NATALNI HOROSKOP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ako moze i meni...Interesuje me vezano za drustvo...imam,kao,par pravih prijatelja ali neshto imam utisak da ispadam cesto budala...I da li bi mi islo da se bavim turizmom,a ako ne,sta drugo?Hvala unapred!!!

nemoj mi yameriti ne snalayim se bas naj bolje sa tim kartama
ynaci 14/09/1974 u 13 i 10 zensko
stvari u zivotu su mi mnogo komplikovane....
interesujeme da li cu ikada imati svoju kucu,posto trenutno zivim u kuci sa jos dve porodice?drugo:da li cu zapoceti svoj sopstveni biynis?hvala puno na razumevanju za natalnu kartu:)

takodje bih zelela da mi kazeš nesto o daljem uspehu u skoli moga sina.
rodjen je 30/06/1992 u 4 i 10 s.palanka. hvala unapred!

Mislim da sam ti negde napisala za "biznis" , verovatno na natalnim kartama..za kucu moram da pogledam, a za dete i treba vremena da ocistim profil da bih unosila nove karte, ti ako stignes ubaci njegovu, tvoju imam

Htela bih odgovor na pitanje:Ocekuje li me u skorijem vremenu nesto zanimljivo na ljubavnom planu..tipa veze,vezice,poznanstava..

Hvala unapred.

Mislim da sada nije najpovoljnije vreme za emocije kod tebe, ako nesto i postoji uskoro, to nije dugotrajno..vidi, Jupiter je u kvadratu planetama u 8 polju, Saturn ce da se seta preko Meseca..to nisu bas najpovoljniji momenti za razvoj neke veze..Vise me brine Uran kroz 7-8 polje koji nagovestava veze i vezice ali za trajnije mora da dodje na pola Ovna a za to mu treba jos bar 4-6 godina..no kako imas samo 22 godine, mislm da nije strasno da pricekas...Znaci, sve sto do tada bude moze da bude lepo slatko i privlacno ali kratkotrajnije, pa se ne unosi mnogo i uzivaj ...

Ako neko od vas ima vremena i dobre volje, znacilo bi mi da date komentar na emotivni zivot, brak..ženske osobe, koja je trenutno u teskoj emotivnoj situaciji.Gde je izlaz,moda neki savet?Unapred hvala. Radi se o mojoj sestri, koja nema pristup internetu,ali zato sam ja tu, da postavim pitanje umesto nje, znacilo bi joj.Hvala i pozdrav svima.

negde smo se dopisivali nesto ali se kao kroz malu secam..ako nisam odgovorila, opomeni me..i daj mi podatke za nju..

Moze li mi neko reci nesto o mogucnosti trudnoce sa osobom rodjenom 14.05.1975.u Beogradu u 5:05-moj sadasnji "suprug",ujedno i pitanje da li cemo ostati zajedno,i da li mi uskoro pretstoji promena posla?Ja sam rodjena u Beogradu,21.11.1969.u 12:25h.Unapred hvala.

ne znam jesmo li se dopisivali vec na ovu temu, ako nisi, objasni mi sta znaci sadasnji "suprug" dok postavim karte jer ti nisi uspela koliko vidim..

Pa meni se ovo bash i ne svidja... stariji mushkarac... razveden... uh uh uh... al dobro ako zvezde tako kazhu.... :) Vidi li se kada cu uci u brak? I josh neshto... danas sam saznala da sam omashila vreme rodjenja za 5 min pa evo prepravljene natalne karte tj malo preciznije... Chini mi se da je doshlo do malih pomeranja... menja li to ishta? Izvinjavam se shto sam ovako zakomplikovala :)

meni treba malo vremena da pregledam trud nase drugarce pufti i da ti iznesem svoje vidjenje...

Cao svima, nadam se da sam uspela da postavim kartu. Pitanje je posao i porodica, ako moze neko da kaze nesto. Hvala unapred!
http://img359.imageshack.us/img359/4779/natalnakartaog9.gif

Dobra je karta..hajdemo opet kao papagaj..sta za posao?Radis, ne radis, trazis..licno mislim da si mogla povremeno nesto da radis od 24-te ali takodje mislim da do tvoje 29-30-te ti stoje promene ili posla ili radnog mesta, pauze i premestaji pa u svakom slucaju tek napredak izmedju 30-37 godine u vecoj meri..takodje je bitno za studente da znaju da je njima "posao" ucenje pa se nekad preplicu ovde i takve stvari, nisi nista naglasila pa bih znaci rekla da se napredak vidi ali konkretno od 29-30-te nadalje..do tada vidi ..26-27 mze da bude bolja godina ali kako ce saturn da pravi kvadrat Suncu u 10 polju, pitanje je da li sve zavrsava onako kako si planirala ili ocekivala u tvojoj "karijeri" u narednih godinu dana, odlaganja su moguca..
A za porodicu..sta i koju? Mamu i tatu, bracu i sestre ili mogucnost da zasnujes svoju....zaista trebas i ti i drugi da budete jasniji sa pitanjima kad vec mozete da dobijete odgovore..

