Natalne karte poznatih licnosti ...

• Začetnik teme Začetnik teme immph
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jupiiiii...pa dosta sam pogodila..s`obzirom da sam to ipak ja koja malo zna...
Nisam pogledala kada je rodjen...poima nemam koji period je u pitanju...ali sam pomislila na masu zbog Venere u vodoliji...znaci nije nesto kao slikarstvo gde radis sam sa sobom i zbog sebe...
Jedino me ovo za brak cudi....jer em mu je Uran na vrhu sedme em je u dvojnom znaku Riba...Sto se smrti tice, ne verujem da je patio...bio bolestan...pre bih rekla da je bila nagla...i nesto mi govori kao da opet ima neke veze sa kucom...sama smrt...mislim kao da se dogodili u kuci...nemam poima
p.s. i sretna sam sto sam pogodila da je u pitanju muskarac...i ako za to nemam osnova...samo intuitivno

Rekoh ja da je bio musko , mozda nisi videla ...

Sve jedno , dosta si pogodila ... jel ce da se ukljuci jos neko ...
Mhm , nije slikarstvo ...

Pa ovo za brak ... bio je u vezi sa setrom svoje zene i mnogo su se voleli , koliko znam trebali su i oni da se vencaju , ali je nesto ispalo bzvz od toga pa nisu , pa se na kraju kasnije sprijateljio sa njenom sestrom , vencao sa njom i ostao sam njom do kraja zivota ... pogledacu bas sta je bilo u vezi toga detaljnije ...

Srmt definitivno nagla ... tacno ... nisam siguran na sta mislis ovime u kuci ...
8) :-o :o

Pa ovo za brak ... bio je u vezi sa setrom svoje zene i mnogo su se voleli , koliko znam trebali su i oni da se vencaju , ali je nesto ispalo bzvz od toga pa nisu , pa se na kraju kasnije sprijateljio sa njenom sestrom , vencao sa njom i ostao sam njom do kraja zivota ... pogledacu bas sta je bilo u vezi toga detaljnije ...

Srmt definitivno nagla ... tacno ... nisam siguran na sta mislis ovime u kuci ...
NIsam videla da si rekao za muskarca..:shock:
Okej...
Elem..
Smrt nagla, ali kao da je nastupila u kuci...ili je neko iz porodice bio u blizini...mozda gresim..

e da...i nisam rekla da je slikarstvo, nego sam samo uporedjivala....pa rekoh naprotiv kod slikarsta si izolovan, a on to nije bio, zato znam da nije to

bio je u vezi sa setrom svoje zene i mnogo su se voleli , koliko znam trebali su i oni da se vencaju , ali je nesto ispalo bzvz od toga pa nisu , pa se na kraju kasnije sprijateljio sa njenom sestrom , vencao sa njom i ostao sam njom do kraja zivota ... pogledacu bas sta je bilo u vezi toga detaljnije ...

au... aj deshifruj ovo leba ti...hocesh da kazesh da je pre svog braka bio sa sestrom buduce zene a nakon toga vishe nije il je opet bio?

NIsam videla da si rekao za muskarca..:shock:
Okej...
Elem..
Smrt nagla, ali kao da je nastupila u kuci...ili je nego iz porodice bio u blizini...mozda gresim..

Tacno se ne zna se kako je umro ... pretpostavlja se ... i mislim da si apsolutno u pravu sto se ovoga tice , ispricacu vam kako se pretpostavlja da je urmo kada otkrijemo licnost ...

@Helena ... jao znas na sta mislim ... mislim na ... imas dve sestre ... sa jednom je bio prvo , trebali su da se vencaju , ali nisam siguran sta se desilo pa nisu , a po svim izvorima vise ju je voleo nego ovu drugu , njenu sestru , drugu sestru , sa kojom je kasnije zavrsio i imao sestoro dece od kojih je dvoje prezivelo ...

Jao ja se sad bojim da nastavim...da ne postanem novi Ljubisa Trgovcevic ??:lol::shock:

Nastavi slobodno ...
Ne znam ko je to :( ...

Ima jos puno da se kaze svakako , jako puno , nesto po cemu je ova licnost i najpoznatija ...

Jos jedan jako bitan period iz njegovog zivota ... kako su se ljudi , uglavnom kolege ophodili prema njemu , finansijska situacija ... radio je jako puno , ali je novac trosio mnogo vise tako da je u ziveo u siromastvu ...

Pa to je logicno...Vidi mu Neptuna u 11-oj....u opoziciji i sa Suncem i sa Markurom....to je za ocekivati da su ga prijatelji ne malo puta izneverili....farbali su ga svim mogucim bojama...

Svakodnevno ... prijatelja nije imao ... bilo je uglavnom sarlatana koji su zeleli da ga iskoriste , ali tamo gde mu je zaista bilo mesto , ljudi su ga zezali iz ljubomore ...

Ubila ga neka zena, ljubavnica, ili zena ili ta sestra???

Ubila ga neka zena, ljubavnica, ili zena ili ta sestra???

Ne ... mada se sumnja da je ubijen , ali nije to ucinila zena ...

Da li je ona prva sestra sa kojom je bio, bila starija od njega ?

Evo , trazim ... mozda dve ili tri godine , ali ne vise ...

Kod ovog tipa se sve svelo na neki "mentalni plan"....dakle ono sto je postigao, cini mi se da je postigao pricom....pricom prepunom iluzija...hm...sta bi ovo moglo da bude..
Sarkazam...? Mislim da se on skroz moze vezati za ovu licnost.

?

Bio je pisac definitivno, MC u Blizancima, to sam htela da kazem, ali tek ja ne smem da lupam, kad jedna slikarka i jedna spisateljica kriminalnih romana, Frida Khalo i Agata Kristi imaju identicnu 10 kucu:))
Znaci ako je pisac , to je samo po sebi umetnost.
Neptun je u lavu - gluma, improvizacija, iluzija, podznak devica - neki tezak rad vezan za detalje, merkur je spaljen, sunce je vladar 12 u konjukciji sa Saturnom , tako da tu nesto nije u redu, a merkur je vladar MC-ija.Saturn u konjukciji sa Suncem moze da znaci da je imao tezak odnos s ocem, posebno sto je sunce vladar 12 kuce i sve to u konjukciji sa Merkurom, svadje s ocem u vezi karijere a takodje moguce da je preko oca preneo neku genetsku bolest na svoju decu koja su pomrla jer se sve desava u 5 kuci, a posto je Merkur vladar i asc i mc, mozda je i sam bio bolestan sto je takodje mozda krivica njegovog oca, a mozda je sve genetski preneseno od dede - Saturn.
Eto ja sam se izlupala, aj sad vi:)))

Back