vipcurlic
Domaćin
- Poruka
- 3.566
@vipcurlic- najpre sve pohvale za tebe i tvoj trud!
Da li bi mogla kad stignes da pogledas i moju kartu?
Zanima me sto se posla tice kada ce se stabilizovati situacija? Trenutno radim u jednoj firmi koja je sve samo ne stabilna i sigurna. I naravno ljubavtj. kada bi mogla da ocekujem nesto ozbiljnije i da li mozes da kazes kakv ce on biti (ako sretnem nekog odgovarajuceg da mi ne pobegne
)? Hvala!
Evo i karte:
http://i38.photobucket.com/albums/e123/dinna81/NATALNA.gif
Radis, ali radi i saturn, ni da radis ni da napustas, zar ne..mozda malo lakse bude kad se pomeri iz kvadrata Uranu ali se bojim da kad na jesen dodje na saturn i u kvadrat Neptunu da nece to da ti odgovara..Jupi nudi neku nadu za drugi posao u to vreme ili poboljsanje materijalno, novac neki veci mozda a dosta ti je bolje za posao pocetkom 2009 godine..i to uz pomoc jedne dosta starije i jedna mlade, mozda mladje od tebe osobe mozes da imas napredak.To je promena u 28-moj a ima jos jedna bitna u 35-36 godini takodje...Ne mogu reci da te novac nece, ili posao, samo moras povremeno da se usmeris malo i gledas oko sebe, trazis i menjas, rizik se nekada isplati a nemas bas mnogo godina da bi sedela u mestu...Kad saturn predje u vagu, bice bolje tamo do sledece promene..
A da ti sudbina pobegne..nema sanse, nasla bi te i na Mesecu, nekako sam takvog verovanja, mozemo i da bezimo namerno ali vajde nema da pobegnemo, zasto bi onda (sem sto si sa suncem u Devici i kvadrat Neptun u 1 ) tako pesimisticna i mislis negativno :rolleyes:

Mozes da se nadas emotivnoj promeni kad jupi bude bio na Mesecu, da ti se uzburkaju strasti..i da imas sada nekog ovaj saturn bi te napravio mrzovoljnom i malodusnom..mogla si tamo izmedju 23-26 da se nadas nekoj ozbiljnoj vezi ili udaji ali je bilo rano na neki nacin, ni ovaj Mars u Raku ti nije odgovarao sada...Jupiter nosi promenu znacajniju i iskoristices je..Sunce kvadrat Neptun i Mars kvadrat Venera u 11 cine da ti trebaju fatalnije veze i velika privlacnost ali imas problem da se odrze..zato imas aspekte za dva braka, pa nije bas dobro da se zaleces rano u brak, i sad t je na neki nacin rano..kad Jupiter bude bio u Ovnu i Blizancima mozes i da stanes na ludi kamen..no vidi, mislim da mozes da propratis..Uran u Ovnu nece ti odgovarati ponajbolje, moze da raskida veze i brakove ali Saturn predje u skorpiju i kasnije Uran u Bika pa bude malo bolje..a u blizancima tek..budes kao siparica u 40-tim godinama, zabavna, mladolika i ispunjena..tvoje najbolje godine...zaista mislim da ti stoje 2 braka, ipak ti nisi neko ko moze da trpi neku neodgovarajucu vezu, ako treba , rodices dete i dosta ti, trazis ono sto tebi dusi odgovara..