Ako moze i meni...Interesuje me vezano za drustvo...imam,kao,par pravih prijatelja ali neshto imam utisak da ispadam cesto budala...I da li bi mi islo da se bavim turizmom,a ako ne,sta drugo?Hvala unapred!!!

Svise si direktna i spontana i jako mlada, procene ti nisu bas na pravom mestu jer nisu svi iskreni kao i ti..no, vreme cini svoje, imaces zaista par bitnih i iskrenih prijatelja ali kasnije, do 26-te su prisutna previranja i bivas ostavljena ili izigrana, izigranog poverenja mozda..obrati paznju malo na to..nisi ni smesna ni naivna , samo si previse otvorena i nepromisljena..za Turizam - idi na profesionalnu orijentaciju....pa vidi tamo sa pitanjem sta ce biti od odgovora...

Dobra je karta..hajdemo opet kao papagaj..sta za posao?Radis, ne radis, trazis..licno mislim da si mogla povremeno nesto da radis od 24-te ali takodje mislim da do tvoje 29-30-te ti stoje promene ili posla ili radnog mesta, pauze i premestaji pa u svakom slucaju tek napredak izmedju 30-37 godine u vecoj meri..takodje je bitno za studente da znaju da je njima "posao" ucenje pa se nekad preplicu ovde i takve stvari, nisi nista naglasila pa bih znaci rekla da se napredak vidi ali konkretno od 29-30-te nadalje..do tada vidi ..26-27 mze da bude bolja godina ali kako ce saturn da pravi kvadrat Suncu u 10 polju, pitanje je da li sve zavrsava onako kako si planirala ili ocekivala u tvojoj "karijeri" u narednih godinu dana, odlaganja su moguca..
A za porodicu..sta i koju? Mamu i tatu, bracu i sestre ili mogucnost da zasnujes svoju....zaista trebas i ti i drugi da budete jasniji sa pitanjima kad vec mozete da dobijete odgovore..

Hvala puno na odgovoru! Trenutno imam posao ali radim na tome da nesto promenim. Tacno je da sam od 24 do danas promenila vise povremenih poslova. Sto se tice porodice- moja sadasnja. Znaci mama, tata, ja!

Hvala puno na odgovoru! Trenutno imam posao ali radim na tome da nesto promenim. Tacno je da sam od 24 do danas promenila vise povremenih poslova. Sto se tice porodice- moja sadasnja. Znaci mama, tata, ja!

Pa znaci, kao sto rekoh, bice bolje ali samo malo, za koju godinu , napredak je dobar i zasluzen..pa, sta da ti kazem tako za mama-tata i ja..duso, ako ima neki problem, reci sta da ti vidim..majka je imala zdravstvenih ili licnih problema prosle godine, mozda unazad do godinu ipo, mozda i njena majka ili otac, ne mogu ovako sa neba u rebra da upadam u horoskop i trazim sta je sve moglo da bude.. tata je osetljiv zdravstveno ili ima licnih problema, ovaj Saturn njemu i njima zajedno uopste ne prija, kriticno je jos godinu dana..ti budi, molim te jasna jer zaista ne mogu ovako da ti odgovaram sta meni padne na pamet.pitaj konkretno sta te interesuje ili brine..

@ yoohoo......

E ovako onako kako ja vidim: bik ti je na vrhu pete kuce, a dispozitor odlazi u svoji znak u vagu, sto znaci da ti je venera po tom pitanju dobro postavljena (u sedistu). Ta venera u konjukciji s aplutonom, pokazuje da ces imati jednu predbracnu vezu koja je strastvena i iz koje se tesko izlazi, pogotovo sto je taj aspekt aplikacioni (to moze biti recimo ljubav sa fakulteta, inostranstav ili bilo koje simbolike 9-e kuce). Moguce je da to bude neka idealana ljubav sa tvoje tacke gledista (venera i pluton prave konjukciju sa neptunom iz dvaneste kuce ili karmicka ljubav- na to ukazuje sama konjukcija i neptun iz dvanest). U svakom slucaju preko te veze ti stoji novac i uopste dobici. Brak- ce biti najverovatnije sa starijim muskarcem (dispozitor sedme mesec u konjukciji sa saturnom), na neki nacin taj covek ce biti tebi autoritet, karijerista,strastven, neobican na neki nacin i moguce razveden. Ulazak u brak ce biti iznenada. Rak na vrhu sedam sa druge strane govori o stabilnom porodicnom zivotu i, s tim sto mogu bitii neke tegobe u vezi muza i braka zbog konjukcije meseca i saturna. Njihov dispozitor pluton je u konjukciji sa venerom (predbracna ljubav), sto bi moglo da pokaze da su covek iz te strasne veze i muz jedna te ista osoba, odnosno da bi mogla imati vezu sa njim, eventualno prekid i ponovo veza (brak).

