NATALNI HOROSKOP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hoce li neko da mi kaze nesto o mojo natalnoj karti? Rodjena sam 30.07.1980. 15:20h.Stip,Makedonija. Interesuje me brak i karijera. Hvala unapred.

By vipcurlic

evo karte, izvini na cekanju ali visa sila...

Karijera ti jeste bitna a zenit stoji u tvojim 40-tim godinama, ako si mislila bas na karijeru kao karijeru, a pocinje izmedju 24-25 uspon sa nekom promenom kod sebe pa preko 28-me kao jedne od pozitivnih godina do 33 kao promene mesta radnog i 38-me kao stabilne na dalje za razvoj u 40-tim godinama.
Rano su bile sklonosti ka braku i vezama, izmedju 18-20-te prvi aspekti za ozbiljnije veze, 21-va nije dobra i 24-25-ta promenljiva. Najbolje je za emocije i brak izmedju 30-36-te s tim sto je 34-ta bitna pa 36-ta tvoja godina.Imas aspekte za dva braka u zivotu, posebno ako se udas pre 30-tih godina...

Jel moze neko i meni da pogleda horoskop ako nije problem.
08.11.1983 u 04,40 Beograd
ako ne znas da postavis kartu, probaj sa linkom ili u medjuvremenu ostavi jasno i konkretno pitanje...natalna karta je mnogo mnogo obiman posao, a detalje o kojima pricamo ovde je lakse odraditi sa jasnim pitanjima...
A meni da se nešto protumači. 12.04.1980 Vrbas 11h. Interesuje me posao najviše
nestala ti je natalna karta tamo negde iza Plutona, pise na slici:roll:..postavi novu ili sacekaj dok dodjemo do tebe...

moze li neko da mi kaze nesto o mom natalnom horoskopu? rodjena sam 9.5.1985 u 10.30 am u Krusevcu

moze ali sta iz horoskopa, moze li jasno pitanje? ono konkretno,direktno sa trenutnim stanjem...

da li ja mogu da saznam moj horoskop,ja sam rodjena 18.05.1986. 03:45 u kikindi.Mene zanima skola,ljubav,....
sta za skolu i sta za ljubav, horoskop natalni je obimna analiza a ti postavi konkretna pitanja...pa da vidimo

molim Vas ako možete da pogledate i zvirnete u horoskop i kazete nesto vise o buducem zivotu. Podaci 21.08.1989. 08:15h Sabac. Posaljite na pp. Hvaaaaaaaalaaaaaaaaaa
sta te konkretno interesuje?Ne moze pitanje tako da zvuci ako mislis da nesto tumacimo..i nema ovde ni virkanja ni zvirkanja, zaista se potrosi dosta vremena i ozbiljno se radi na svemu sto se pita..

Da li neko moze da mi protumaci natalnu kartu,rodjena sam 6.11.1978.god.u 19 h i 20 min.u Kraljevu
ne moze karta, bilo bi preobimno..odgovorila sam ti na pp sta si pitala..

Sta ovo znaci,majke ti...xexe

planet sign degree motion
Sun Sagittarius 28°35'55 in house 3 direct
Moon Capricorn 2°14'33 in house 3 direct
Mercury Sagittarius 27°18'14 in house 3 direct
Venus Capricorn 28°28'04 end of house 3 direct
Mars Scorpio 17°39'58 in house 1 direct
Jupiter Aries 19°49'02 in house 6 direct
Saturn Sagittarius 24°10'44 in house 3 direct
Uranus Sagittarius 27°00'07 in house 3 direct
Neptune Capricorn 7°22'18 in house 3 direct
Pluto Scorpio 11°41'29 in house 1 direct
True Node Pisces 27°38'17 in house 5 retrograde

ovo je polozaj planeta ali nista ne znaci ovako, imas uputstvo za postavku karti, ako zelis ubaci je , ako ne mozes, reci, mi cemo i postavi jasno pitanje da bi dobila odgovor

Ako bi mogli meni neshto uopshteno o mojoj natalnoj karti.Hvala!;)

moze, nije problem ali hajde da budes jasan/jasna i konkretan/konkretna, znas kako vec ide najlakse..i btw..moze li karta sa astrokoma koju vec koristimo na forumu vecinom ili ono gde se jasno vidi datum, godiste, polozaj i stepeni planeta i sve ...

mene zanima sta mozete da mi kazete na osnovu mog datuma rodjenja??? 31.10.1986. u 23:47, u Ljubljani. Mnooogo me zanima sta mi zvezdice kazu......... :D
mi smo se vec pisale, cini mi se i to vise puta, naglasi koga od drugih zelis da ti pogledaju i sta da ti tacno pogledaju

Mozete li meni da kazete nesto vise?
27.10.1989. u 13:30 u Valjevu
Please!!!!!!!!
:heart::heart::heart::heart:
Moze ali sta..ako ne znas da postavis kartu, postavice neko od nas, ubaci jasno pitanje do tada...

