gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Grupa građana Udavimo Natašu Kandić Jednom Zauvek. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Патак, Света Наташа Хашка подржава целу коалицију Moramo, а која броји 60 (словима: шездесет) организација и локалних покрета широм наше лепе Србије.Da li Natasa samo podezava davitelje tipa Dobrica i Radomir ili malo sire? Nije mi jasno oko pozicije Cute u toj prici.
Odlično. Znači jedva prelaze cenzus.Патак, Света Наташа Хашка подржава целу коалицију Moramo, а која броји 60 (словима: шездесет) организација и локалних покрета широм наше лепе Србије.
Него реци ти мени, какво је данас вријеме уБосни?
Патак, Света Наташа Хашка подржава целу коалицију Moramo, а која броји 60 (словима: шездесет) организација и локалних покрета широм наше лепе Србије.
Него реци ти мени, какво је данас вријеме уБосни?
Авај Патак, овај неупитни чика, председник САНУ, ти срећу квари:U mene patka pogolema a vi skupili veliku koaliciju Dritana Abazovica, Zagreba i Natase Kandic.
S obzirom na to ko su i političke stavove, kao i statistiku biračkog tela, niti im pomaže niti odmaže izvan statistički zanemarljive razmere.
Синоћ у Крагујевцу је била препуна сала. Ни за једну опозициону конвенцију у Крагујевцу није владало такво интересовање него што је синоћ било интересовање за конвенцију Moramo. То што мислош да их је Света Наташа Хашка својом подршком "заiебала", можда важи за средине као на пример насеља на потезу Крњаче, Борче, Овче и Греде у којима живе мигранти изБосне. За вароши где живе Србијанци и грађани, то не важи.Haha, ne baš. Dosta ljudi koji nepoznaju situaciju i ne bave se dublje politikom i ideološkim razlikama, bi možda glasali za ove indijance, ali ne dele Kandićkina gledišta i nije im baš prijatno da budu na istoj strani sa njom. Tako da kontam da će im smanjiti broj glasova. Ne puno, ali pomalo da.
Bravo, osvojiće celih 2,36% što je veći uspeh od očekivanog.Синоћ у Крагујевцу је била препуна сала. Ни за једну опозициону конвенцију у Крагујевцу није владало такво интересовање него што је синоћ било интересовање за конвенцију Moramo. То што мислош да их је Света Наташа Хашка својом подршком "заiебала", можда важи за средине као на пример насеља на потезу Крњаче, Борче, Овче и Греде у којима живе мигранти изБосне. За вароши где живе Србијанци и грађани, то не важи.
Не, освојиће више. Још увек је у Србији много више нас Србијанца него вас Босанаца.Bravo, osvojiće celih 2,36% što je veći uspeh od očekivanog.
1. Neće da pređu cenzusНе, освојиће више. Још увек је у Србији много више нас Србијанца него вас Босанаца.
Avaj on je to učinio u svoje ime. Ne u ime SANU. Tako da je to totalno nebitnio.Авај Патак, овај неупитни чика, председник САНУ, ти срећу квари:
Šta si reko i ko je umrela?Ja reko i ona umrla.
Nauči nešto, piše Srbin, ne "Srbijanac".Авај Патак, овај неупитни чика, председник САНУ, ти срећу квари:
Патак, то је старо, Годфри сендвичар више није амбасодор. Сада нам је дошао Кристофер Хил, а знаш који је то чикаOni slusaju sta im gazde sa zapada kazu. Vidis kako ih je poredjao americki ambasador zajedno sa Marinikom,
![]()
Патак, Кристофер Хил ће вашег зему из Чипуљића, како би народ казао, "у уста ******а да ка...". Не бригај се, сликаће се и са Хилом наш Србијанац Добрица, али као градоначелник!Tuljane je l si se uplasio pa me svuda vidjas. Nemoj se brinuti ti kao bot znas da ce vas gazda Vucko progurati po naredju spolja.
Шта имаш ти да их подржиш кад си ти напредњак.Posto je i program ovde partije Srbija kao kolonija i nemam neku zelju da podrzim.
Шта имаш ти да их подржиш кад си ти напредњак.