Vipcurlic je zaboravila na nas :(
Imas potrebu da se zagledas u starije odnosno bolje receno zrelije muskarce od sebe, oni koji jesu autoritativni i uspesni i kojima se na neki nacin divis i koje postujes. No, razlika moze da bude veca medju vama, mislim na tendenciju tvojeg bracnog partnera u opisu, no nuzno ne mora da bude jer je tu i mesec ukljucen u sve. Razlika ce da postoji, verovatno da je stariji ali ne iskljucuj i mogucnost nesto mladje osobe od sebe (godinu ili dve). Druga stvar je da se zaista vezujes prvo i da treba veza da ti traje da bi bila sposobna za brak..mislim da ti je jako rano sada i da bi najbolje bilo kada Saturn obrne krug, tamo do tvoje 30-te, 32 godine i nema potrebe da zuris...Nisam bas sasvim igurna u konstataciju da moze da bude razveden ili udovac ali ako bude postojala velika razlika u godinama medju vama, moguce je..no sam je kad je sa tobom, nema duplu vezu

Moze li mi neko reci nesto o mogucnosti trudnoce sa osobom rodjenom 14.05.1975.u Beogradu u 5:05-moj sadasnji "suprug",ujedno i pitanje da li cemo ostati zajedno,i da li mi uskoro pretstoji promena posla?Ja sam rodjena u Beogradu,21.11.1969.u 12:25h.Unapred hvala.

Moze li mi neko reci nesto o onome sto me zanima,molim vas,podatke sam ostavila gore.Hvala unapred.

Sadasnji je,jer mi je to drugi brak,ali nije zvanican,zivimo vec godinama zajedno ,ali nismo vencani.Karte nikako nemogu da postavim,bas sam razocarana zbog toga,jer vidim da vecina njih to uspe.Hvala unapred.Pozdrav.:bye:

ovo su tvoja pitanja, a 18.2 je bio moj post upucen tebi..ako se ne secas, evo ga...
Original postavio pufti
Zelela bih da mi kazete da li cu imati drugo dete i kada su povoljni aspekti,rodjena sam 21.11.1969.u 12.30 u Beogradu,a partner 14.05.1975. u 05.05. u Beogradu?Unapred hvala.Veliki pozdrav.

Sa Mesecom koji vlada 5 poljem emocija i dece u konjukciji sa Saturnom i to bliskom, moze se ocekivati da dete ne mozes tako lako dobiti, odnosno, da je razlika izmedju moguceg prvog i drugog deteta veca, kao i da izmedju dece moze doci do gubitka neke trudnoce.Sa Uranom i Plutonom u 7 polju, imas i mogucnost za vise brakova u zivotu i to da prvo dete nema rodjenih brace i sestara, da mogu samo polubraca ili polusestre "da dodju u obzir"...Kako imas godina koliko imas i kako je polje drugog partnera obelezeno planetama kao konjukcija Neptun,sunce i Merkur, lako je moguce da je ovaj tvoj muz u stvari drugi tvoj muz jer mu je Blizanac i Merkur vladar Asc a tip je Ribe sto bi simbolizovalo i taj Neptun u tvom horoskopu koji ga opisuje. Ne mogu da tvrdim da je i on imao jedan brak iza sebe ali nesto sto je sa Neptun opozicija Merkur u 7/1 polju ili znaci da je imao vezu koja je vanbracna ali licila na brak ili ako nije imao brak pre da se zeni osobom koja je vec razvedena...Kako god bilo, on decu ne moze da ima sa svakom i ti ne mozes tako lako sa svakim da ostanes trudna, pa da vidimo gde si sada....Kod njega postoje izvesni problemi s obzirom da je Merkur vladar polja dece narusen Neptunom i ako pokusavate duze vreme moralo bi uz konsultaciju lekara. sa druge strane mu je Pluton u 5 polju opozicija Jupiter kvadrati saturn u Raku, pa je moguce da ima problema sa pokretljivoscu spermatozoida, sa oplodnom moci, brojem ili sakrivenim infekcijama, prelezanim zapaljenjima ili oboljenjima i sl..da ne nabrajam.
U globalu gledano, smatram i zbog tebe i zbog njega, ako dete pravite i zelite oboje a to se ne dogadja u narednih par meseci da se konsultujete sa lekarem jer povoljni aspekti postoje ali uz lekarsku pomoc ili savete i to u periodu , rekla bih pre, 2009 godine kada ce se i kod tebe i kod njega aktivirati neke planete tranzitima i uklopiti se pozitivno za tebe kod njega i njegakod tebe u horoskopu, a posebno ako je posle prvog deteta bila onemogucena ili sprecena ili odbacena neka trudnoca sa tvoje strane, kod tebe, tako da se Pluton vidi kao drugo dete kod tebe a on ima pozitivan aspekt Plutona kod sebe sa Neptunom i Jupiter sa Neptunom u 7 polju....znaci, na posao i pravi dete,ako ne uspe u skorije vreme, obavezno na konsultacije sa lekarima i stvorice se pozitivna situacija tokom 2009 godine(i za trudnocu i za radjanje).

da se ne ponavljam, pitala sam jesmo li pricali vec na tu temu pa mi nisi odgovorila, mislim da je ovaj odgovor sasvim korektan pa kad pitas ponovo istu stvar, naglasi molim te , da pogleda i neko drugi jer sam ja vec dala svoje vidjenje...da drugi ne cekaju mene i da ja ne gubim vreme na ponavljanje istih stvari :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back