje edukuju! Razmisli o predlogu... jednog dana kada budeš bio predsednik! :D

Pozdravi i ti Anu.....

Slazem se sa tobom,treba ljude sto bolje edukovati,da bi shvatili poentu svih tih mucenja,a valjda bismo i apelovali na narod da malo vise postuju zakon kad bi videli koje ih muke cekaju ako to ne cine,samim tim bismo verovatno i kriminal iskorenili ili ga bar dosta smanjili......

Ima jos zaista puno dobrih vidova zabave(mucenja) na primer:

Nabijanje na kolac(moje omiljeno:) )
Razapinjanje na krst(da pomognemo tim kriminalcima da se kroz hristove muke priblize bogu)
Sakacenje(specijalitet africkih republika)
Kamenovanje(zamisli to,covek ide,a svi gradjani koji se tu zateknu ga gadjaju kamenom)
Mozemo i neko kuvanje u vrelom ulju(nisam siguran da se to negde koristilo ali dobro zvuci)
Ili jednostavno da ih teramo da se bore na smrt kao gladijatori,napravimo neki turnir i na kraju kao pobedniku turnira serviramo jedno standardno streljanje
Moze i neko dranje koze ili pustanje nekih divljih zivotinja na osudjenike,to bi sve bilo kul za gledati.

Znam da tema nije tako pocela,ali da li moze da se seti jos neko nekog zanimljivog vida mucenja?

Eraserhead:
I kada radikalčići ostanu bez argumenata i na ivi suza onda je jedino što taj jadni mozak može da smisli ovo.:lol:

Znas ja mislim da ti nemass ni jedan argument,uostalom mislim iskreno da si jedna teska budala koju je lako zavela medijska kampanja.
Takodje mislim da uopste ne mislis svojom glavom jer za to nisi sposoban nego samo preuzimas stvari od drugih(na primer televizije,naorcito B92)
A svoje misljenje nemas jer ti je IQ manji od broja patika koje nosis pa ne mozes da konstruises svoje misljenje.
Dokle god ti podrzavas i takvi kao sto si ti Natasu Kandic i njoj slicne mi necemo iskoreniti izdajnike u nasoj zemlji.
Ali nema veze i za to postoji resenje:)

Pavle_the_Great:
Ili jednostavno da ih teramo da se bore na smrt kao gladijatori,napravimo neki turnir i na kraju kao pobedniku turnira serviramo jedno standardno streljanje

Mogli bismo kod ovih gladijatorskih turnira da napravimo i neku kladionicu... čisto da i profitira narod na zločincima! Da ne ispadne da se samo kriminalci bogate na leđima siromašnih!

Šta kažeš?

P.S. Za ostale vidove mučenja možemo da pogledamo neke filmove.... Nisam siguran kako se zovu... ali fazon kroz celi film vidiš kako muče ljude...
Mada je i "Brave Heart" kul primer!

thruo:
Mogli bismo kod ovih gladijatorskih turnira da napravimo i neku kladionicu... čisto da i profitira narod na zločincima! Da ne ispadne da se samo kriminalci bogate na leđima siromašnih!

Ideja je dosta dobra,mogli bismo onda i ta tela da koristimo u naucne svrhe,da se buduci dokotri uce anatomiji,da se prboaju eksperimentalni lekovi(to naravno na zivim subjektima) i mnoge druge korisne stvari.......
Pa mogli bismo i da procimo neku literaturu sto se tice mucenja,nikakav problem,a za film predlazem hostel,izuzetno dostignuce,zaista inspirise.

Pavle_the_Great:
Ideja je dosta dobra,mogli bismo onda i ta tela da koristimo u naucne svrhe,da se buduci dokotri uce anatomiji,da se prboaju eksperimentalni lekovi(to naravno na zivim subjektima) i mnoge druge korisne stvari.......
Pa mogli bismo i da procimo neku literaturu sto se tice mucenja,nikakav problem,a za film predlazem hostel,izuzetno dostignuce,zaista inspirise.

Mudre zboriš, veliki Pavle!
Vidiš kako i zločinci mogu da urade nešto u svrhu dobra!

Back