Jel moze neko i meni da pogleda horoskop ako nije problem.
08.11.1983 u 04,40 Beograd
ako ne znas da postavis kartu, probaj sa linkom ili u medjuvremenu ostavi jasno i konkretno pitanje...natalna karta je mnogo mnogo obiman posao, a detalje o kojima pricamo ovde je lakse odraditi sa jasnim pitanjima...
A meni da se nešto protumači. 12.04.1980 Vrbas 11h. Interesuje me posao najviše
nestala ti je natalna karta tamo negde iza Plutona, pise na slici

..postavi novu ili sacekaj dok dodjemo do tebe...
moze li neko da mi kaze nesto o mom natalnom horoskopu? rodjena sam 9.5.1985 u 10.30 am u Krusevcu
moze ali sta iz horoskopa, moze li jasno pitanje? ono konkretno,direktno sa trenutnim stanjem...
da li ja mogu da saznam moj horoskop,ja sam rodjena 18.05.1986. 03:45 u kikindi.Mene zanima skola,ljubav,....
sta za skolu i sta za ljubav, horoskop natalni je obimna analiza a ti postavi konkretna pitanja...pa da vidimo
molim Vas ako možete da pogledate i zvirnete u horoskop i kazete nesto vise o buducem zivotu. Podaci 21.08.1989. 08:15h Sabac. Posaljite na pp. Hvaaaaaaaalaaaaaaaaaa
sta te konkretno interesuje?Ne moze pitanje tako da zvuci ako mislis da nesto tumacimo..i nema ovde ni virkanja ni zvirkanja, zaista se potrosi dosta vremena i ozbiljno se radi na svemu sto se pita..
Da li neko moze da mi protumaci natalnu kartu,rodjena sam 6.11.1978.god.u 19 h i 20 min.u Kraljevu
ne moze karta, bilo bi preobimno..odgovorila sam ti na pp sta si pitala..
Sta ovo znaci,majke ti...xexe
planet sign degree motion
Sun Sagittarius 28°35'55 in house 3 direct
Moon Capricorn 2°14'33 in house 3 direct
Mercury Sagittarius 27°18'14 in house 3 direct
Venus Capricorn 28°28'04 end of house 3 direct
Mars Scorpio 17°39'58 in house 1 direct
Jupiter Aries 19°49'02 in house 6 direct
Saturn Sagittarius 24°10'44 in house 3 direct
Uranus Sagittarius 27°00'07 in house 3 direct
Neptune Capricorn 7°22'18 in house 3 direct
Pluto Scorpio 11°41'29 in house 1 direct
True Node Pisces 27°38'17 in house 5 retrograde
ovo je polozaj planeta ali nista ne znaci ovako, imas uputstvo za postavku karti, ako zelis ubaci je , ako ne mozes, reci, mi cemo i postavi jasno pitanje da bi dobila odgovor
Ako bi mogli meni neshto uopshteno o mojoj natalnoj karti.Hvala!
moze, nije problem ali hajde da budes jasan/jasna i konkretan/konkretna, znas kako vec ide najlakse..i btw..moze li karta sa astrokoma koju vec koristimo na forumu vecinom ili ono gde se jasno vidi datum, godiste, polozaj i stepeni planeta i sve ...
mene zanima sta mozete da mi kazete na osnovu mog datuma rodjenja??? 31.10.1986. u 23:47, u Ljubljani. Mnooogo me zanima sta mi zvezdice kazu.........
mi smo se vec pisale, cini mi se i to vise puta, naglasi koga od drugih zelis da ti pogledaju i sta da ti tacno pogledaju
Mozete li meni da kazete nesto vise?
27.10.1989. u 13:30 u Valjevu
Please!!!!!!!!

Moze ali sta..ako ne znas da postavis kartu, postavice neko od nas, ubaci jasno pitanje do tada...
Da li moze neko i meni da protumaci natalnu kartu?
Rodjena sam 4.2.1983. u 17.55h u Beogradu
Unapred hvala
Pozdrav
natalnu celu, ne verujem..a pitanje konkretno i jasno, verovatno da moze i hoce, bar ja pa i ostali..
Cao svima!
Da li neko moze da mi kaze sta mi stoji u ljubavi ,jer trenutno nema nista na vidiku

Takodje me zanima i karijera,da li da ostajem u zemlji ili da odem u inostranstvo
Unapred zahvaljujem

evo moje karte
jesmo li se pisale nas dve..mislim da vec jesmo, neka neko drugi pogleda jos..
Caos!
Da li neko moze da protumaci moju natalnu kartu(08.05.1987, 13:35 Beograd)?
Zanima me sve ljubav.karijera,porodica...
Hvala unapred

ooo, sve ne moze, nema ni vremena ni mesta..
Zdravo
Ja sam Vesna iz Novog Sada. Cini mi se da je moja natalna karta malo cudna. Molim Te za osnovno tumacenje. Moji podaci su: rodjena 06.10.1961. u 21.00 u Novom Sadu. Moja e-mail adresa je
davinicvesna@yahoo.com. Pozdrav
duso, ne znam sta bi to bilo cudno..odluci se za neko jasno i bitno pitanje pa da vidimo...