Natalne karte poznatih licnosti ...

• Začetnik teme Začetnik teme immph
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da, bas i ja sad gledam taj polizaj plutona i urana, nemogu da nadjem efemeride ali neke 20, 30 -te godine radjenja su u pitanju. I zena je kazes. Sa mesecom na MC na 29 stepenu Bika. Da nije merlin monro. Slucajno! Vladar podznaka u raku - izuzetno obla osoba ( ona je meni bila buckasta) :) , u konjukciji sa plutonom ( Sex simbol ). Vladar V polja ljubavnika u konjukciji sa suncem i plutonom ( izuzetno mocna osoba na vlasti, na polozaju ). U V polju uran - mars u konjukciji govori o skandaloznom ponasanju u ljubavno emotivnom odnosu ( bila sa oba brata u seksualnoj vezi).
VIII polje nacin smrti u ribama ( pod velom tajne). Sunce ( zivot) u opoziciji sa marsom i uranom ( nasilna smrt) iz V polja ( ljubavnika ). Vladar VIII polja smrti u konjukciji sa neptunom trovanje.
Vidite, ne znam podatke od Merlin Monro ali prateci astro simboliku mogla bi biti ona , pa opet ne mora.Ista sibmolika moze ukazati na razlicite stvari koje astroloski potpadaju pod isto.

Nije Merlinka...
No , svejedno...mozda bi trebalo zanemariti sada samu licnost...tj. ko je ona..i pokusati sa tumacenjem karte...
Tada ce se kockice sklopiti, pa ce biti jasnije o kome je rec.
Za sada , jedino sto na neki nacin iz tvog teksta , mogu da povezem sa ovom osobom ...je ono " Mocna"....naravno , i to moze biti relativan pojam....ali , ona je zaista zbog necega bila mocna. E sad...da li je to bio njen polozaj u drustvu, njena pojava , zanimanje kojim se bavila ..ili nesto trece....ostaje da pokaze natalna karta. Takodje ima neke istine u onoj konjjukciji Urana sa Marsom...
Hvala ti sto si probala....vec sam se uplasila da nece niko....i vec sam videla one sa " prirodnih nauka " kako se nasladjuju ovde...:OI

p.s. da napomenem samo da sam namerno postavila ovu natalnu, jer je u pitanju " zivot - roman"....

Da, bas i ja sad gledam taj polizaj plutona i urana, nemogu da nadjem efemeride ali neke 20, 30 -te godine radjenja su u pitanju. I zena je kazes. Sa mesecom na MC na 29 stepenu Bika. Da nije merlin monro. Slucajno! Vladar podznaka u raku - izuzetno obla osoba ( ona je meni bila buckasta) :) , u konjukciji sa plutonom ( Sex simbol ). Vladar V polja ljubavnika u konjukciji sa suncem i plutonom ( izuzetno mocna osoba na vlasti, na polozaju ). U V polju uran - mars u konjukciji govori o skandaloznom ponasanju u ljubavno emotivnom odnosu ( bila sa oba brata u seksualnoj vezi).
VIII polje nacin smrti u ribama ( pod velom tajne). Sunce ( zivot) u opoziciji sa marsom i uranom ( nasilna smrt) iz V polja ( ljubavnika ). Vladar VIII polja smrti u konjukciji sa neptunom trovanje.
Vidite, ne znam podatke od Merlin Monro ali prateci astro simboliku mogla bi biti ona , pa opet ne mora.Ista sibmolika moze ukazati na razlicite stvari koje astroloski potpadaju pod isto.

Zamalo da napisem godinu kad je osoba rodjena, ali necu da kvarim temu :)
znaci tumacenje....pre svega :)

Da, bas i ja sad gledam taj polizaj plutona i urana, nemogu da nadjem efemeride ali neke 20, 30 -te godine radjenja su u pitanju. I zena je kazes. Sa mesecom na MC na 29 stepenu Bika. Da nije merlin monro. Slucajno! Vladar podznaka u raku - izuzetno obla osoba ( ona je meni bila buckasta) :) , u konjukciji sa plutonom ( Sex simbol )

>>.Moze da znaci da je bila i perverzna i lascivna , ne mora da znaci da je bila sex simbol, plus u Bliznacima, konjukcija Meseca i Plutona plus daje i veoma stras[t]nu osobu, u Blizancima moze da znaci i da je imala mnogo ljubavnika ne samo 2, i ne moraju da budu braca...u svakom slucaju odlicna analiza..ja se setim znacenja aspekata tek kad me neko podseti:)

Vladar V polja ljubavnika u konjukciji sa suncem i plutonom ( izuzetno mocna osoba na vlasti, na polozaju ). U V polju uran - mars u konjukciji govori o skandaloznom ponasanju u ljubavno emotivnom odnosu ( bila sa oba brata u seksualnoj vezi).

Jel ne smem da napisem ni da ima slicnosti sa kartom jedne druge slavne zene?:)
Samo nije ona..i molim ljude koji znaju o kome se radi , ako su izguglali ili slicno da to ne napisu , jer i meni se svidja ideja da je bitnije tumacenje pre nego sto saznamo ko je i saznamo sve iz autobiografije, onda mozes da kazes , aha to je to , taj i taj aspekt, pa da....unatraske nije interesantno...;)
Mislim da je najbitnije da saznamo prvo cime se bavi pa sve ostalo. Prvo sam mislila da je Jovanka Orleanka ili neka slavna kraljica iz proslosti, pa onda sam skontala da je osoba mnogo mladja od njih, po polozaju Plutona naravno.

