NATALNI HOROSKOP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja cu sada i ovdje postaviti svoju natalnu kartu, pa cu mozda imati barem malo srece da me neko primjeti...
mene ne zanima posao - jer ga nemam i bezobzira na to koliko se ja trudila da ga nadjem meni se neda....u prethodne dvije godine sam imala i muke i ucitelje i mucitelje i prije nego skroz odustanem i sjednem cekajuci da me neko primjeti (na ovaj ili onaj nacin), zelim da zamolim bilo koga ko se iole razumije u tumacenje natalne karte da mi kaze kada bi mogla da ocekujem da uplovim u bracne vode....
Unaprijed beskonacno zahvalna

ah da...zaboravila sam da pitam dali neko radi uporedjivanje karti (ljubavni partneri)???

Za dragog nisam uradila kartu ali ako neko nesto moze da pocne sa njegovim podatcima i mojom kartom bilo bi super HVALAAA (07.06.1977, Atina u 23:00)

zelim da zamolim bilo koga ko se iole razumije u tumacenje natalne karte da mi kaze kada bi mogla da ocekujem da uplovim u bracne vode....
Bubamarice,
jel' decka ima, pa se pitas kad cete poceti zajedno da zivite, ili ga ni nema na vidiku.
Pitam jer ide jedan JAKO nezgodan tranzit sa peakom sledeceg leta, ali bice i aktivan cele 2010 (tr uran kvadrat venera). Taj tranzit razbija inace sve ljubavne veze (ima tendenciju ako nisu stabilne da se bolje izrazim) jer trazi slobodu, kod tebe je venera vladar sedme pa ce morati na tom polju i da deluje. Ako nemas vezu to nije alarmantno jer onda taj kvadrat hoce da donese neobicne i neobavezne (u formalnom smislu) ljubavi, ali i trzavice u istim.

Tretnutno imas trigon tr neptuna na mesec, a sunce ti sija u devetoj kuci. Mastas da se preselis preko granice negde pretpostavljam? Ili bar da promenis dom.
Inace zivot u inostranstvu sa ovakvim chartom je zaista povoljno resenje.
Inace tr jupiter u trecoj -lakse ucenje stranih jezika ove godine.
To sto te posao nece... pa nece hteti jos neko vreme. Saturn (tr) je u kvadratu sa vladarom seste kuce. Donosi ili tegobe na vec postojecem poslu ili nemogucnost i probleme pri pronalazenju novog :-( Moraces da sacekas da saturn odmakne, kako od kvadrata sa marsom, tako i od natalnog saturna. Do kraja godine poteskoce u komunikaciji sa prijateljima, kao i svojevrsna cistka u tom polju..

Ipak poboljsanje se definitivno ocekuje (jupi i merkur na mc-u!!!) a sunce u devetom, samo kada -pa cim uran udje u ovna. On ce tada par godina ciniti trigon na mc i planete u susedstvu, pored toga ce se jupi setati od seme ka 11oj kuci sto daje vecu mogucnost prosperiteta u poslovnim vodama. Znam da to nije odmah, ali tad ce sunce bas sijati na tvom nebu

[COLOR="Red":
webhanuma[/COLOR];6282543]Bubamarice,
jel' decka ima, pa se pitas kad cete poceti zajedno da zivite, ili ga ni nema na vidiku. Ma joj draga moja ima nesto (neko) neznam ni kako da ga nazovem, pa je u zadnje vrijeme poceo da prica o nekom braku i zajednickom zivotu, cisto me zanimalo dali ce ista biti od toga......:mrgreen:
Pitam jer ide jedan JAKO nezgodan tranzit sa peakom sledeceg leta, ali bice i aktivan cele 2010 (tr uran kvadrat venera). Taj tranzit razbija inace sve ljubavne veze (ima tendenciju ako nisu stabilne da se bolje izrazim) jer trazi slobodu, kod tebe je venera vladar sedme pa ce morati na tom polju i da deluje. Ako nemas vezu to nije alarmantno jer onda taj kvadrat hoce da donese neobicne i neobavezne (u formalnom smislu) ljubavi, ali i trzavice u istim.

