Nataša Kandić: Podržavam Ne davimo Beograd na izborima

• Začetnik teme Začetnik teme Ortar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li Natasa samo podezava davitelje tipa Dobrica i Radomir ili malo sire? Nije mi jasno oko pozicije Cute u toj prici.
Патак, Света Наташа Хашка подржава целу коалицију Moramo, а која броји 60 (словима: шездесет) организација и локалних покрета широм наше лепе Србије.

Него реци ти мени, какво је данас вријеме уБосни?

Патак, Света Наташа Хашка подржава целу коалицију Moramo, а која броји 60 (словима: шездесет) организација и локалних покрета широм наше лепе Србије.

Odlično. Znači jedva prelaze cenzus.

U mene patka pogolema a vi skupili veliku koaliciju Dritana Abazovica, Zagreba i Natase Kandic.
Nece tu pomoci namestena gostovanja kod miljenika svih vlasti Cmarica da bi se nekako prebacili preko cenzusa. Dace vam to vlast, imaju naredbu.

Je l to onaj sto se zalaze za nezavisnost Kosova? Logicno da podrzi kao Dritan Abazovic i Zagreb
Nemoj da se nerviras, procice ti lista 60 raznih organiyacija, jdva ali nce proci, dace dobra vlast i Eskobar,

FKrVCOLWUAojmm-

Bice malo mesta, mnogo gladnih usta.

S obzirom na to ko su i političke stavove, kao i statistiku biračkog tela, niti im pomaže niti odmaže izvan statistički zanemarljive razmere.

Haha, ne baš. Dosta ljudi koji nepoznaju situaciju i ne bave se dublje politikom i ideološkim razlikama, bi možda glasali za ove indijance, ali ne dele Kandićkina gledišta i nije im baš prijatno da budu na istoj strani sa njom. Tako da kontam da će im smanjiti broj glasova. Ne puno, ali pomalo da.

Haha, ne baš. Dosta ljudi koji nepoznaju situaciju i ne bave se dublje politikom i ideološkim razlikama, bi možda glasali za ove indijance, ali ne dele Kandićkina gledišta i nije im baš prijatno da budu na istoj strani sa njom. Tako da kontam da će im smanjiti broj glasova. Ne puno, ali pomalo da.
Синоћ у Крагујевцу је била препуна сала. Ни за једну опозициону конвенцију у Крагујевцу није владало такво интересовање него што је синоћ било интересовање за конвенцију Moramo. То што мислош да их је Света Наташа Хашка својом подршком "заiебала", можда важи за средине као на пример насеља на потезу Крњаче, Борче, Овче и Греде у којима живе мигранти изБосне. За вароши где живе Србијанци и грађани, то не важи.

Синоћ у Крагујевцу је била препуна сала. Ни за једну опозициону конвенцију у Крагујевцу није владало такво интересовање него што је синоћ било интересовање за конвенцију Moramo. То што мислош да их је Света Наташа Хашка својом подршком "заiебала", можда важи за средине као на пример насеља на потезу Крњаче, Борче, Овче и Греде у којима живе мигранти изБосне. За вароши где живе Србијанци и грађани, то не важи.
Bravo, osvojiće celih 2,36% što je veći uspeh od očekivanog.

Не, освојиће више. Још увек је у Србији много више нас Србијанца него вас Босанаца.
1. Neće da pređu cenzus
2. Srbijanci ne postoje osim kod vas koji mrzite nas Srbe, raznih šiptara, muslimanijanaca, Hrvatijanca i sličnih žena u crnom.
3. Ja sam Beograđanain, pa ako je to u Bosni, onda se slažem.

Oni slusaju sta im gazde sa zapada kazu. Vidis kako ih je poredjao americki ambasador zajedno sa Marinikom,

1643900054-opozicija-750x563.jpg
Патак, то је старо, Годфри сендвичар више није амбасодор. Сада нам је дошао Кристофер Хил, а знаш који је то чика :hehe:

А види ово Патак [за твоју информацију: наспрам Европских зелених, Годфри и Ескобар су "мила мајка" за вашег зему из Чипуљића] :

Коалиција „Морамо“ прихватила је позив и почела придруживање породици европских зелених организација, и покрета, саопштено је данас на конференцији за новинаре „Морамо“.

Tuljane je l si se uplasio pa me svuda vidjas. Nemoj se brinuti ti kao bot znas da ce vas gazda Vucko progurati po naredju spolja.
Патак, Кристофер Хил ће вашег зему из Чипуљића, како би народ казао, "у уста ******а да ка...". Не бригај се, сликаће се и са Хилом наш Србијанац Добрица, али као градоначелник!
А тета Бикана ће са Његовом екселенцијом Хилом да се састаје као председница Републике Србије!

Poslednja izmena:

Back