Da li moze neko i meni da protumaci natalnu kartu?
Rodjena sam 4.2.1983. u 17.55h u Beogradu

Unapred hvala

Pozdrav
natalnu celu, ne verujem..a pitanje konkretno i jasno, verovatno da moze i hoce, bar ja pa i ostali..
Cao svima!
Da li neko moze da mi kaze sta mi stoji u ljubavi ,jer trenutno nema nista na vidiku:(
Takodje me zanima i karijera,da li da ostajem u zemlji ili da odem u inostranstvo
Unapred zahvaljujem:)

evo moje karte:)
jesmo li se pisale nas dve..mislim da vec jesmo, neka neko drugi pogleda jos..

Caos!

Da li neko moze da protumaci moju natalnu kartu(08.05.1987, 13:35 Beograd)?
Zanima me sve ljubav.karijera,porodica...

Hvala unapred
:heart::heart::heart:
:heart::heart:
:heart:
ooo, sve ne moze, nema ni vremena ni mesta..
Zdravo
Ja sam Vesna iz Novog Sada. Cini mi se da je moja natalna karta malo cudna. Molim Te za osnovno tumacenje. Moji podaci su: rodjena 06.10.1961. u 21.00 u Novom Sadu. Moja e-mail adresa je davinicvesna@yahoo.com. Pozdrav

duso, ne znam sta bi to bilo cudno..odluci se za neko jasno i bitno pitanje pa da vidimo...

Mislim da sam na pravom mestu!

Evo dva pitanja:

1. Privatan posao, dal se vidi u mojoj natalnoj karti i koji otprilike, koja delatnost?

za ovo mozes da pitas na profesionalnoj orijentaciji koja delatnost bi bila dobra, a skorpije (tebi je Uran u skorpiji iz 2 u 10 kuci uz MC), obicno dobro prolaze u trgovinskim delatnostima, javnim delatnostima, pruzanju usluga drugima..

2. Brak, opis bracnog druga?
kog? sa saturnom u 7 i losim aspektima koje ima, ima li bracnog druga iz ranih godina ili nema pa pitas za onog ko bi mogao i kada da se pojavi..prvi, drugi ili kako vec, na sta se odnosi pitanje tvoje?

hajde da prokomentarises pa da vidimo sta da trazimo..

Evo i moje karte

a zanima me posao,porodica i zdravlje naravno :)

Hvala unapred!

Sa uranom u ribama u zadnje vreme, promene su morale da budu u polju novca, posla ili onoga sto si radila kao posao svoj(npr studentima je to ucenje), sa njegovim kretanjem.Uran sada pravi trigon prema MC i planetama u 10 polju pa mora da je doneo nesto a sta te interesuje, pitaces konkretno da se pogleda i veze za planete i njihovo kretanje..
Porodica - mislila si mozda na partnera ..on moze da ima nekih problema licne ili zdravstvene prirode sa Saturnom na Mesecu koji njega predstavlja i promene njemu stoje od leta-jeseni ove godine , na bolje nesto, sto je cekao to ce da se pokrene tada..
Tvoje zdravlje..vise paznje posveti sebi, svojim hormonima, moze da te muci malo vise zeludac ili da se javi problem sa bubregom, besikom, cuvaj se padova i povrede ali j i ovde bitno da postavis jasno pitanje za neki jasniji i direktniji odgovor..

Molim da mi neko,bilo ko,kaze,kakav je ovo period u zivotu??Sve mi je krenulo nizbrdo,posao,ljubav,opljackali su mi stan,samo neke lose vesti cujem u poslednje vreme...
Rodjena sam 02.06.1982.u Senti u 00:05 iza ponoci...Ima li necega sto mogu objasniti planete,zvezde,jer ja ovaj period ne mogu da shvatim....Koliko zapravo imaju uticaja???

Koliko planete imaju uticaja to moze da ti kaze neko ko sebi i na sebi prati njihovo kretanje duze vreme..ja sam licno misljenja da je "jezivo" koliko uticu na nas i dogadjanja oko nas..
U vreme kada ti je Saturn na DSC pitanje je koliko mozes da se osetis ispunjeno u vezi-braku, bilo cemu da si jer nuzno Saturn nosi zahladjenja i komplikacije, udaljavanje ili nerazumevanje, otezanu komunikaciju..ne znaci da gasi ljubav samo ga je tesko nositi kad je u 7 polju..a to imas sada..to izmedju ostalog..onda ti je on isti u kvadratu sa Suncem i Merkurom, dosao do punog kvadrata pa se vratio na pocetak Device i stoji tu i krece opet napred..i sve u kvadratu tvojim planetama u 3 polju do leta ove godine..pa se pitas sto ti sve "ide tesko , naopako" ili sve cujes nesto ruzno..kvadrat je istovremeno i sa Uranom u 9 polju..iznenada i lose sve dozivljavas...kradja u stanu..to bi moralo da se gledau godisnjem delugde je to neptun, uran ili ko vec umesao prste u vezi sa objektom u kom zivis..eto toliko za pocetak..

@irica
hormoni jesu problematicni ali ce se srediti, mars u 6 sa kvadratom saturna u devici cinjenica je da pravi problem sa jajnicima i cistama, a mars je na Merkuru..to si morala da prodjes. Mislim da sam rekla napp da ces imati dete i da tvoj period tek dolazi posle 30-35 godine..

