Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me hoću li naći nekoga za ozbiljnu vezu i novac me zanima.
Znači shit počinje u braku. Divota haha . Hvala
I ako bi mi moga netko protumačiti natalnu kartu njega kakva je on osobaZanima me hoću li naći nekoga za ozbiljnu vezu i novac me zanima.
Može li meni netko protumačiti natalnu kartu zanima me ljubav i novac.Hoću li naći nekog za ozbiljnu vezui tebi su sve kljucne kuce u natalu u promjenljivim znacima znaci promjena i nestabilnosti ce uvijek biti
samo posalji vecu kartu da se vidi bolje ova ti je bas ono smallMože li meni netko protumačiti natalnu kartu zanima me ljubav i novac.Hoću li naći nekog za ozbiljnu vezu
pa dosta mu je ono nestabilna karta mjesec u djevici dispozitor mjeseca u strelcu znaci neko ko zeli da pobjegne od samoga sebe mjesec u djevici opterecen detaljima nekim saturn na podznaku u vodoliji tesko mu ide komunkacija sa drugima usamljenik moguce ima umjeren broj ljudi oko sebe podznak u jarcu lik povucen na distanci venera u vodoliji trazi neku neobicnu zenu ne pada na ljepotice sada neka dosta je intelektualan tip trazi neki intelekt u zeni a s obzirom da mu je vladar podznaka u vodoliji to jasno govori da je intlektualan moguce da voli kompjutere il neku nauku vjerovatno je i visociji tip il ono mrsaviji merkur u strelcu nevidjeno je rjecit ili elokventan al u 4 oka jel ovaj podznak u jarcu mu otezava da se veze za druge ljude tesko stice prijatelje al kada stekne onda se bas veze za njih lojalan im je i vjerovatno ima sjajan smisao za humor merkur u strelcu izrazito kvalitetna osoba al malo kome to pokazuje tesko dolazi do poznanstava a i nepovjerljiva osobaI ako bi mi moga netko protumačiti natalnu kartu njega kakva je on osoba
treba da poradi na drustvenosti inace sasvim ok osoba ok malo opterecena nesigurna zbog mjeseca i podznaka al intelektualno jaka i ima sigurno zanimljive teme za pricu samo tesko se otvara treba vremena za ovu osobupa dosta mu je ono nestabilna karta mjesec u djevici dispozitor mjeseca u strelcu znaci neko ko zeli da pobjegne od samoga sebe mjesec u djevici opterecen detaljima nekim saturn na podznaku u vodoliji tesko mu ide komunkacija sa drugima usamljenik moguce ima umjeren broj ljudi oko sebe podznak u jarcu lik povucen na distanci venera u vodoliji trazi neku neobicnu zenu ne pada na ljepotice sada neka dosta je intelektualan tip trazi neki intelekt u zeni a s obzirom da mu je vladar podznaka u vodoliji to jasno govori da je intlektualan moguce da voli kompjutere il neku nauku vjerovatno je i visociji tip il ono mrsaviji merkur u strelcu nevidjeno je rjecit ili elokventan al u 4 oka jel ovaj podznak u jarcu mu otezava da se veze za druge ljude tesko stice prijatelje al kada stekne onda se bas veze za njih lojalan im je i vjerovatno ima sjajan smisao za humor merkur u strelcu izrazito kvalitetna osoba al malo kome to pokazuje tesko dolazi do poznanstava a i nepovjerljiva osoba
a tvoja natalna karta je vec skroz drugacija od njegove dobrim djelom i mislim da ako bi bili u nekom odnosu da bi ti bila ta koja vuce njega i tjera ga da se otvori prema svijetu e sada ti imas tu otvorenost prema svijetu podnzak u lavu ne fali ti samopouzdanja al opeti si i mjesec u ribi tako i da pokazes emociju za razliku od njega koje nema samopouzdanja i krije neku emociju imas mars u jarcu ti si organizator neko ko zna rukovodi mars u jarcu dace i da te vjerovatno privlace stariji musakrci ozbiljniji neki rukovodioci ta fora moguce i sijedi podznak u lavu oces da se nametnes kao autoritet sto se tice nekog tvog partnera koji bi te sledovao ovdje se jasno vidi da je to neko ko je predstavlje sa ovim vladarom 7 polja saturnom u vodoliji znaci to je neko ko je ovako cudniji povuceniji tip usamljeniji visociji neobican osoba koja malo mozda odudara od sredine i kojoj ti dolazis kao neko ko vise otvara tu osobu za neki spoljni svijet inace intelektualac neki je u pitanjuMože li meni netko protumačiti natalnu kartu zanima me ljubav i novac.Hoću li naći nekog za ozbiljnu vezu
pa sitna ti je karta zato ti kazem posalji mi vecu da bi vidio bolje jel cap ili can je slicno ako oces detaljniju analizu mozemo privatni chatJedino što mi je Mars u Raku
pa mars u raku bi dao vise da volis njeznije muskarce koji vise naginju na taj neki zenski princip neko ko je porodican patriota neki moguce covjek iz naroda kojem je porodica bas sve hedonista vjerovatno i osoba koja je popustljiva prema tebi fali mu odlucnosti al zna da bude voljenJedino što mi je Mars u Raku
jel ti si dosta jaka osoba i tebi svakako treba neka njeznija varijanta osobe da bi nasla neki balanspa mars u raku bi dao vise da volis njeznije muskarce koji vise naginju na taj neki zenski princip neko ko je porodican patriota neki moguce covjek iz naroda kojem je porodica bas sve hedonista vjerovatno i osoba koja je popustljiva prema tebi fali mu odlucnosti al zna da bude voljen
Krivi sam podznak rekla on je djevica podznak je visok je ali je jako tvrdoglav.Ne oprašta drugima lako.Radi kao bravartreba da poradi na drustvenosti inace sasvim ok osoba ok malo opterecena nesigurna zbog mjeseca i podznaka al intelektualno jaka i ima sigurno zanimljive teme za pricu samo tesko se otvara treba vremena za ovu osobu
Kojeg spola bi djecu imala po natalnojjel ti si dosta jaka osoba i tebi svakako treba neka njeznija varijanta osobe da bi nasla neki balans
Dobro si ga opisao jedino što je bravar teško oprašta.pa dosta mu je ono nestabilna karta mjesec u djevici dispozitor mjeseca u strelcu znaci neko ko zeli da pobjegne od samoga sebe mjesec u djevici opterecen detaljima nekim saturn na podznaku u vodoliji tesko mu ide komunkacija sa drugima usamljenik moguce ima umjeren broj ljudi oko sebe podznak u jarcu lik povucen na distanci venera u vodoliji trazi neku neobicnu zenu ne pada na ljepotice sada neka dosta je intelektualan tip trazi neki intelekt u zeni a s obzirom da mu je vladar podznaka u vodoliji to jasno govori da je intlektualan moguce da voli kompjutere il neku nauku vjerovatno je i visociji tip il ono mrsaviji merkur u strelcu nevidjeno je rjecit ili elokventan al u 4 oka jel ovaj podznak u jarcu mu otezava da se veze za druge ljude tesko stice prijatelje al kada stekne onda se bas veze za njih lojalan im je i vjerovatno ima sjajan smisao za humor merkur u strelcu izrazito kvalitetna osoba al malo kome to pokazuje tesko dolazi do poznanstava a i nepovjerljiva osoba