DjuraMornar
Iskusan
- Poruka
- 5.284
to je neka prastara lichnost, sudeci po polozaju plutona ...
Pa i nije bas " prastara"...:-(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je neka prastara lichnost, sudeci po polozaju plutona ...
Da, bas i ja sad gledam taj polizaj plutona i urana, nemogu da nadjem efemeride ali neke 20, 30 -te godine radjenja su u pitanju. I zena je kazes. Sa mesecom na MC na 29 stepenu Bika. Da nije merlin monro. Slucajno! Vladar podznaka u raku - izuzetno obla osoba ( ona je meni bila buckasta), u konjukciji sa plutonom ( Sex simbol ). Vladar V polja ljubavnika u konjukciji sa suncem i plutonom ( izuzetno mocna osoba na vlasti, na polozaju ). U V polju uran - mars u konjukciji govori o skandaloznom ponasanju u ljubavno emotivnom odnosu ( bila sa oba brata u seksualnoj vezi).
VIII polje nacin smrti u ribama ( pod velom tajne). Sunce ( zivot) u opoziciji sa marsom i uranom ( nasilna smrt) iz V polja ( ljubavnika ). Vladar VIII polja smrti u konjukciji sa neptunom trovanje.
Vidite, ne znam podatke od Merlin Monro ali prateci astro simboliku mogla bi biti ona , pa opet ne mora.Ista sibmolika moze ukazati na razlicite stvari koje astroloski potpadaju pod isto.
Da, bas i ja sad gledam taj polizaj plutona i urana, nemogu da nadjem efemeride ali neke 20, 30 -te godine radjenja su u pitanju. I zena je kazes. Sa mesecom na MC na 29 stepenu Bika. Da nije merlin monro. Slucajno! Vladar podznaka u raku - izuzetno obla osoba ( ona je meni bila buckasta), u konjukciji sa plutonom ( Sex simbol )
Vladar V polja ljubavnika u konjukciji sa suncem i plutonom ( izuzetno mocna osoba na vlasti, na polozaju ). U V polju uran - mars u konjukciji govori o skandaloznom ponasanju u ljubavno emotivnom odnosu ( bila sa oba brata u seksualnoj vezi).
VIII polje nacin smrti u ribama ( pod velom tajne). Sunce ( zivot) u opoziciji sa marsom i uranom ( nasilna smrt) iz V polja ( ljubavnika ). Vladar VIII polja smrti u konjukciji sa neptunom trovanje.
Vidite, ne znam podatke od Merlin Monro ali prateci astro simboliku mogla bi biti ona , pa opet ne mora.Ista sibmolika moze ukazati na razlicite stvari koje astroloski potpadaju pod isto.
Djuro kada si rekla da jeu pitanju zena , pade mi na pamet da nije mozda Ketrin Hepbern. A ne znam nista o njoj pa ne znam kako bi mogla da pogadjam. Znaci nikako. Povlacim se :-(
.
Nije Ketrin,ona je bila Bik.Djuro kada si rekla da jeu pitanju zena , pade mi na pamet da nije mozda Ketrin Hepbern.
Da li se bavila humanitarnim radom, ili nešto s ljudima, socijalni rad ... eventualno politika ... ?
Pošla sam od vladara Asc-a u konjunkciji sa Neptunom i Jupiterom u Raku, punog 11. polja, ... Meseca u 10. na Plejadama ...
Umetnost ?
Pa, evo ovako posto je mesec na 29' bika - bavila se umetnoscu vrlo uspesno sto ce reci njen rad je dolazio na odobravanje mase ljudi mesec na MC (to imam i ja :-) ) . Gledam cime bi se mogla baviti Filmom ne verujem nema aspekta sa neptunom. Dispozitor meseca na MC ono po cemu je poznata je venera koja dolazi iz III polja - pisanja, zurnalistike , govarnistva - sto su profesije u kojima je mogla da uspe i jeste verovatno i otisla je u znak Blizanaca koji je prirodno stacioniran u III polju zodijeka i opet nam potvrdjuje pricu o pisanju. Zadrzimo se na pisanju posto one druge dve profesije ne privlace toliku paznju ljudi. Ali ta venera je u konjukciji sa plutonom mogle bi to biti teme ratne tematike, pune patnje stradanja, smrti pa do morbidnosti svake vrste.Pa dalje dispozitor X polja merkur otisao u XII tajni, spletki nerazjasnjenih okolnosti, misterijaitd...
Jel moze biti osoba pisac? Daj vodi nas malo u fazonu toplo - hladno , hladno, hladno , toplo :-).
Pa, neka se ukljuci jos neko nije ovo lako raditi , rekla sam prethodno da je astro simbolika dvosmislena , ali uvek mora imati veze sa smislom simbola.