By vipcurlic

evo karte, izvini na cekanju ali visa sila...

Karijera ti jeste bitna a zenit stoji u tvojim 40-tim godinama, ako si mislila bas na karijeru kao karijeru, a pocinje izmedju 24-25 uspon sa nekom promenom kod sebe pa preko 28-me kao jedne od pozitivnih godina do 33 kao promene mesta radnog i 38-me kao stabilne na dalje za razvoj u 40-tim godinama.
Rano su bile sklonosti ka braku i vezama, izmedju 18-20-te prvi aspekti za ozbiljnije veze, 21-va nije dobra i 24-25-ta promenljiva. Najbolje je za emocije i brak izmedju 30-36-te s tim sto je 34-ta bitna pa 36-ta tvoja godina.Imas aspekte za dva braka u zivotu, posebno ako se udas pre 30-tih godina...

Hvala najlepse vip. Ne mari za cekanje, strpljiva sam jako. Pozdrav:D

Hvala puno,puno vip,na odgovorima koje svakome pruzas....Da ovo nije najbolji period,nije...ali nekako ce se vec resiti.Verujem i zelim da to bude sto pre....Vidi li se bar neki moguci pomak ,boljitak...nova ljubav???Kada to mogu da ocekujem?? Hvala najlepse...

Hvala puno,puno vip,na odgovorima koje svakome pruzas....Da ovo nije najbolji period,nije...ali nekako ce se vec resiti.Verujem i zelim da to bude sto pre....Vidi li se bar neki moguci pomak ,boljitak...nova ljubav???Kada to mogu da ocekujem?? Hvala najlepse...

Pa mora saturn da malo mrdne sa tog dsc da osetis promene odn da je komplikacija dosta i da prodje kvadrat prema suncu i Merkuru..rekoh od leta bolje zaista sto ne znaci da je sada lose, mars ce da se pomera i da prai kako tako promene,pa nije sve crno

@vipcurlic- najpre sve pohvale za tebe i tvoj trud!
Da li bi mogla kad stignes da pogledas i moju kartu?
Zanima me sto se posla tice kada ce se stabilizovati situacija? Trenutno radim u jednoj firmi koja je sve samo ne stabilna i sigurna. I naravno ljubav :) tj. kada bi mogla da ocekujem nesto ozbiljnije i da li mozes da kazes kakv ce on biti (ako sretnem nekog odgovarajuceg da mi ne pobegne :D)? Hvala!
Evo i karte:
http://i38.photobucket.com/albums/e123/dinna81/NATALNA.gif

astro2gw01sibirska51362cw1.gif

Hocu i ja... :(

Sa uranom u ribama u zadnje vreme, promene su morale da budu u polju novca, posla ili onoga sto si radila kao posao svoj(npr studentima je to ucenje), sa njegovim kretanjem.Uran sada pravi trigon prema MC i planetama u 10 polju pa mora da je doneo nesto a sta te interesuje, pitaces konkretno da se pogleda i veze za planete i njihovo kretanje..
Porodica - mislila si mozda na partnera ..on moze da ima nekih problema licne ili zdravstvene prirode sa Saturnom na Mesecu koji njega predstavlja i promene njemu stoje od leta-jeseni ove godine , na bolje nesto, sto je cekao to ce da se pokrene tada..
Tvoje zdravlje..vise paznje posveti sebi, svojim hormonima, moze da te muci malo vise zeludac ili da se javi problem sa bubregom, besikom, cuvaj se padova i povrede ali j i ovde bitno da postavis jasno pitanje za neki jasniji i direktniji odgovor..

Hvala ti vipcurlic :heart:

Hvala ti puno,interesuje me jos posao i skolovanje,tacnije,ja radim,ali bih napredovala u struci,pa da li postoji takva mogucnost,tj povoljna mogucnost studiranja?Pozdrav.
pogledacu

Rodjena sam 8.5.1987,13:35,Beograd.Zanima me ljubav,konkretno da li mi u skorijoj buducnosti predstoji veza,vezica?

Hvala unapred
pogledacu ali moras da sacekas dok oslobodim profil za nove karte, kad nisi ubacila kartu nego samo podatke...

@vipcurlic- najpre sve pohvale za tebe i tvoj trud!
Da li bi mogla kad stignes da pogledas i moju kartu?
Zanima me sto se posla tice kada ce se stabilizovati situacija? Trenutno radim u jednoj firmi koja je sve samo ne stabilna i sigurna. I naravno ljubav :) tj. kada bi mogla da ocekujem nesto ozbiljnije i da li mozes da kazes kakv ce on biti (ako sretnem nekog odgovarajuceg da mi ne pobegne :D)? Hvala!
Evo i karte:
hocu, nije problem, samo malo vremena da ugrabim
dobro, ali sta?

Da li moze meni neko da uradi natalnu? Rodjena sam 4.2.1993. u 04:50h u Kikindi. tnx unapred
natalnu - tesko, neko konkretno pitanje, verovatno svako ko moze im pre, a jesi li probala da ubacis kartu na forum po uputstvu u medjuvremenu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back