NATALNI HOROSKOP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@vipcurlic- najpre sve pohvale za tebe i tvoj trud!
Da li bi mogla kad stignes da pogledas i moju kartu?
Zanima me sto se posla tice kada ce se stabilizovati situacija? Trenutno radim u jednoj firmi koja je sve samo ne stabilna i sigurna. I naravno ljubav :) tj. kada bi mogla da ocekujem nesto ozbiljnije i da li mozes da kazes kakv ce on biti (ako sretnem nekog odgovarajuceg da mi ne pobegne :D)? Hvala!
Evo i karte:
http://i38.photobucket.com/albums/e123/dinna81/NATALNA.gif

Radis, ali radi i saturn, ni da radis ni da napustas, zar ne..mozda malo lakse bude kad se pomeri iz kvadrata Uranu ali se bojim da kad na jesen dodje na saturn i u kvadrat Neptunu da nece to da ti odgovara..Jupi nudi neku nadu za drugi posao u to vreme ili poboljsanje materijalno, novac neki veci mozda a dosta ti je bolje za posao pocetkom 2009 godine..i to uz pomoc jedne dosta starije i jedna mlade, mozda mladje od tebe osobe mozes da imas napredak.To je promena u 28-moj a ima jos jedna bitna u 35-36 godini takodje...Ne mogu reci da te novac nece, ili posao, samo moras povremeno da se usmeris malo i gledas oko sebe, trazis i menjas, rizik se nekada isplati a nemas bas mnogo godina da bi sedela u mestu...Kad saturn predje u vagu, bice bolje tamo do sledece promene..
A da ti sudbina pobegne..nema sanse, nasla bi te i na Mesecu, nekako sam takvog verovanja, mozemo i da bezimo namerno ali vajde nema da pobegnemo, zasto bi onda (sem sto si sa suncem u Devici i kvadrat Neptun u 1 ) tako pesimisticna i mislis negativno :rolleyes:;):..malo treba da radis na sebi i dobro, dok prodje ovaj saturn, bas te posteno cvelja, zar ne!?
Mozes da se nadas emotivnoj promeni kad jupi bude bio na Mesecu, da ti se uzburkaju strasti..i da imas sada nekog ovaj saturn bi te napravio mrzovoljnom i malodusnom..mogla si tamo izmedju 23-26 da se nadas nekoj ozbiljnoj vezi ili udaji ali je bilo rano na neki nacin, ni ovaj Mars u Raku ti nije odgovarao sada...Jupiter nosi promenu znacajniju i iskoristices je..Sunce kvadrat Neptun i Mars kvadrat Venera u 11 cine da ti trebaju fatalnije veze i velika privlacnost ali imas problem da se odrze..zato imas aspekte za dva braka, pa nije bas dobro da se zaleces rano u brak, i sad t je na neki nacin rano..kad Jupiter bude bio u Ovnu i Blizancima mozes i da stanes na ludi kamen..no vidi, mislim da mozes da propratis..Uran u Ovnu nece ti odgovarati ponajbolje, moze da raskida veze i brakove ali Saturn predje u skorpiju i kasnije Uran u Bika pa bude malo bolje..a u blizancima tek..budes kao siparica u 40-tim godinama, zabavna, mladolika i ispunjena..tvoje najbolje godine...zaista mislim da ti stoje 2 braka, ipak ti nisi neko ko moze da trpi neku neodgovarajucu vezu, ako treba , rodices dete i dosta ti, trazis ono sto tebi dusi odgovara..

14.09.1974. u13 i 10 s.palanka .posao i stambeno pitanje.ako je neko raspolozen:D
da me utesi

eto, htela sam ali nema pol, ne moze da se izradi karta na sajtu...moraces sam, odnosno sama, i napisi sta za posao (radis pa menjas ili trazis posao) i sta za stan (ima ga, nema ga, hoces ga, ili samo promena ili samo ..sta? hajde konkretno, da znam sta da ti gledam...

@Vipcurlic- hvala puno,puno,puno!
U pravu si, muci me saturn posteno. Trenutni posao mi je placeniji nego prethodni ali zato radim bas bas puno. I da osecam se bas nekako mrzovoljno, na svim poljima.

I za ostalo si u pravu, sve same fatlane ljubavi, privlacnosti...koje ne uspem da odrzim,valjda brzo sagore :)
A sto se dva braka tice ne bi me iznenadilo, jer stvarno ne vidim sebe kao nekog ko se zadrzava u losoj vezi a kamoli braku.
Hvala jos jednom i na savetima.
:kiss:

rodjena sam 16.11.1978 u 8:15am u Podgorici.Da li cu sa udati za osobu rodjenu 3.3.1968 u Trebinju u 14:15am ili za osobu rodjenu 23.12.1958.u Bijelo Polje(negdje ujutru nezna tacno)vazno mi je da mi neko strucan nesto kaze,inace sam vec bila u zvanicnom braku

eto, htela sam ali nema pol, ne moze da se izradi karta na sajtu...moraces sam, odnosno sama, i napisi sta za posao (radis pa menjas ili trazis posao) i sta za stan (ima ga, nema ga, hoces ga, ili samo promena ili samo ..sta? hajde konkretno, da znam sta da ti gledam...

nemoj mi yameriti ne snalayim se bas naj bolje sa tim kartama
ynaci 14/09/1974 u 13 i 10 zensko
stvari u zivotu su mi mnogo komplikovane....
interesujeme da li cu ikada imati svoju kucu,posto trenutno zivim u kuci sa jos dve porodice?drugo:da li cu zapoceti svoj sopstveni biynis?hvala puno na razumevanju za natalnu kartu:)

Ako neko od vas ima vremena i dobre volje, znacilo bi mi da date komentar na emotivni zivot, brak..ženske osobe, koja je trenutno u teskoj emotivnoj situaciji.Gde je izlaz,moda neki savet?Unapred hvala. Radi se o mojoj sestri, koja nema pristup internetu,ali zato sam ja tu, da postavim pitanje umesto nje, znacilo bi joj.Hvala i pozdrav svima.