Vladar Asc u XI polju i stelijum u istom naginje humanitarizmu Pa sve to u raku ( majcinskom znaku) naglasena potreba da pomaze drugima ,stiti. Pa i vladar VI u VIII Aspekt govori da osoba leci, pomaze onima u navolji . Jer je osoba humanista. Ili umetnik - dosta naglasenih emocija koje izrazava pisuci o nesretnim ljubavima( vl. V u konjukcii sa VL.VIII )pa sve to u raku gde su smocie preuvelicane. Mislim nije valjda osoba neki frik ili tako nesto . Mada je i Hitler bio ekstremno emotivan, vegeterijanac , slikar - dok nije pukao, zbog ne mogucnosti da se oslobodi frustracija kroz slikarstvo. Vidite sta je covek!

Pošla sam od vladara Asc-a u konjunkciji sa Neptunom i Jupiterom u Raku, punog 11. polja, ... Meseca u 10. na Plejadama ...

MOze li ta konjukcija Sunca sa Neptunom/Jupiterom...pa jos u raku , dati jos nesto ?
Pri tom vrh 10-te Venera na MC-u...u sedistu....( cini mi se...nisam pogledala kartu ali koliko se secam ...)

p.s Nije, sada sam videla....Vladar MC je Venera...ali je ona vec na kraju 10-te , u blizancima....

Pa, evo ovako posto je mesec na 29' bika - bavila se umetnoscu vrlo uspesno sto ce reci njen rad je dolazio na odobravanje mase ljudi mesec na MC (to imam i ja :-) ) . Gledam cime bi se mogla baviti Filmom ne verujem nema aspekta sa neptunom. Dispozitor meseca na MC ono po cemu je poznata je venera koja dolazi iz III polja - pisanja, zurnalistike , govarnistva - sto su profesije u kojima je mogla da uspe i jeste verovatno i otisla je u znak Blizanaca koji je prirodno stacioniran u III polju zodijeka i opet nam potvrdjuje pricu o pisanju. Zadrzimo se na pisanju posto one druge dve profesije ne privlace toliku paznju ljudi. Ali ta venera je u konjukciji sa plutonom mogle bi to biti teme ratne tematike, pune patnje stradanja, smrti pa do morbidnosti svake vrste.Pa dalje dispozitor X polja merkur otisao u XII tajni, spletki nerazjasnjenih okolnosti, misterijaitd...
Jel moze biti osoba pisac? Daj vodi nas malo u fazonu toplo - hladno , hladno, hladno , toplo :-).
Pa, neka se ukljuci jos neko nije ovo lako raditi , rekla sam prethodno da je astro simbolika dvosmislena , ali uvek mora imati veze sa smislom simbola.

Pa, evo ovako posto je mesec na 29' bika - bavila se umetnoscu vrlo uspesno sto ce reci njen rad je dolazio na odobravanje mase ljudi mesec na MC (to imam i ja :-) ) . Gledam cime bi se mogla baviti Filmom ne verujem nema aspekta sa neptunom. Dispozitor meseca na MC ono po cemu je poznata je venera koja dolazi iz III polja - pisanja, zurnalistike , govarnistva - sto su profesije u kojima je mogla da uspe i jeste verovatno i otisla je u znak Blizanaca koji je prirodno stacioniran u III polju zodijeka i opet nam potvrdjuje pricu o pisanju. Zadrzimo se na pisanju posto one druge dve profesije ne privlace toliku paznju ljudi. Ali ta venera je u konjukciji sa plutonom mogle bi to biti teme ratne tematike, pune patnje stradanja, smrti pa do morbidnosti svake vrste.Pa dalje dispozitor X polja merkur otisao u XII tajni, spletki nerazjasnjenih okolnosti, misterijaitd...
Jel moze biti osoba pisac? Daj vodi nas malo u fazonu toplo - hladno , hladno, hladno , toplo :-).
Pa, neka se ukljuci jos neko nije ovo lako raditi , rekla sam prethodno da je astro simbolika dvosmislena , ali uvek mora imati veze sa smislom simbola.

Ej...super sto si probala...da probijemo led ....
Na zalost , nije u pitanju pisac.
Tacno je da postaje jako "popularna"( zato i jeste ovde ;) )...i ako , za zivota...ne u toj meri , kao nakon njegovog kraja.

Možda nema aspekata vladara MC-a sa Neptunom, ali njen vladar - Sunce je u konjunkciji sa Neptunom i Jupiterom u Raku. Mogla bi da bude gluma, po tome, ili slikarstvo, recimo ... To mi je palo na pamet, iako je verovatno bila svestrano kreativna (pitanje je samo po čemu postala popularna).

Da je imala prilično turbulentan život lako se da pretpostaviti po opoziciji Sunce-Neptun konjunkcije (što je ona) sa Mars-Uran konjunkcijom iz 5. polja ... Dispozitori su dobri među sobom (Mesec i Saturn) pa pretpostavljam da je te "problemčiće" uspevala da reši uspešno, ili je to sudbina radila umesto nje. :wink: Ova konjunkcija joj je verovatno donela (barem delimično) probleme u ljubavnom životu, sa decom ili bilo čim iz simbolike 5. polja. Takođe, na polju partnerstva generalno ... (Uran je vladar 7.) I inače je sa ovako naglašenim 11. poljem, Uranom u opoziciji sa vladarem, vrlo verovatno bila prilično avangardna za svoje doba; još je Asc u Lavu pa joj to daje jaku individualnost, a zbog Neptuna u konjunkciji sa vladarem Asc-a verovatno je bila i vrlo privlačna, glamurozna ...

I dalje nemam pojma ko je :lol: Niko mi ne pada na pamet a da se iole uklapa u priču.

Back