moze li neko da mi kaze nesto o mom natalnom horoskopu? rodjena sam 9.5.1985 u 10.30 am u Krusevcu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bubamarice,zelim da zamolim bilo koga ko se iole razumije u tumacenje natalne karte da mi kaze kada bi mogla da ocekujem da uplovim u bracne vode....
[COLOR="Red":webhanuma[/COLOR];6282543]Bubamarice,
jel' decka ima, pa se pitas kad cete poceti zajedno da zivite, ili ga ni nema na vidiku. Ma joj draga moja ima nesto (neko) neznam ni kako da ga nazovem, pa je u zadnje vrijeme poceo da prica o nekom braku i zajednickom zivotu, cisto me zanimalo dali ce ista biti od toga......
Pitam jer ide jedan JAKO nezgodan tranzit sa peakom sledeceg leta, ali bice i aktivan cele 2010 (tr uran kvadrat venera). Taj tranzit razbija inace sve ljubavne veze (ima tendenciju ako nisu stabilne da se bolje izrazim) jer trazi slobodu, kod tebe je venera vladar sedme pa ce morati na tom polju i da deluje. Ako nemas vezu to nije alarmantno jer onda taj kvadrat hoce da donese neobicne i neobavezne (u formalnom smislu) ljubavi, ali i trzavice u istim.
Tretnutno imas trigon tr neptuna na mesec, a sunce ti sija u devetoj kuci. Mastas da se preselis preko granice negde pretpostavljam? Ili bar da promenis dom. Upravo o tome mastam, da bjezim preko grane....uhhhhInace zivot u inostranstvu sa ovakvim chartom je zaista povoljno resenje.
Inace tr jupiter u trecoj -lakse ucenje stranih jezika ove godine. Hehehehe, trenunto sam u fazi ucenja grckog jezika jer je ovaj moj lik grkic.... ;-)[/COLOR]
To sto te posao nece... pa nece hteti jos neko vreme. DIVOTAAA Saturn (tr) je u kvadratu sa vladarom seste kuce. Donosi ili tegobe na vec postojecem poslu ili nemogucnost i probleme pri pronalazenju novog :-( Moraces da sacekas da saturn odmakne, kako od kvadrata sa marsom, tako i od natalnog saturna. Do kraja godine poteskoce u komunikaciji sa prijateljima, kao i svojevrsna cistka u tom polju..
Ipak poboljsanje se definitivno ocekuje (jupi i merkur na mc-u!!!) a sunce u devetom, samo kada -pa cim uran udje u ovna. On ce tada par godina ciniti trigon na mc i planete u susedstvu, pored toga ce se jupi setati od seme ka 11oj kuci sto daje vecu mogucnost prosperiteta u poslovnim vodama. Znam da to nije odmah, ali tad ce sunce bas sijati na tvom nebu
Mozete li meni da kazete nesto vise?
27.10.1989. u 13:30 u Valjevu
Please!!!!!!!!
![]()