Tretnutno imas trigon tr neptuna na mesec, a sunce ti sija u devetoj kuci. Mastas da se preselis preko granice negde pretpostavljam? Ili bar da promenis dom. Upravo o tome mastam, da bjezim preko grane....uhhhh:cry:Inace zivot u inostranstvu sa ovakvim chartom je zaista povoljno resenje.
Inace tr jupiter u trecoj -lakse ucenje stranih jezika ove godine. Hehehehe, trenunto sam u fazi ucenja grckog jezika jer je ovaj moj lik grkic.... ;-)[/COLOR]
To sto te posao nece... pa nece hteti jos neko vreme. DIVOTAAA Saturn (tr) je u kvadratu sa vladarom seste kuce. Donosi ili tegobe na vec postojecem poslu ili nemogucnost i probleme pri pronalazenju novog :-( Moraces da sacekas da saturn odmakne, kako od kvadrata sa marsom, tako i od natalnog saturna. Do kraja godine poteskoce u komunikaciji sa prijateljima, kao i svojevrsna cistka u tom polju..

Ipak poboljsanje se definitivno ocekuje (jupi i merkur na mc-u!!!) a sunce u devetom, samo kada -pa cim uran udje u ovna. On ce tada par godina ciniti trigon na mc i planete u susedstvu, pored toga ce se jupi setati od seme ka 11oj kuci sto daje vecu mogucnost prosperiteta u poslovnim vodama. Znam da to nije odmah, ali tad ce sunce bas sijati na tvom nebu

Webhanuma, hvala ti puno pravo si :heart: majke mi.... :-*

Sta ovo znaci,majke ti...xexe

planet sign degree motion
Sun Sagittarius 28°35'55 in house 3 direct
Moon Capricorn 2°14'33 in house 3 direct
Mercury Sagittarius 27°18'14 in house 3 direct
Venus Capricorn 28°28'04 end of house 3 direct
Mars Scorpio 17°39'58 in house 1 direct
Jupiter Aries 19°49'02 in house 6 direct
Saturn Sagittarius 24°10'44 in house 3 direct
Uranus Sagittarius 27°00'07 in house 3 direct
Neptune Capricorn 7°22'18 in house 3 direct
Pluto Scorpio 11°41'29 in house 1 direct
True Node Pisces 27°38'17 in house 5 retrograde

Ima jos nesto

House positions (Placidus)
Ascendant Libra 23°24'18
2nd House Scorpio 20°44'00
3rd House Sagittarius 23°00'15
Imum Coeli Capricorn 28°41'18
5th House Pisces 2°25'07
6th House Aries 0°41'22
Descendant Aries 23°24'18
8th House Taurus 20°44'00
9th House Gemini 23°00'15
Medium Coeli Cancer 28°41'18
11th House Virgo 2°25'07
12th House Libra 0°41'22

Major aspects
Sun Conjunction Moon 3°39
Sun Conjunction Mercury 1°18
Sun Conjunction Saturn 4°25
Sun Conjunction Uranus 1°36
Sun Sextile Ascendant 5°12
Moon Conjunction Mercury 4°56
Moon Conjunction Uranus 5°14
Moon Conjunction Neptune 5°08
Mercury Conjunction Saturn 3°08
Mercury Conjunction Uranus 0°18
Mercury Sextile Ascendant 3°54
Venus Square Ascendant 5°04
Mars Quincunx Jupiter 2°09
Mars Conjunction Pluto 5°58
Jupiter Trine Saturn 4°22
Jupiter Opposition Ascendant 3°35
Saturn Conjunction Uranus 2°49
Saturn Sextile Ascendant 0°46
Uranus Sextile Ascendant 3°36
Neptune Sextile Pluto 4°19

Ako bi mogli meni neshto uopshteno o mojoj natalnoj karti.Hvala!;)

Prilozi

• daisy24.jpg
    daisy24.jpg
    35,6 KB · Pregleda: 5
Mozete li meni da kazete nesto vise?
27.10.1989. u 13:30 u Valjevu
Please!!!!!!!!
:heart::heart::heart::heart:

Ti si Skorpija u podznaku Vodolija.
Skorpija je okrenuta mracnim stvarima(simbolishe smrt i radanje), dosta je introspektivna i okrenuta je ka malo tamnijim sferama zivota.Vodolija je dota optimisticnija, simbolizuje prijateljstvo, otvorena je i iskrena.

U drugoj kuci(koja upravlja finansijama ) nalazi ti se Ovan, dosta si ambiciozna i radna.
Treca kuca je u Biku.To je kuca komunikacija!

Desta kuca ti je u Strelcu.Dakle dosta dinamican i pun putovanja posao.

Molim da mi neko,bilo ko,kaze,kakav je ovo period u zivotu??Sve mi je krenulo nizbrdo,posao,ljubav,opljackali su mi stan,samo neke lose vesti cujem u poslednje vreme...
Rodjena sam 02.06.1982.u Senti u 00:05 iza ponoci...Ima li necega sto mogu objasniti planete,zvezde,jer ja ovaj period ne mogu da shvatim....Koliko zapravo imaju uticaja???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back