Prilozi

Evo mislim da sam uspela

Dakle ljubav me interesuje, ali ako vidite josh neshto zanimljivo i upechatljivo rado bih i to chula :)
Nadam se da ima neko voljan da ovo rastumachi...
Hvala unapred :)

Poslednja izmena:
Evo mislim da sam uspela

Dakle ljubav me interesuje, ali ako vidite josh neshto zanimljivo i upechatljivo rado bih i to chula :)
Nadam se da ima neko voljan da ovo rastumachi...
Hvala unapred :)
E ovako onako kako ja vidim: bik ti je na vrhu pete kuce, a dispozitor odlazi u svoji znak u vagu, sto znaci da ti je venera po tom pitanju dobro postavljena (u sedistu). Ta venera u konjukciji s aplutonom, pokazuje da ces imati jednu predbracnu vezu koja je strastvena i iz koje se tesko izlazi, pogotovo sto je taj aspekt aplikacioni (to moze biti recimo ljubav sa fakulteta, inostranstav ili bilo koje simbolike 9-e kuce). Moguce je da to bude neka idealana ljubav sa tvoje tacke gledista (venera i pluton prave konjukciju sa neptunom iz dvaneste kuce ili karmicka ljubav- na to ukazuje sama konjukcija i neptun iz dvanest). U svakom slucaju preko te veze ti stoji novac i uopste dobici. Brak- ce biti najverovatnije sa starijim muskarcem (dispozitor sedme mesec u konjukciji sa saturnom), na neki nacin taj covek ce biti tebi autoritet, karijerista,strastven, neobican na neki nacin i moguce razveden. Ulazak u brak ce biti iznenada. Rak na vrhu sedam sa druge strane govori o stabilnom porodicnom zivotu i, s tim sto mogu bitii neke tegobe u vezi muza i braka zbog konjukcije meseca i saturna. Njihov dispozitor pluton je u konjukciji sa venerom (predbracna ljubav), sto bi moglo da pokaze da su covek iz te strasne veze i muz jedna te ista osoba, odnosno da bi mogla imati vezu sa njim, eventualno prekid i ponovo veza (brak).

Moze li mi neko reci nesto o mogucnosti trudnoce sa osobom rodjenom 14.05.1975.u Beogradu u 5:05-moj sadasnji "suprug",ujedno i pitanje da li cemo ostati zajedno,i da li mi uskoro pretstoji promena posla?Ja sam rodjena u Beogradu,21.11.1969.u 12:25h.Unapred hvala.

E ovako onako kako ja vidim: bik ti je na vrhu pete kuce, a dispozitor odlazi u svoji znak u vagu, sto znaci da ti je venera po tom pitanju dobro postavljena (u sedistu). Ta venera u konjukciji s aplutonom, pokazuje da ces imati jednu predbracnu vezu koja je strastvena i iz koje se tesko izlazi, pogotovo sto je taj aspekt aplikacioni (to moze biti recimo ljubav sa fakulteta, inostranstav ili bilo koje simbolike 9-e kuce). Moguce je da to bude neka idealana ljubav sa tvoje tacke gledista (venera i pluton prave konjukciju sa neptunom iz dvaneste kuce ili karmicka ljubav- na to ukazuje sama konjukcija i neptun iz dvanest). U svakom slucaju preko te veze ti stoji novac i uopste dobici. Brak- ce biti najverovatnije sa starijim muskarcem (dispozitor sedme mesec u konjukciji sa saturnom), na neki nacin taj covek ce biti tebi autoritet, karijerista,strastven, neobican na neki nacin i moguce razveden. Ulazak u brak ce biti iznenada. Rak na vrhu sedam sa druge strane govori o stabilnom porodicnom zivotu i, s tim sto mogu bitii neke tegobe u vezi muza i braka zbog konjukcije meseca i saturna. Njihov dispozitor pluton je u konjukciji sa venerom (predbracna ljubav), sto bi moglo da pokaze da su covek iz te strasne veze i muz jedna te ista osoba, odnosno da bi mogla imati vezu sa njim, eventualno prekid i ponovo veza (brak).

Pa meni se ovo bash i ne svidja... stariji mushkarac... razveden... uh uh uh... al dobro ako zvezde tako kazhu.... :) Vidi li se kada cu uci u brak? I josh neshto... danas sam saznala da sam omashila vreme rodjenja za 5 min pa evo prepravljene natalne karte tj malo preciznije... Chini mi se da je doshlo do malih pomeranja... menja li to ishta? Izvinjavam se shto sam ovako zakomplikovala :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back